September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@anicka245 dakujem... ja mam uz aj tak kopu veci doma co som podedila a boli tu skor ako som bola tehu tak nejaj neriesim 🙂
Inak vcera som manzelovi povedala, ze by sa mi pacilo meno Liliana. A jeho odpoved, ze take meno mozem dat morcatu a nie nasmu dietatu. No chapete to?! 😒 Takze zostavame pri Anetke, uz som nasla na nete v rozsirenom kalendari, ze ma meniny na Annu 26.7. No ja aj tak stale dufam, ze to bude Timotej. 😉
My uz mame toto meno vybrate straaaasne dlho, to sme hadam spolu iba chodili. Ale na Timotejovi sme sa dohodli az ked som ostala tehu, lebo predtym som chcela Richarda.A Anet a Timo sa hodia aj k nasmu priezvisku.
@soniatko tak ja som už konečne tehu rifle kúpila, pobehala som celé mesto aj Laugo,no tie rifle v CA boli teda ozaj drahé 39E a ešte k tomu mali strašne vysoký ten pás,bol mi až po prsia-hrúza.Nakoniec som skončila u čínana v Družbe oproti nemocnici a tam mali našťastie aj troje XL,tak konečne mám a cena super 16 E,vypadajú celkom dobre a ten úpletový pás majú nižší,čo je pohodlnejšie,inak jeden model mali aj vo veľ.33,34,35,36 kľudne XXL,mne boli všetky čísla od 34 veliké,tak skús pozrieť a cena 14 E.Len si ich musíš vypýtať od predavačky,ukáže ti ich v regáli.
Takže už možem ísť vo štvrtok do poradne oblečená ako tehulka a nie s rozopnutým gombíkom na rifliach 😀
@paula80 Super, som rada, ze si kupila a za taku dobru cenu.O tom Cinanovi mi uz mama vravela. Tak ja este stale nosim rifle co aj doteraz, aj ich v pohode zapnem, len musim mat aj opasok, lebo ked stojim alebo kracam, tak mi padaju, ale akonahle sedim, uz ma tlacia. Nepoznam moc tie cinske cislovania, tak dufam, ze mi budu nejake dobre.
čakáme chlapčeka ;)
pre BA tehulky - dnes idem pozriet prve cvicenie na Nobelovom nam., co casovo ako tak vyhovuje
http://www.pronatal.sk/cvicenie-pre-tehotne/
a zajtra este jedno - na Znievskej
http://www.gravifit.sk/predporodne-kurzy.php
ahojte,vidím že rozoberáte už mená pre drobcov 🙂 mne sa lubi pre babu meno Sofia,ale manželovy moc nie.on stále dufa že to bude chlapček.a chlapčenské bud Adriánko alebo po manželovi Slavko 🙂 ale ked ešte nevieme čo to bude.a vobec sa nevieme dohodnuť.asi to nechám na čas ked budem v pôrodnici 😀 a vlastne mne je asi aj jedno či to bude baba alebo chalan.hlavne nech je živé a zdravé aj ja,a aby sme dobre zvládli pôrod 😀
@lusinda1989 krástna vybavička.A aké čisla kupuješ?56-62??alebo aj vätšie?
@stipec26 moj doki je taky truhlik on vždy povie že nevidno 😀
@tomika dakujem par mam newborn a ptom mam aj up to 3 months.... uvidime ked sa narodime ked tak dokupime uvidime aka bude velka 🙂
ahojte, tak mne vcera porodila kolegyna 🙂 a ja sa tesim ako mala 🙂 termin mala 30.4. , prvorodicka. Este sme pred par dnami spolu volali, ze to moze byt i zaciatkom maja 🙂
A pribrala asi iba 9-10 kg co si pamatam, velkost stale 36, chuducka ako palicka a baby ma 51 cm, 3470 g. Takze baby, ziadne stresy z nabratych ci nenabratych kilogramov, hlavne nech babo dostava vsetko co potrebuje / dolezita je kvalita nie kvantita 😉
mne vcera zacal ofiko 5. mesiac a mne sa ani nechce verit. Dnes hrozne bolesti v bruchu, az som sa vylakala. Doteraz ma stale "iba" pichalo v podbrusku. Ale teraz taka silna bolest z vnutra. Moze byt, ze si babo zvacsuje priestor, alebo sa mozno otaca a ma tlaci? neviem tu bolest inak popisat...
@stipec26 nie 😀 lebo citam zvacsa na mobile a tam nemam excel. Takze aj ked obcas iniciativne nahodim nejaku zmenu, to sa da len ked som prave na pc. Takze kto chce ist do tabulky alebo nieco zmenit alebo doplnit, musi mi pisat spravu 🙂
Som zvedava co to cvicenie zajtra. Lebo utorky nemozem, ale streda by sla
@sissmiss taka hnusna bolest? to je prosim ta co? 🙂 lebo ja som to tiez dnes muzovi tak popisovala a kukal na mna ako puk, ze mi nerozumie... Na kontrole som bola vo stvrtok, ale toto citim az dnes. S prestavkami cely den. Nie je to hrozne, ale je to neprijemne, az som musela par krat zastavit v chodzi...

@soniatko cize si klikne vasu nemocnicu a gynekologov - porodnikov a na jeho ordinaciu neklopkaj 🙂 ...ja sa drzim toho, ze ako ty k nim - tak oni k tebe.... 🙂 tak snad ked budem spolupracovat a budem pozitivne naladena, tak sa nieco aj na personale odrazi 😀 😀 😀 😀