icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

jerryjanka
11. apr 2012

@inci je to rozdiel 7 dní - asi som len viac vypučila bruško 😀 resp. kotlík

paula80
11. apr 2012

@piskotik ďakujem,no uvidím,čo mi povie moj dr.na morfologickom u neho a potom by som sa objednala na 3D tam,aspoň budem mať názor aj druhého dr.,nie len mojho 😉

sunny15
11. apr 2012

@montinka ahojik...taak chuderka moja...ty si zažila to brutal amnio 😖 to sa inac stava dost casto,dokonca som uz bola aj pri mamicke ktoru pichali 4krat lebo nesla jej voda 2xkrat za sebou a na 3krat tam bola krv-co nesmie byt-voda musi byt číra-inac by sa to nedalo na kultivacii vysetrit...a az na 4xjej vzali ciru vodu...uz ju chceli preobjednat na iny termin-aby do nej tolko nepichali-tiez mala hrozne mini brusko.ale nastastie to uz mas za sebou, kludne oddychuj a vysledky budu urcite dobre 😉

jerryjanka
11. apr 2012

inak na váhe mám stále mínus 4 kilá

soniatko
11. apr 2012

@veverka84 Ja som tiez zatial pribrala iba kilo, brusko nemam ziadne, kazdy sa my pyta, kde ho mam a pohyby este necitim...dufam, ze je vsetko v poriadku, poradnu mam buduci utorok...

julianaka888
11. apr 2012

@tomika
Áno,dovolil,ale sme si 3 eurá museli zaplatiť,za to že bol prítomný partner 😀
Aj my chceme strašne dievčatko 🙂 Nám ani približne nepovedal,že čo to bude 😒

soniatko
11. apr 2012

Kocky, chcela som sa spytat, ked vam brali krv na geneticke testy, brali krv aj partnerovi? Manzelovmu bratovi brali krv, ked jeho patnerke brali na triple testy...Este som nepocula, ze na krv chodi aj chlap. Ani neviem u koho bol na ten odber, u gynekologa asi tazko, to by mu asi poistovna nepreplatila, skor u obvodaka.

julianaka888
11. apr 2012

@soniatko
Môjmu partnerovi nebrali krv ešte vôbec 🙂

paula80
11. apr 2012

@jerryjanka no ja už mám brušisko a + 4 kg,akurát dnes ráno som sa snažila odfotiť,tak prikladám aj ja foto,len sa nezľaknite 😀

julianaka888
11. apr 2012

@soniatko
Ja som na tom tak isto 🙂

jerryjanka
11. apr 2012

@paula80 tak na to že je to tvoje tretie tehu tak nie je take obrovské, ale ty si chudnukna to preto , mne sa vytláča slanina 😀

soniatko
11. apr 2012

@julianaka888 Aspon ze nie som sama 😉 Uz aspon keby som tie pohyby citila, nech viem, ze v tom brusku niekoho mam...

soniatko
11. apr 2012

@julianaka888 Ako vobec? Akoze ani raz za jeho zivot alebo vobec pocas tvojho tehu?

julianaka888
11. apr 2012

Za život určite áno,ale počas tehu nie 😀

julianaka888
11. apr 2012

@soniatko
No ved to,ja som kilečko schudla :/ ani bruško mi nevidno,ja ani neviem že som tehotná,len ked prídem do poradne 😀

paula80
11. apr 2012

@jerryjanka si ma potešila,že chudunká,no to teda ani zďallllleka,aj mne vytláča slaninu a riadnu,ja som celá pribratá aj boky,chrbát,no všetko,ale hlavne brucho má faldy všade,no fotke vypadá,že je guľaté,ale nie, mne sa zdá,že ho mám dosť vysoko,vytrča mi aj v oblasti žalúdka,pod prsiami.

paula80
11. apr 2012

@soniatko
@julianaka888 baby aj mne pri prvom synovi vyhuplo bruško až v piatom mesiaci a pohyby boli tiež až asi až nejako v 18-19 t.t.,zachvíľku vyhupne aj vám a potom bude len vačšie a vačšie,ešte si brušiek užijeme 😉 😀

julianaka888
11. apr 2012

@monhla
a koľký tt???? 🙂

jerryjanka
11. apr 2012

mne tiež pri janke vybehlo bruško až v 7 mesiaci tak viditelnejšie, inak sa ma aj v 9. mesiaci pytali či som vôbec tehu, a pohyby až v 21tt - takže pohodka

mravvcek
11. apr 2012

@paula80 aj mne vykuka brucho ?) a tiez nie je gulate ale slaninkove,ale sak pomaly sa koza natiahne a bude pevne 😀 😀 😀 😀 😀

soniatko
11. apr 2012

@julianaka888 Ja som na zaciatku schudla 5 a 1/2 kg, nechutilo mi velmi jest. Ale tak ja mam tej rezervy na sebe habadej, mam z coho chudnut. 😒 A tiez kebyze nemam tehu knizku, tak pomaly ani neviem, ze som tehotna. Ja som si vzdy myslela, ze to bude horsie. Vsetky zeny okolo mi hovorili, ako im byvalo strasne zle a vracali a ja ani raz. Ale moj dr ma velmi nepotesil, ked povedal, ze to este moze prist...Dufam, ze uz nie. 🙂

julianaka888
11. apr 2012

@paula80
Tak ja to aj očakávam,že budeme mať bruško,ale už by nejaký ten náznak mohol byť 🙂

julianaka888
11. apr 2012

@soniatko
Ani mne vôbec nebývalo zle 😀 (musím poklepkať ) 🙂 Ale už to podľa mňa nepríde,väčšinou to chodí v 1 trim. 🙂

soniatko
11. apr 2012

@julianaka888 No neviem, mne dr povedal, ze jeho zene bolo pri troch detoch zle v prvom trimestri a pri 4. jej bolo zle od 20.tt.

julianaka888
11. apr 2012

Ale kašlať na doktorov 😀

monhla
11. apr 2012

@julianaka888 Nemusia. ja mám krv A+ tak odber manželovej krvi bol zbytočný 😀 😀 😀

monhla
11. apr 2012

@julianaka888 Už tuším 18.tt 😀

monhla
11. apr 2012

@julianaka888 Dočkaj času, aj to bude 🙂

monhla
11. apr 2012

@paula80 Krásne brušeno. Ja si pripadám ako almara a to mám oficiálne stále -2kg /pri nevolnostiach som zhodila 3,5kg a teraz doháňam 🙂 /

lill7
11. apr 2012

@montinka ahoj, tak želám len a len dobré správy, mňa čaká amnio zajtra a teda dúfam, že to prebehne bez komplikácií..myslela som že sa tomu vyhnem, ale keďže po opakovanom odbere my vyšlo ešte vyššie riziko, tak idem 😢 ale tak drobčeka už cítim a verím, že bude v leoriadku.