icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

julianaka888
11. apr 2012

Ja som nemala nevoľnosti a jedno kilečko išlo dole 🙂

stipec26
11. apr 2012

@jerryjanka ale aj prsia ti narastli - ci sa mi to zda? lebo mne sa zda, ze mi tiez teraz rastu.... a mozno si to len nahovaram, ale bolia uplne dost - auky....

anicka245
11. apr 2012

@sissmiss ja som dokonca niekde pocula, vraj to povinne ockovanie u babatka ked odmietnes, tak je za to dokonca aj pokuta ci co? lebo ja som tiez proti vsetkym tym "protilatkam" ktore pichaju do nevinnych telicok, si este pamatam niekde nejaky clanok z minuleho roku, kde sa mamicky rozculovali, ze mastne pokuty im hrozili ak by nedali babatko ockovat... je to des...

jerryjanka
11. apr 2012

@anicka245 ano môžeš dostať pokutu do výšky 330 eur
ale mne zdravie mojich detí za to stojí

jerryjanka
11. apr 2012

@stipec26 vieš že neviem či mi narástli? ani sa mi moc nezdá

stipec26
11. apr 2012

Inak neviem ci kupujete - casopis Maminka - su tam kupony na zlavu (nemyslim Brendon) - take po celom SR... mimo ine aj na toto http://www.wallet.sk/kupon/1796/hypnoporod---pr...

nmonika
11. apr 2012
stipec26
11. apr 2012

@nmonika juuuj, ake malinkateeee.... (boze tieto prvorodicky ) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ma chyta nostalgia, ja som tiez take mala pri Vilkovi 😝 😉 to uz bolo dobre daaaaaavno

lulu1112
11. apr 2012

Ahojte dievcence, dlho som tu nebola, ved ani nestiham, zas mam nocnu, momentalne je klud, tak reku si vas pozriem, aaaale, nestihacky vsetko precitat, riadne ste toho popisali 🙂
Dnes som bola na EKG, tak mam zvyseny pulz, ted azrychleny ci aky to je ze 95, sestricka vravela, ze je to vela, ale nema byt v tehotenstve o nieco vyssi? Normal je nejakych 70, tak neviem, dost ma vystrasila 😖 Na poradnu idem az 27.4. a na morfologicky uzv 3.5., tak snad bude vsetko ok 😨
@nmonika ake male brusko mas, ja mam trosku vacsie, ale hlavne teraz, bo som sa riadne napratala fazulovej polievky na kyslo 😀 A hlavne vecer mavam riadne velke brusko. V praci o tom este nevedia, ale asi si to uz aj vsimnu 😅

nmonika
11. apr 2012

@stipec26
uzivam si toho,ze je este male...ktovie ako bude pri dalsich potomkoch 🙂

@lulu1112
aj ja mam morfolog. uzv 3.5. 🙂 to brusko som asi trosku aj stiahla 🙂 (automaticky mi to asi tak ide pri foteni).Obcas je o trosku vacsie,hlavne po chutnej papanicke.Na mne to brusko vidno poriadne iba ak mam nieco obtiahnute,inac ani nie. Vela stastia 3.5.

zahadka
11. apr 2012

ahojte, dnes som bola u lekara s malou dusickou, ze ma posle do nemocnice a nechal ma doma. Vcera som si aj poplakala, ze musim maleho nechat doma, zbalila som si kufor, nachystala zoznam, co treba s malym robit. A teraz si sedim pri PC 🙂 🙂 🙂 Placentu mam sice velmi nizko, krcok sa skracuje, ale dolezite je, ze som pri svojich 🙂

monhla
11. apr 2012

@nmonika Bože môj - také bruško som mala v lete ako netehuľka, keď som sa poriadne vystrela a chvíľu nedýchala 😀

nmonika
11. apr 2012

@monhla buduce leto to caka aj mna 😀

monhla
11. apr 2012

@zahadka Nezávidím. Podobné pocity som mala v sobotu na pohotovosti - mala som pocit, že sa otváram a tak som sa bála, že si ma tam nechajú + operácia či čo ☹ . Naštastie to bola prekonaná vyróza a ktovie ešte čo a bábko i ja sme boli o.k. Ale tých 7 hodín strachu ma stálo dosť nervov. Dúfam, že teraz sa Ti to postupom času zlepší - aj to sa stáva, že prirodzene sa to samé upraví. Kiež by to bol aj Tvoj prípad

zahadka
11. apr 2012

@monhla dakujem za podporu, aj ja stale dufam

keyka
11. apr 2012

@jerryjanka aj ja tam vidim celkom slusny rozdiel ;)

ktore
12. apr 2012

Ahojte.pisem vam po par dnoch.nootbuk este neide.baby dnes mam zavolat o 10 hod ake su vysledky.inak dievcata nemate niektora skusenost z miernim pichanim v podbrusku?aj cez den ma pichava aj v noci.hm?co to moze byt?snad nie predzvest niecoho?je to mierne nie krcovite.

keyka
12. apr 2012

@zahadka no hlavne ze si doma aj ked predpokladam ze mas naordinovany kludovy rezim a lozko

keyka
12. apr 2012

@ktore ja mam ale nie prilis krcovite, no rozhodne citelne. Kedze som mala vsetky vysledky ok sestricka mi hovorila ze si mam dat na to len magnezium a celkom to pomaha. Ale urcite sa skus poradit s doktorom/doktorkou

nastasyk
12. apr 2012

@soniatko mojho muza poslal moj gynekolog normalne k obvodnej lekarke a ta mu potom dala papier aku ma krv. Taže nech si to da sam zistit, je to bezplatne, aspon u nas🙂

vladka1828
12. apr 2012

ahojte baby - keď hovoríte o bruškách - ja vyzerám ako pavúk, bruško mi už pekne vidno a ruky, nohy chudé 😀 😀 a váha mi dnes ukázala + 3,5kg 🙂 už sa mi to začína pekne rozbiehať 😉

stipec26
12. apr 2012

@zahadka takto mam teraz kamosku tehotnu... tiez sa skracovala a doteraz je len tak tak... ale tiez je doma a zatial ju este nezasivali... uz vydrzat "len" 2 mesiace! zrejme najtazsie obdobie jej zivota, ale vobec sa podla mna nesetri! by som ju vycapala po zatku! som jej uz niekolkokrat povedala, ze Matko (jej 2 rocny) sa musi trosku priposobit novej situacii a nie ze bude chciet fungovat tak ako keby bola OK a nic sa nedialo! uplne som z toho nestastna a vytocena, ze neposlucha okolie! a ked sa jej nieco spytam - len tak na odlahcenie, tak iba sa jej tisnu slzy do oci.... uz je iba klbko nestastia a nervov.... jej by uz zrejme pomohlo, keby isla mimo domacnosti....

@ktore aj mna popichava - pytala som sa doktorky a ona povedala, ze ta maternica je uz oslabena, a ze je to normalne (samozrejme ma predtym vysetrila aj z dola aj utz babo)... ale ked picha a da sa, idem sa natiahnut, dat sa trosku do kludu, zavriet oci... relaxovat.... ak mas moznost, radsej si oddchni, aby sa ti to ku koncu tehu nevyplatilo.... neboj, zvladneme to!!!

nmonika
12. apr 2012

Muzicek prvy den v praci a ja este pyzame docitavam co som tu zameskala za par dni 🙂

tomika
Autor odpoveď zmazal
michaelaamartin
12. apr 2012

Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať chodíte niektoré cvičiť, resp. ako sa hýbete v tehu? A ak chodíte, tak čo?

tomika
Autor odpoveď zmazal
tomika
Autor odpoveď zmazal
veverka84
12. apr 2012

dobre ranko prave som docitala zameskane🙂 ja som bola rano po skolke v lidli na kvetinky idem si uz nasadit na balkon tak sa budem vytesovat poobede🙂
inak krasne bruska kedy sem dam to svoje 😀 😀 😀

stipec26
12. apr 2012

@michaelaamartin ja nic, max. po byte upratovanie... stale este len lezim a spim... hladam si nejake cvicenie, ale bud nie su tehotne alebo teda neviem, kde sa skryvaju... i ked na jedno sa pojdem pozriet 17.4.... som zvedava, ci sa chytim....

nmonika
12. apr 2012

@tomika ale aka si chuducka,brusko sice vacsie ako moje a postava urcite idealnejsia 🙂 A to uz mas 2 deticky,normalne zavidim