September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ahojte baby.chcem sa spýtať či vám robí gynekolog každu poradňu sono.môj len zo začiatku a naposledy som bola v 11tt na velkom sone a odvtedy nič 😠 len ma vyšetruje zakaždým.a doteraz mi vždy hovoril že je všetko ok.musím zaklopať klop klop.ja to asi nevydržím do 20tt ked pôjdem zas na veľke sono 😒
@kucharikova presne toto robi moj mne :( tiez som male nevidela dlho a pritom so rizikova,mala som missed ab.A najblizsie nas caka az v 20tt morfologicky....
@mravvcek aj ja som od cca 5tt na pn lebo ja mam dost tazku robotu.pytala som sa aj inych dievčat co cakali knemu ze ani im nerobi sono 😒 hadam by vedel pri vysetreni keby malemu nieco bolo..manzel furt pyta kolko meria, a ja ze neviem ☹
@luly13 no a si tak že si dám polovicu ibalginu alebo novalginu, neviem s tým bojovať bez toho,
inak baby moja kamaratka pribrala počas tehu 40 kil, teraz bude mať jej syn rok a ona už ma skoro tolko ako pred tehu
ja som už pribrala 3 kg.....a vidno to akurát na brušku, aspoň ja som si to myslela, no keď som si šla včera obliecť jarný kabátik, tak som zapla akurát jeden gombík pod prsiami 😀 😀 😀
@kucharikova toto iste,my zase furt riesime ci nam bije srdiecko,manzel vzdy ked vyjdem z rdinacie sa pyta:Bije nam srdienko?A ja kukam nanho a neviem co povedat,lebo ani neviem,ci je male ok.
@olivka84 @petra648 nebojte sa .... ja citam aj teraz info o tehotenstve a prvorodicky citia pohyby (aspon podla vacsiny clankov) od 22-25tt, takze este mate cas.... ja zajtra zacinam 18tt a cakam 3. babo a mam pocit, ze este som pohyby necitila... alebo hej a ja som to brala, ze su to creva 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 asi by som to mala zacat skumat xixi
@petra6484 fuha.... tak to klobuk dole s tvojou minulostou - zvladat tehu kg... ale uz si OK? vsekto v poriadku? ja by som teraz ani nemala sancu dietovat, lebo ja som taka papkacka, ze amen tma... nejem sladke, ale iba slane, a potom hlavne croasanty syrove - to viem zjest aj 2x viac ako sa patri... pridavam si duple z hlavnych jedal jedna radost 😝
@sissmiss ...ty si chcela tehu pas?
alebo pripadne pre dalsie mamicky 🙂
@luly13 presne tak! aj mne ta latka kus vadi a to ešte nieje ani teplo...
kupila som si teraz cez konika take tehu rifle čo nemaju latku, ale idu vpredu pod brucho, vzadu normalne a su velmi pekne, len velke su mi 😒 akože daju sa nosiť len par cm menej by bodlo, tak ak niekto ma 65 kíl a viac, posuniem 😀
@tomika ja som sa nestresovala, az kym mi toto moja vlastna mamina nepovedala.... tak to je podla mna dost goool, ked ti ho dava vlastna rodina... ale tak ma pravdu, co si budeme.... ale nejest neviem... ja fakt nechapem ako to zvladaju modelky alebo moderatorky, ze ostavaju uplne stihlunke... mne ako prve opat zrhubol chrbat, ramena totalne sa otukovalia pritom este ani brusko nezacalo pucit.... ze by geny???
@piskotik nie ze by som po tom tuzila, ale zrejme je fakt mat dietatko, pri ktorom sa nabeham 🙂 moje prve dve deticku su super - pokojne, mile, spinkaju este lepsie ako z knizky.... ziadne vystrajacky u nich nehrozia... trosku sa obavam, ci toto tretie mi to vsetko nespocita... ale verim, ze sa poda na surodencov, inak by k nam asi moc nepasovalo 😀 😀 😀 a teda od suseda ho urcite nemam 🙂
ty mas akcne deticky? uz si pozhadzovala?
@stipec26 tak moja prvá dcérka bola strašne uplakané dieťa, musela sa stále pestovať lebo sa až zadúšala od plaču, v kočíku sa nechcela voziť od narodenia až keď sedela, takže s ňou som si užila ani spinkávať nechcela, teraz je úplne kľudná, druhá dcerká úplny opak napapkala sa, šupla som ju do kočíka a ona zaspinkala aj bez čičíkania, no anjelik, ale teraz po rôčku sa troška otočila taký anjelik s rožkami, je proste všade 😀 no a toto treti šak nechám sa prekvapiť čo ma čaká 🙂 po prvej mi išlo hneď v pôrodnici dole 10kg a postupne som sa dostala na 60kg, ale začínala som s 56kg, pri druhej to už išlo horšie dolu a teraz začínam s váhou 63, ale myslím že 80. bude moja 😔
@kamilkka netráp sa,presne ako píše stipec,treba jej to neskor ak neprestane naznačiť a snáď pochopí,ja to poslednú dobu beriem jedným uchom dnu druhým von,lebo by som sa tým iba trápila a rozmýšľala.
Unava v tehu je úplne normálna a mali by to trošku rešpektovať a práveže ťa troška rozmaznávať. 😉
@stipec26 no naozaj ty si moja krvná skupina,ja som tiež strašne pečivová,ja by som dokázala fungovať celý deň na pečive,croisanty,žemličky a tak,ale mne teraz strašne chutia aj syry všeho druhu a sladké iba málo čo,len zmrzlina,čokolády keksy vobec 😉 .Zo zeleniny najviac paradajky a uhorka a ovocie všetko,ale začali mi chutiť viac ako predtým jablká.Ale snažím sa jesť aj polievky a varené,nech má bábo všetky živiny.
@rejocka gratulujem k chlapčekovi.takže bude tretí chlapec 😀 ,pekne.ja idem na sono v utorok tak som zvedavá či sa potvrdí moja predtucha na chlapca.ak samozrejme bude doky dobre vidieť,lebo čo som sa rozprávala s mamičkami na každom sone im povedal iné pohlavie.tak dúfam,že v 30tt mi nepovie niečo iné.
a ty ako cítila si sa na chlapca?

@tomika @olivka84 tak ja mam to krvacanie z nosa dost casto, staci, ze silnejsie vyfukam nos a uz tecie krv... 😠