icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

stipec26
15. apr 2012

@anicka245 pustila som si to bez hudby (zo skusenosti viem, ze by to umocnilo), ale i tak som mala ku koncu slzicku v ocku.... deti su ako cisty papierik - ako si ich pocarbene, popiseme, pokreslime - je iba na nas - rodicov 🙂 tak si pripravte ceruzky a pera a pevnu ruku 🙂

stipec26
15. apr 2012

@tomika ...sa hrame, ze teoreticky ;) 🙂 jasnacka, ze sa to moze nakoniec dat do noveho poradia

stipec26
15. apr 2012

@anicka245 tiez som to mala... no zrejme ty to mas znasobene tymi hormonami.... neboj 🙂 uzijete si svadbu - ako ja .......kedze moj nastavajuci bol nielen mojim snubencom, ale aj najlepsim priatelom / priatelkou - tak sme sa na svadbe zabavili ako keby sme vsetko chceli dobehnut 😀 😀 😀 a teraz nemyslim, len na alkohol.... mali sme na svadbe najlepsich kamaratov, ktori nas podporovali a vytesovali sa s nami

veverka84
15. apr 2012

no poobednajsi spanok za mnou 😀 😀 😀 mala este spinka mna maly zobudil cize mam smolu.
inak moja sestra a svagrina jednej sa narodilo 27.8 a druhej 29.8. tak teraz ma hecuju ze mala musi ist von 28.8. 😀 😀 😀 😀 a boli vedla seba na izbe 😀

anicka245
15. apr 2012

@stipec26 chcem si to uzit, nech je to ozaj ten jeden z najkrajsich dni v zivote. Len ja som strasne citliva a teraz stonasobne viac a rozplace ma kazda blbost 🙂 tak snad naberiem niekde silu a neprebulim celu svadbu 🙂 Inak som si skusala v sobotu svadobne saty - absolutne mi v nich ani brusko nie je vidiet. A sklamali ma moje prsia lebo som sa tesila ze mi dostatocne narastu aby som nemusela mat podprdu a vyzera to ze este mi az tak nenarastli 😀 fu ale dnes mavam pocit ako pred menzesom... normalne som sa zlakla ked ma tak neprijemne zabolelo brucho ako ked sa mi normalne cez menzes spustala krv. Asi si telo stale neda povedat a nezvyklo si na babo este 🙂

jerryjanka
15. apr 2012

jej mne ukazuje 145 dní - reálne to bude tak 138 😵

andrea_stella
15. apr 2012

@anicka245 to moze byt aj preto, ze sa ti maternica zvacsuje, aj ja som teraz tri dni po sebe mala take divn epocity, ale spomenula som si, ze som to mavala aj pri Samkovi, no pamatam si aj to, ze som z toho ako prvorodicka tiez bola trosku vydesena 😒

anicka245
15. apr 2012

@andrea_stella tiez som sa trochu vydesila lebo doteraz ma tak inak bolievalo brucho, toto je take typicke menstruacne - akoze nie silna bolest ale neprijemna ako ked ma kazdu chvilu krv vyjst.

tehulkake
15. apr 2012

cafko kocky, tak sa pripajam, ja budem rodit snad 20.09. 🙂, a mne uz je vseetko male, brusko mi zrazu riadne vykuklo, od 16 tt citim pohyby, a teraz dokonca aj ked len prilozim ruku na brusko, som citliva, vsetk ma rozplace, ved dnes kazen v kostole, no hroza.... ale strasne sa tesim na den D ale aj sa velmi bojim, ze to nezvlaaaadneeem, wrrr, inak sa chcem opytat, pouzivate krem na strie? pomaha? lebo neviem ci si ho mam kupit, ci nie, ale sa mi zda, ze sa mi zacinaju robit strie na stehnach :( aj krcove zily wrrrr

stipec26
15. apr 2012

@anicka245 pozri aj to sa da vyuzit - tym, ze si citliva - vsetky to treba povedat (akoze nenapadko) a budu chodit okolo teba ako okolo malovaneho vajicka 🙂 sa budu snazit o 106 ti vyjst v ustrety, vsetko bude klapat, vsetci spolupracovat 😀 😀 😀 😀 ides dievca, ideeeeeees

anicka245
15. apr 2012

@stipec26 😀 😀 😀

piskotik
15. apr 2012

@miriamka ty vyzeráš dobre štíhla iba to brušenko ti pekne vyčnieva 🙂

lu17
15. apr 2012

Ahojte baby, mala niektora z Vas hnedy vytok ? Ja som dnes musela ist na pohotovost, tak som sa zlakla ze co je s babatkom ☹ Ale zatial je v pohode srdiecko bije, a zatial je vsetko ok 🙂

piskotik
15. apr 2012

@soniatko jéé, tvoj tato háčkuje a ja nie a nie sa to naučiť a tak sa mi páčia tie krásne háčkované čiapočky ☹

piskotik
15. apr 2012

@stipec26 to bolo krásne povedané o deťoch, veru je to tak a aj pevné nervy na tie živé striebra 😀

piskotik
15. apr 2012

@anicka245 to sa asi zvacšuje maternica, to bude v poriadku, a neboj svadba bude O.K. aj ja teraz bulím pre somarinky, ale svadba je krásna záležitosť 😀

soniatko
15. apr 2012

@piskotik Priznam sa, ze ani ja neviem hackovat. On je v tom macher, i ked to bude musiet trosku oprasit, lebo naposledy hackoval este pre nas... 😀

soniatko
15. apr 2012

Tak z dnesneho nakupovania som totalne sklamana. Nic som si na seba nekupila, tie tehu veci su drahe ako slak, takze pekne krasne ideme s mamou v stredu do mesta nakupit latky a mamina bude sit o 100 300. 😒 Aspon drobcovi som kupila kosielku, 3 ciapocky a 4 podbradniky a mama kupila bielu supravicku a navliecku na perinku. 😉 A dnes som mala prvykrat zmrzku. Mnaaam. 😀

p3tra11
15. apr 2012

@soniatko ahoj Soni, ja som bola vcera tiez na nakupoch, a dosla som akurat z troma zlacnenymi koselami, je to strasne drahe, a ked si predstavim, ze o chvilu aj tak bude treba vacsie kupovat... 😠 😠 ja sa zajtra chystam do Lidlu, maju mat akciu na tehu teplaky, tak si kupim aspon tie...

soniatko
15. apr 2012

@p3tra11 Ja by som si ich tiez rada kupila, lenze ja mam aj bez tehu velkost XXL. No co uz?! 😖

p3tra11
15. apr 2012

@lu17 och, Lu... a vela ho bolo?? som rada, ze ste obaja v poriadku... ja som mala tiez taku malicku skvrnu na intimke, ale doky povedal, ze to je z nejakeho zapalu, dostala som tabletky a preslo to... ale vcera som zasa nasla trosku hnedeho vytoku na intimke... som zvedava, co mi na to lekar povie, na pohotovost som nesla, lebo toho nebolo vela, iba trosicku, a mimco si kopka, tak dufam, ze len cievka nejaka praskla, alebo sa mi vratil ten zapal...

anicka245
15. apr 2012

@piskotik vdaka za podporu 🙂 aj teraz ma stale pobolieva v podbrusku, asi to bude roztahovanie, nech len pekne rastie 🙂

p3tra11
15. apr 2012

@soniatko myslim, ze tehu veci su v akejkolvek velkosti nedostatkovy tovar, resp. ked porovnas vyber s penazenkou, vela toho nezvysi... 😠 fakt som zvedava, ako tie teplaky budu vyzera, lebo ja chodim do prace, a kazdy den nemozem to iste... mam lanove nohavice, ale na tie je akosi este staaale zima... neviem, kedy dojde ta slubena jar... 😕

p3tra11
15. apr 2012

@tehulkake ahoj 🙂 tak ja som si kupila eucerin olej proti striam a zatial to ma dobry ucinok... pribrala som este len tri kila a kazdym dnom si hovorim, ze sa budem natierat kazdy vecer, ale skonci to vzdy iba natieranim po osprchovani... zatial klop-klop, ziadne strie... 😵
som rada, ze citis pohyby aj tak cez ruku... ja mam tiez pohyby od 16 tt a tiez uz tak ako aj ty citim 😵 😵 je to kraaasny pocit 😵

petra6484
15. apr 2012

ahojte koceny no ja som si dneska kupila rifle na traky odtialto z modreho konika lebo tehu nohavice co mam doma sa nedaju upravovat a vsetky moje veci su mi male tak aspon jedny som si kupila dlhe ale dufam ze uz coskoro budeme mat slniecko 🙂 ale z gatusiek sa vytesujem 🙂

nmonika
15. apr 2012

@tehulkake Ahoj.Ja mam nejake olejceky na strie,ale este som ich nepouzila.No casto sa natieram s NIVEA Q10,firming body lotion,a ziadne strie zatial nemam (nenatieram sa kazdy den...lenivost 🙂)

tomika
15. apr 2012

http://nasedieta.eu/
Tu sa "dozviete" ako bude vyzerať vaše bábetko 😀
Náš takto:foto 😀

jerryjanka
15. apr 2012

vy kupujete oblečko ja som včera kupila golfky, rovnake ako mam ale nie xtra ale obyčko do auta, tak ked pojdeme s oboma pokladmi tak v aute dva kočiky ktore nezaberu ani tretinu kufra 😵

paula80
15. apr 2012

@soniatko ja som dnes tiež bola pozrieť tehu rifle,nestihla som ale C&A,ani H&M,lebo naše deti nechceli spolupracovať,tak tam zas behnem zajtra sama, keď budú v školke a škole.Inak pekné tehu rifle mali hore v Priore,v obchode kvázi čínskom,neviem,či poznáš a boli dokonca XXL cena cca.15 EUR ja som si skúšala posledné,ale boli mi veľké,menšie nemali a keď hej,tie boli iný strih a ten tehu pás total úzky,neviem,načo také vobec predávajú,keď tlačia na bruchu 😒 Tak skús pozrieť aj tam,sú vyvesené na kraji regálu oproti topánkam,ja tam chcem ešte ísť pozrieť.Majú tam aj tehu tričká s takou milou potlačou na bruchu síce s dlhým rukávom,ale cena cca.7 EUR.Ja mám tiež obavu,že v C&A a H&M,budú riadne drahé a aj tak mi za 3 mes.budú určite malé.

miriska333
15. apr 2012

@tomika No ja viem že je všetko možné,ja som pri prvom tehu rodila presne medzi predpokladanými termínmi. Prvý som mala 12-ho,druhý 6-ho a porodila som 9-ho. Teraz mám prvý 27-ho druhý 30-ho tak uvidíme. 🙂