September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@kucharikova ja som toto mávala pri oboch synoch celé tehu,tiež som si dávala pozor na prášok,nedávala som aviváž,používala a aj používam výlučne intim mydlo aj to málinko pri umývaní,ale vracalo sa mi to často,dr.mi dával čípky na preliečenie - iné nič.Vraj na to zaberá aj jedenie jogurtov s probiotickou kultúrou.Musíš to iba vydržať,v tehu sa mení vnútorné prostredie,preto tie časté mykózy.
@monhla @daniela02 boze baby, uz mam slzy
@daniela02 - to ma moc mrzi... ale skusala si - to sa fakt ceni...
... ja som tiez mala depku, tiez stale rev, maly reval od hladu, ja ze som neschopna matka.... cele zle... ked som mu davala 1x nutrilon - musel ho robit muz, ja som sa toho nechcela chytit, to mal 3 mesiace ale drzala som ho tuho a flasku som mu davala len ja vzdy - nikomu som nedovolila ho chovat, toto som si chcela vydobit, aspon takto, ze sa postaram o stravu.... kedze som vyhladala laktacnu (na expo dieta a rodina som stretla jednu pani doktorku a ta mi dala kontakt), ono sa to rozbehlo, ale maly uz nechcel prsicko, tak teda ta odsavacka... a uz som povedala, ze nikdy viac sa takto trapit nebudem.... ved v dnesnej dobe su tie UM uz na dobre urovni....
Ahojte baby.takze amnio sa nekona.vysledky ukazali take hodnoty akoby som nemala ani 30.takze sa tesim.vraj hodnoty su dobre a tak ma nesurila.ja som povedala ze ani neidem.inak este jedna sprava.vraj medzi stehienkami nic nevidno co by pripominalo chlapca.vraj skvor baba.to bol šok.som bola presvedcena ze chlapcek.ale aspon je zdravucke.pojdem na 4d a este pokukame.net mi este neide,tak len vam pisem cez mobil.ahojte
@kucharikova ja by som mu to povedala, nech to ma pod kontrolou a sleduje to... tiez som take nieco mala, dala mi doktorka nejake vaginalne cipky, i ked ma to palilo iba vonku... ale ze tam nieco bolo a trebalo to preliecit.... a mne zabral na potieranie z vonku (nie dnu!) Sudocrem
@jerryjanka dakujem ti.mam ten rosalgin easy.skusim to.už som bola nahnevana že aj poplakala. 😒
dakujem vam baby.poradnu ma 27.4.ak by sa to zhorsilo tak tam nabehnem aj za cenu jeho pohladu-čo ste zasa porobila"kde ste to chytili???jak minule.už som mala take nervy že mu poviem ze mam 1000milencov!!!niekedy ma vie ten moj gynos vytocit ze az.
@daniela02 ja som dostala u doktorky vzorku, ze pre pripad nudze - vtedy som este zaryto krutila hlavou, ze nechcem, ale muz zobral... a o tyzden sme to pouzili... maly to siahol ako keby cely svoj zivotik nepapal a viac sme neriesili.... vlastne sme ine ani neskusili.... chodili sme potom tutok do rakous kupovat za lacika, nech nas to nestoji mailand.... inak odkladala som mu tie lyzicky a ked skoncil s UM tak som ich spoicilata a vycislila som mu, ze kolko nas stal, kedze nechcel papat od maminky 😀 😀 😀 😀
a preco ste stiedali? neboli jej dobre? ake boli priznaky ak sa smiem spytat?
Baby aj ja som rada.danielka ja som nakukla do papierov a nieco tam bolo ze afp 1 v 2000
jasne, ze hodi, len aky je rozdiel medzi tymi taskami?
v odtieni 😀
to tu riešim ako keby ta taška stala 100 eur - a ona stoji 13 ale aj tak no
@jerryjanka ja asi tu viac vlavo... ta blizsie ku kociku je viac do modra tusim a kocik sa mi zda viac tyrkysovo azurovy
@jerryjanka a ten cerveny mas doma teraz? (vyzera ako este nepouzivany, cistucky) ...cerveny je polohovatelny az tak uplne?
@michaelaamartin ten nazov je spravny,on nie je priamo na strie,ale ma nejake take zlozky v nom.Citala som o tom niekde na nete,a mam to aj z odporucania.
dievcata, lezi tu niektora hore nohami? Ja ano, ale bolieva ma z toho brucho, je to ok?
Aj ja som bola dnes v Lidli,kupila som si cierne leginy a tie pasy (jeden bol cierny a druhy tmavo modry).No a tak som navstivila "cinsky" obchod a kupila tam tehu rifle (Dromedar) za 14.50 eur.Som spokojna s materialom aj strihom.Len ten tehu pas na nich mi je este troska volny.
@stipec26 ten červeny mam asi rok doma
ten sa polohuje v smere jazdy do 3 polôh a v smere k mamine do 2 polôh + sa daju polohovať nožičky
@kucharikova Ahoj, určite to netreba podceňovať ale nieje to zrejme nič hrozne ani nezvyčajné. Pri prvom tehu som tiež mala skoro celý čas problémy s mikozou. Myslím že pokiaľ to neprejde do extra rozmerov nieje sa čoho báť okrem toho že je to samozrejme nepríjemné.
Babenky - ak niektorá kúpila v Lidli pás /čierny/ č 40/42 a rozmyslela ste si to. Ozvite sa odkúpim 🙂

@jerryjanka a preto funguju bazariky a predavaju sa veci skoro nepouzite.... podla mna je to fajn 🙂
ja som vahu strasne chcela, hlavne preto, ze maly malo jedol, priberal... ale muz povedal, ze dalsia haraburda... hm... a uz ste si to aj zostrihali, pozerali tie videjka?
a to s tym dojcenim - ja nemam nic proti maminkam, ja som v zivote ziadnu nenutila, netlacila ani negradovala, ze nechcela/nemohla dojcit.... (ale zo zvedavosti - si mala zdravotne problemy? teda ak sa ti chce povedat dovod)