September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@paula80 No ak mňa pani predavačka v HM-ku neklamala,tak tam tehu veci vôbec nemajú. 😠 aspoň tak mi bolo povedané. Tak ak by čosi mali,daj mi vedieť,pôjdem aj ja kuki a veľmi rada.Teda ak sa bavíme o Laugu.
@miriska333 nie v kazdom HaMku maju tehu veci🙂
@lu17 aha, tak ja mam poradnu v stredu, tiez sa popytam, co sa deje, aj mna picha dole, no fakt... som zvedava a tiez rozmyslam, ci nepojdem skor... ale na druhej strane musim byt trpezliva, kym uvidim mimco, ze?? 😅 a ktovie, co si bude doky mysliet o mne, ked mu budem chodit pravidelne na kazdu poradnu dva dni skor 😀
@veverka84 Tak to už viem aj ja,no čo už,keď som sebe nekúpila tak aspoň malej áno 😀
@miriska333 Miri, ja som si vcera v H&M kupila peknu tehu bluzku, dokonca zlacnenu... a maju aj saty, aj rifle, aj legine, aj ine tehu veci... ale asi aj zalezi od toho, v ktorom H&M si bola...
v Kosickom H&M v Optime maju zopar peknych tehu kuskov 🙂 Chystam sa tam tiez niekedy
@p3tra11 ten som aj ja brala pri prvom tehu.A tiež pri zápale
@nmonika jáááj,škoda že to mám dosť odruky,no snáď sa čoskoro dostanem aspoň do BA
@p3tra11 jeej tesim sa s tebou, 😀 to je uzasny pocit, o dva tyzdne idem na usg, tak sa tesiim, ze zistime, co to bude 🙂, nemas pocit napateho bruska v oblasti pupku a zaludka, ja mam pocit, ze sa roztahujem, normalne akoby si ma tahala za kozu... dufam, ze to suvisi s tym, ze rastiem.. 😝
@nmonika no ja som zacala natierat az teraz, v kutike duse som dufala, ze aspon toto nezdedim, ale kedze som po mamke, tak ako cez kopirak, ked bola ona tehotna, presne aj ja mam tie iste problemy, krcove zily, strie, no kedze som bribrala len 2 kg, tak dufam, ze to tak pojde pomaly s vahou, no níc, asi sa s tym musim zmierit,
dobre ranko kočky , tak vcera vecer sme uz citili prvy krat pohyby boli bublinky ale aj normalne kopanceky 😀
Dobre rano baby 🙂
Dnes ideme na ten morf.utz, uz sa aj tesim ze uvidim chrusta. Pribrala som len kilecko a pol za mesiac, tak som celkom spokojna, myslela som ze to bude viac. Dnes som zaspala do prace, fasa...vecer nie a nie zaspat a rano som vstala pred piatou vyspata 😕 ale po chvili som zaspala lebo to bolo prilis zavcasu a zobudila som sa hodinu po tom ako som mala realne vstavat...cela ja.
@kali23 vdaka za super recept na omeletu, veeelmi sme si vcera pochutili, mnamozne 🙂
Serka ma toto pocasie, ja som uz cizmy schovala, teda uz viac krat ale vzdy dojde toto, navecer ma byt okolo 2C 🙄 a to sa budem akurat vracat domov...a prsat cely den...tak ich zase vytiahnem... 🙄
cja som si kúpila v tehu obchode tehu rifle a zistila som že je v nich rozdiel. Kúpila som si také čo majú všitý pás uplne nízko a mali tam aj také čo vlastne na podbrušku mali riflovinu, tak dufam že tieto mi vydržia do konca tehu..
@nmonika Ahojky, to je názov tej nivei krému - NIVEA Q10 -firming body lotion? Lebo hľadám niečo od Nivei a zatiaľ som nič nenašla. A toto je čisto na strie?
ahojte, tak ja som dnes stala na vahe a stale iba o kilo viac... furt to je + - nejake drobne, ale inak stale iba kilko, ale brusko je 🙂 pohyby zatial stale necitim
@stipec26 este ze ta tu mame!!! 🙂 dnes som kupila v Lidli ten pas na brusko a take 2 gatata pre drobca. Nevedela som vybrat farbu, kedze stale nevieme co to bude, tak vyhrala modra 🙂
Inak, baby, viete poradit ake zakladne oblecko by som mala mat pre drobca a v akych velkostiach pripravene? Nakupujem pomalicky zatial iba body - 4 ks mam 50-56, 2 ks 62-68. Co dalej? Pancusky, vyuzijem i oddelene kosielky a nohavice, ci ani nie? Babo rad 🙂
koceny viete mi povedat naco je ten tehotensky pas ?
@petra6484 no, ja si myslim, ze to pouzivas, ked mas kratsie tricka. alebo sa ti tricka vynesu vyssie vdaka brusku, tak aby nebolo hole brusko. ja som to chcela davat povrch tej gumy na leginach. lebo mi to vadi, ako mi tam vidno gumu cez pol brucha 😀 ale mozno to pouzitie je uplne ine 😀
@lu17 lu to som mavala aj ja a bolo to z krcka, naposledy ked mi robil gynekolog ster tak sa ho len dotkol a zacal jemne krvacat, takze teraz aj ked si po velkej najdem na papieri jemny ruzovy vytok alebo hnedy tak sa hned nelakam, ak by to trvalo viac dni tak hej, ale toto moze byt ozaj hormonami citlivy krcok.
@ftinka ja som mala kupene hlavne veci 62 par veci aj 56 a po pôrode som utekala zhanať 50tky lebo vo všetkom vyzerala ako keby to nebolo pre nu ale pre polročne dieťa 😀
teraz už mam nachystane aj tuto veľkosť
košielky som nevyužila
najviac som využila body - idealne zavinovacie tie nejdu cez hlavu, pyžamka - overaly, a polodupačky
a potom vrchne oblečko kedže bola januárová - tak to bolo zvyčajne ešte fleesovy overal, hruby hunaty overal a fusak
@jerryjanka ano, i ja som uz pocula, ze pre istotu treba mat i par uplne najmensich velkosti 🙂 a potom predsa vacsie mozes ohnut, takze najviac asi tych 62... zavinovacie body sa i mne zdaju najpraktickejsie. i tak ho/ju budem celu zimu iba nabalovat ako cibulu, tak je to mozno i jedno akej farby kupujem 😀
a fusak si aky velky kupovala? videla som rozne hrube, zvacsovacie az do 3 rokov, alebo potom taky klasicky napr. do 1 roka (da sa pouzit i cez autosedacku - to mi pani v obchode odporucala).

@paula80 tiez ma svagrinka posiela do "cinskeho" obchodu.Ze tam videla tehu rifle-nohavice,tak sa chystam zajtra.V C&A som sa stretla s vysokou cenou a nepeknym strihom,a v H&M stoja myslim okolo 30 eur.TAk vela stastia v hladani.