icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

monhla
16. apr 2012

@daniela02 Veď práve - UM musíš trafiť a nie na prvý krát - bratova malá bola 2x v nemocnici ny týždňovom pozorovaní kvôli krvičke v kakaní až jeden doktor zistil že to má z Nutrilonu. Drahé krabice brat v hneve vyhodil do koša a išiel kúpiť na doporučenie toho dokiho Sunar. Mali "zbytočné" trápenie. Preto som bola na kurze o kojení, lebo toto som nechcela zaziť a chvalabohu podarilo sa. aj preto, že jedna laktačná poradkyňa /matka 4 detí/ je bývalého spolužiaka staršia sestra a kúpili u nás dom - tam som potom chodila na rozumy, keď sa mi niečo nezdalo. Doporučujem všetkým - zohnať si dopredu kontakt na laktačnú poradkyňu. Skús aj Ty - možno sa tentokrát zadarí a ak nie ☹ tak si urobila všetko čo sa dalo.

soniatko
16. apr 2012

@paula80 Dakujem, si zlata. v stredu skusim pobehat po meste, aj na Nam. sv .Anny je jeden obchodik s tehu oblecenim, v tej ulicke medzi Fololabom a Caffe Verde, pojdem sa tam pozriet, a ked nie, jedina sanca je usit .

ftinka
16. apr 2012

@monhla oo, tak uz si to nestihla? dokelu 😠 ja uz testujem ten modry a je super pevny. ja som ale v Nemecku, inak by som ti tu u nas kupila 🙂

ftinka
16. apr 2012

baby a solarko neprichadza do uvahy, vsak? ja som chodievala iba na tvar, ale predsa... od decembra som nebola a uz som bleda ako stena. A o tyzden ideme na svadbu... asi kupim samoopalovaci krem. Mate s nejakym skusenosti, aby nerobil fleky?

monhla
16. apr 2012

@ftinka No - kto neskoro chodí ☹

daniela02
16. apr 2012

@stipec26 dakujem :D

daniela02
16. apr 2012

@monhla poobzeram sa urcite :d

daniela02
16. apr 2012

@ktore to neviem co znamena ale naznacuje to vysoky pomer :D cize je to dobre

paula80
16. apr 2012

@soniatko Ak na nejaký obchod natrafíš,tak mi daj prosím ťa vedieť.Inak v tej uličke som bola, ten obchod bol na ľavej strane,bolo tam tuším aj detské oblečenie,ale teraz to tam už nebolo-zrušené 😒

p3tra11
16. apr 2012

@tehulkake presne ako pises, obcas mam taky pocit, akoby mi islo roztrhnut brusko zvnutra... 😅 a cez den mam vzdy vacsie brusko, ako ked si idem lahnut vecer spat... 😕

andrea_stella
16. apr 2012

ahojte tak som sa vratila z lidlu a kupila som si leginy, teplaky, take to kvetinkove tricko take dlhe, v lete obnosim a podprdu este jednu do zasoby na kojenie, jednu uz mam ale tato bola cipkovana tak ze si ju zoberem inak je brutalne anti sexualna 😀 😀 😀 a inak leginy su celkom fajn no su ako keby silonkove take ale hrubsie ale inak v pohode to niak nie je vidno som rada, ze mam zatial co nosit, este cakam na nohavice z bonprixu sak inak by som si nemala co ani do anglicka obliect 😀 😀 😀

monhla
16. apr 2012

@andrea_stella Tak u vás mali aj kvietkovane tričká? U nás len lososové a zelenohnedé so špagátom ☹

ella_joy
16. apr 2012

@ftinka moja kamoska chodila aj pred tehu aj v tehu a prikryvala si brucho, a vsetko bolo OK, ma zdrave babo...nevedela bez toho byt 😝 Tvar je podla mna v tomto este daleko v pohode, ona tam bola cela...Ja som nie zastanca solariek celkovo...

soniatko
16. apr 2012

@paula80 Dokelu, a ja som sa na ten obchod spoliehala. Ked som tam chodila do autoskoly, tak tam bol, ale to bolo minuly rok v juli. 😨 No pekne. Ak na nieco natrafim, urcite dam vediet.

andrea_stella
16. apr 2012

@monhla hej u nas maly aj to kvetinkove triko,ale napr. nemali pyzama mamina chcela aby som jej kupila a nista a akurat do kelu kukam, ze tam maju tlakomer za 10euri, viem, ze nemera uplne presne ale aspon orientacne ked mi rano byva zle ze by som si odmerala lebo meravala som si s tym co sa lepi az hore ale to je take zdlhave kym to dam do elektriky rozmotam a dam i to na ruku a kym to zasa zlozim, na to som mavala nervy ale tento na ruku je pohodlnejsi 😀 😀 😀 😀 asi tam este vybehnem 😅

danjelca
16. apr 2012

bruško v 19tt

alena191
16. apr 2012

@paula80 obchoík tam je len je presťahovaný oproti cez ulicu 🙂

soniatko
16. apr 2012

@andrea_stella Ten tlakomer by som asi neriskovala. Taky za 10 eciek sme mali aj my v Bille a skusali sme ho a niektorym, napr. aj mne ten tlak ani nedokazal odmerat, stale tam vyhadzovalo error a niektorym ukazal take cifry, ze sme len kukali. Radsej drahsi a kvalitnejsi.

soniatko
16. apr 2012

@alena191 A kde, v tej istej ulicke ako aj bol?

alena191
16. apr 2012

@soniatko obchodík tam je ale cez cestu s názvom HERMA tehotenské oblečenie, vchod je akobi z dvora.

andrea_stella
16. apr 2012

@soniatko nasi maju tiez tento na ruku ale inej znacky a ukazuje normalne a tiez nebol neviem ako drahy

soniatko
16. apr 2012

@alena191 Tak teraz neviem, ci myslis, cez cestu v tej istej ulicke alebo cez cestu uplne na tej strane ako je kostol?

soniatko
16. apr 2012

@andrea_stella A bol kupovany v nejakom super prip. hypermarkete alebo v lekarni?

andrea_stella
16. apr 2012

@soniatko akurat sa jej pytam,ale nevie si spomenut ale ze v lekarni urcite nie lebo tam maju aj tie kvalitne predrazene,ale ze dala zanho asi do 20euri, ze tiez ne vela ale fakt on mera uplne v pohode dokonca mame nameral aj tlak ked mala 200 na neviem kolko co si musela volat sanitku co skoro dostala infarkt 😒

soniatko
16. apr 2012

Tak to bol v kazdom pripade lepsi, ako sme mali u nas. My sme si tam z toho robili srandu, lebo fakt vobec dobre nemeral a to sme skusali 3.

andrea_stella
16. apr 2012

@soniatko no tak potom mozno aj tento z lidlu je na hovno ale nie su drahe ani tie lepsie tak si teda racsej kupim niekde o nieco drahsi 😎

andrea_stella
16. apr 2012

@katka_77 no ahoj tak uz vies ake pohlavie ma tvoja fazulka v brusku? 😉

alena191
16. apr 2012

@soniatko neviem ako by som to popísala nie na tej strane ako je Cafe Verde ale na tej strane za fotolabom

paula80
16. apr 2012

@alena191 vďaka,tak skúsim ísť pozrieť aj tam,škoda,že som si to tam dnes nevšimla.

soniatko
16. apr 2012

@alena191 Ahaaa, tak potom uz asi viem, kde to je. Dakujem Ti. 😉