September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@lusinda1989 uz ste boli?my ideme na buduci piatok tesim sa strasne ako vykupim obchody 😀 😀 😀
@veverka84 Urob si rehydratacny napoj- do vody trocha soli a cukru, a pi vela tekutin. Pokial by Ta aj prehanalo tak si daj Smectu aspon 3 x denne-ta znici vsetky bakterie. A teplota by mala ist dole aj z paralenu, ale skus najprv ako tak nejaky pitny rezim. Ibalgin podla mna nie je dobry v tehu. Drzim palce nech je Ti uz lepsie 🙂
@andrea_stella hej hej uz som bola len som sa vratila trosku sklamana mensi vyber ako som cakala a hlavne vsetko letne veci iba.... a v tej krajine asi vobec nepoznaju dupacky 😀
@veverka84 tak ja presne pre toto kupujem košele čo sa nemusia žehliť 😀
@jerryjanka to je dalsia vychytavka na ktoru nedam dopustit 🙂
@sissmiss tak to mas super muza 🙂
@lusinda1989 mam 🙂 strasne ho milujem. A nielen pre tie kosele 😀
@zanka29 dnes som akurat bola 1x a super... objavila som opat zabudnute svaly na chrbte, mam totalne uvolneny chrbat a asi zistila som, ze ma totalne slabe ruky ;) no mam co spevnovat a budem trenovat
@andrea_stella a kedy sa tam? kto to tam robi? mas viac info?
@sissmiss takze pojdes zajtra so mnou?
@veverka84 aha fakt - to jej brali na 2x, @montinka chudiatko... tak snad jej maminka pomaha a ma sancu oddychovat .....marcela sa mi tusim niekde 2-3 strany dozadu chichotala - tak snad vsetko OK
ja nechapem, co to mam s tou nohou - nie su to krce, ale take ako keby ma tam boleli zily alebo tlacili alebo co... lebo svaly to nie su, ani kost ci co... ale divny tlak a ked chodim tak nic, ale ked stojim, sedim - tak to zacne byt neprijemne (velka bolest to nie je...len blby pocit)
@piskotik Ja len dufam, ze Hlavacika nebudem mat pri porode, lebo co som citala nejake referencie, tak na neho baby nadavali. 😒 A sestricka mi tiez dnes vravela, ze pacientky hovorili, ze k nemu nerady chodia, A ja si ho pamatam este takmer spred 4 rokov, boli sme tam na spermiograme a bol dost necitlivy. Na mna veru dobry dojem neurobil, mozno je fajn odbornik ale inak asi nic.
@sissmiss noooo takych je asi malo ale ja mam tiez skveleho... lepsie sa uz nedalo vybrat 🙂
Ahojte septembrovky 🙂 dnes na sone mi Dr. vravi že babetko je o päť dni menšie ale že to je v poriadku že sa nemam znepokojovať že sa to ešte odsleduje v 30tt.....že babetko može nejskor rasť pomalšie a potom rychlejšie.( at o ešte posuval termin porodu o 3 dni 😨 )Všetko ostatne povedal že je v poriadku že nevydi nič neobvykle.Stretli ste sa už s tym?
babizne viete niekto robiť prepočty tripple z hodnôt na MOM hodnoty?
respektive viete mi tu niekto napisať ake ste mali hodnoty tripple testov ale nie v MOM hodnotach ale tych inych - teda to čo mate v tehu knižke napisane
PAPP A
MS-AFP
freee Beta hcg
estriol
@zuzzy12 5 dni to je v pohodke babo nerastie kontinuálne - my sme boli chvilu väčší potom zasa menší - tabulky su na to aby stresovali 🙂
@jerryjanka To ano to maš pravdu:tabulky su nato aby nas stresovali.Pri odberoch v 2.trimestri nam vyšiel jeden hormon mimo tabulky ale po opakovanych odberoch to už bolo ok.Ale ten tyžden stresu z čakania na vysledok 🙄
dakujem dievcata ste zlate...snad zajtra uz bude lepsie.fu ze rehydratacny roztok no neviem neviem asi to neudrzim.prehanat ma neprehana ale dala som si raz hylak kvapky to je iny fujalescitala som ze aj to moze pomoct pri vracani...
@jerryjanka aj mna to zaujima pre porovnanie.PAPP A - 1,50 iu/L,AFP-24?16kiu/L,Beta hcg-27,227kiu/L,estriol-0,84nmol/L
@zuzzy12 to maš v tych jednotkach ako ja
ale ja mam hodnoty
0,951
23,50
27 326
0,76
až na papp mame dosť podobne hodnoty 😀

@veronika262 dakujem bola som za drahym na navsteve v UK tak tam som ponakupovala vacsinou primark, tesco a M&S 🙂