September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
prepláca poisťovňa a pozri na www.betaplus.sk vraj to dávajú bežne tehotným, tak sa asi treba opýtať lekárky.
Ja som už premýšľala nad tým, že si kúpim... prekvapilo ma to, že mi to predpisala🙂 takže som rada.
@ftinka ahoj ja mavam tiez take vselijake bolesti. ani nie krce, len tak silne pichnutie v maternici. vcera som bola na kontrole a lekar povedal, ze vsetko je v poriadku. mozno, ze mam zoslabenu maternicu a kedze male ma nozky dole, tak pri kopnuti dostanem taky krc. ked sa dotknem podbruska, tak citim bolest a mam taky pocit ako keby som bola nafuktnuta. niekedy si nemozem az sadnut alebo sa zohnut. alebo naopak zacitim bolest, ked lezim a prudsie vstanem alebo sa prudsie otocim.
doktor mi kazal brat magnezium, zeby mi to malo povolit aj to pichanie aj uvolnit podbrusko.
@ftinka akurat som pisala aj na forum o magne B6. neviem ci toto magnezium si brala. som citala na pribalovom letaku, ze velmi by sa v tehotenstve nemalo brat, iked nie su zistene nasledky. kopec bab na fore pisali, ze to brali ale boli tam aj take co pisali, ze potom dietatko, ked sa narodilo, tak malo akysi "abstak", ze bolo nespokojne. tak im povedali v porodnici, ze kvoli magneziu. vies som na rizikovom, tak sa normalne bojim, ze co mozem a nemozem brat.
@zanka29 neviem, ja tam mam iba normalne magnezium napisane. Niekde som citala, ze koncom tehotenstva by sa uz magnezium velmi nemalo, pretoze Mg ti uvolnuje svaly a potom vraj z toho boli deticky akoby trosku spomalene... ale ci to bolo fakt tym, neviem... kazdopadne brala som 3x denne (tak mi kazal dr.). Teraz skusim 1-2 denne... skodit to zatial urcite nemoze
@soniatko aj mne to tak troška pripadalo, sono mi robil Hlaváčik, mne tie zábery pripadali celkom fajn, len jemu sa nezdali, neplatila som si za podrobnejšiu konzultáciu, povedal mi že všetko čo mal prezrieť a zmerať je v poriadku, ale že pravda nič nie je 100percentné, ani toto vyšetrenie, a že všetko je O.K. a že fotky teda skúsime nabudúce 😒
kocky dnes mi prisiel ten monitor tlkotu srdca,a pocula som drobulatko ako udiera,alebo kopka 🙂 krasny pocit
ahojtee 🙂 tak mame ultrazvuk za sebou. doki povedal ze je to na beton baba, aj nam odfotil kavove zrnko 🙂 vsetci v okoli mi tipovali chlapca, takze nas babo prekvapilo 🙂 tak mozme vyberat meno. inak vsetko bolo v poriadku, babatko šermovalo ručkami o sto6.
baby, kedze ste tu priblizne v takom tyzdni ako ja, tak sa vas chcem spytat, ze ci uz chodite cvicit. neviem kedy je najlepsie s tym zacat.
@jerryjanka náhodou sú krásne, aj ja by som mala vyrobiť pre moje babulky 🙂
@stipec26 aj ja chcem chodit cvicit ,ale neviem kde, viem, ze aj v Zora centre precvicuju to by som mala super aj kedze nie som pojazdna je tam hned zastavka na SAD do Ivanky 😀 😀 😀 😀 😀
@piskotik no my to nevynosime necham len oranžovu a tyrkysovu
ružovo bielu dam kamaratke
modrožltu dam švagrinej
a tmavomodru neviem ešte 😅
@suncana gratulujem ku dievcatku 🙂
@jerryjanka super, budú mať radosť 😅
@piskotik nie som si tym ista ale tak čo urobia je na nich. my to ponosime hlavne v lete - leginky sukna body a idme :D
😀 😀
baby takze vracanie chytilo aj mna deti su uz ok od nejakej polnoci vracali minimalne ale ja to je des vracala som celu noc cele rano pred obedom to konecne ustalo ale zaludok mi lieta no fuj mam skoro dve kila dole takze fasa ledva som jedno pribrala a teraz mam dve minus.neskutocne ma bolia krize klby cele telo no ledva lezim.peknu pliagu sme nachytali.mala ale kopka tak som rada.
gratulujem k dievcatkam chlapcekom 🙂
@montinka na amnio bola pisala ze to bolo hrozne to @ktore nejde lebo ma ok vysledky a este niekto.dufam ze vsetko dopadlo dobre.
@veverka84 ja zasa dnes beham na vecko ale opačnym koncom, dufam že to bude čoskoro ok
@lusinda1989 jeeej krasna vybavicka, kde si zohnala tolko krasnych veciciek?
@jerryjanka mojho maleho aj prehanalo ja a mala nic len vracanice a muzovi nic...nechapem ten ostal dnes doma lebo ja nevladzem ani sa ist vygrcat mam tu kybel pri posteli no des.ide mi teplota mam 37.8 zatial rozmyslam ci si dam paralen alebo nie hlavne ci by mi od bolesti tych klbov a noh a krizov nepomohol...
a s marcelou jeco?ta tu tiez nebola dlho ci som prehliadla?
paralen by ti asi nezabral to už skôr ibalgin

@ftinka
Dnes mi lekárka predpísala nejaký pás pre tehotné... je to ako zdravotnícka pomôcka... dodaju mi to koncom týždna tak uvidím🙂 Mna bolia viac menej kríže... i ked mám zatial iba + 2,4kg