icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

zuzzy12
17. apr 2012

@jerryjanka ešte tu mam nejake hodnoty vedla toho v Mom
0,78MoM
0,42Mom
1,03MoM
O,68Mom

zuzzy12
17. apr 2012

@jerryjanka ešte tu mam vedla hodnoty v MoM
0,78MoM
0,42MoM
1,03MoM
0,68MoM

stipec26
17. apr 2012

@veverka84 ved to mas ako ocot, to ti neutralizuje 🙂 urcite su aj horsie... kulisek a podobne

jerryjanka
17. apr 2012

ja som z tych čisel debil 😀 ale serem na to už
normalne riziko pre ženu v mojom veku je cca 1:600 a kedže to bolo negat tak to je ešte nižšie riziko tak proste mame zdrave dieťa - dufam a verim
len som bola zvedava

luly13
17. apr 2012

@stipec26 akurat som jej chcela odporucit kuliska po lyzickach 😅
@veverka84 este je dobra klasicka miticka.na ma podobne mineralne zlozenie,ktore je vhodne pri dehydratacii.vsetko pit po lyzickach. Pripadne i colu.

stipec26
17. apr 2012

@luly13 😀 😀 😀 😀 😀 tak nic 😀 ...a mozno jej to zachuti... ved tehu hormony robia svoje s chutovymi poharikmi

zuzzy12
17. apr 2012

@jerryjanka a na koniec je na tom screeningu napisane že Negativ. screening nevylučuje možnosť Dawn.syndrom atď...tak na čo to je dobre. 😕

jerryjanka
17. apr 2012

@zuzzy12 na ho.no fakt. škoda penazí z poisťovne 🙄 🤐

katka143
17. apr 2012

@suncana ahoj aj som dnes bola na poradni,robil aj sono,samozrejme pohlavie,že si ani netrúfne povedať.takže ako som som si aj myslela,potom čo hovorili baby na minulej poradni by som mu asi aj tak neverila. 😒
tak pôjdem asi na 3D sono do Nitry,len tam musím zavolať.inak všetko o.k.malinké.váži 358gramov,a placenta je vpredu.to je asi všetko.dalšia poradňa 15.5. 😉

jerryjanka
17. apr 2012

@katka143 tiež som dnes bola a dalšiu mam 15.5 😀

jerryjanka
17. apr 2012

inak rozmyšlam ked isť na to 4D
chcem isť ešte pred poradnou lebo 15.5 mame vyročie 14te tak by som chcela už vedieť ak sa bude dať
taka som nedočkava že by som aj zajtra šla 😀

veverka84
17. apr 2012

@stipec26
@luly13 no dobre mi davate jedna lepsia ako druha.pijem fatru aj colu som si dala vychladena ako pisali ale moc mi nereze.zatial som od poobedia nevracala a dala som si ale 10 slanych tyciniek tak uvidim ak to udrzim hadam uz bude dobre.
inak ta postielka sa mi paci ja som nasla male ale omnoho drahsie.tato ma fajn cenu.

lill7
17. apr 2012

@zuzzy12 ja tam mám napísané, že väčšina žien s pozitívnym skríningom však nemá plod s týmto postihnutím, tak sa na to spolieham..

Inak podla uzv pred amnio mi dr. potvrdil, že čakám chlapčeka, tak ako môj drahý tvrdil už od začiatku a pohyby ako prvorodička cítim už od konca 17tt, takže to bude asi futbalista 😀

suncana
17. apr 2012

@katka143 ahoj, tak lepsie ze ti nepovedal ako keby povedal nespravne. my mame 363 g, takze podobne. na dalsej poradni to sa uz pije ta sladka voda?

veverka84
17. apr 2012

@suncana tusim v 26 tt sa robi glukozovy test.teraz ako grcam ked si na to spomeniem neviem ci nejdem dat davku do wc fuj 😀 😀 😀

katka143
17. apr 2012

@suncana ja ju budem piť až na tej dalšej,dnes mi to sestrička zaškrtla.takže okolo 27-28tt aspoň u mňa.

nastasyk
17. apr 2012

@zuzzy12 aj ja mam mensie babatko, ja som bola na morfologickom UTZ v 19+0, podla babatka 18+3, takže tiež nejako podobne, doktor ale povedal, ze to je normalne, že možno preto mi vyšla na tripple nizka hodnota HCG... Tak aj ja pevne verim, ze je vsetko OK 😎

katka143
17. apr 2012

@jerryjanka tak aspoň nebudem čakať sama tak dlho,že do 15.5.ale dúfam,že medzi tým pôjdem aj ja na 3D,aj ja som nedočkavá.

jerryjanka
17. apr 2012

@katka143 ja som rada že je to len raz za mesiac - skôr ma seru tie prehliadky ku koncu každy tyžden tam vysedavať v čakarni. 😀

stipec26
17. apr 2012

@jerryjanka a ten mocovy test aspon nechces vyskusat? ked z krvicky si si nedala...

jerryjanka
17. apr 2012

@suncana mne povedal že nie nabuduce ta sladka voda ale až o dva mesiace v juni

jerryjanka
17. apr 2012

@stipec26 ja mam doma tie ph papieriky 80 kusov za euro 😀 je to na tom istom principe ako tie testy za 30-40 eur. ocikala som ich asi 40 a len raz mi vyšiel chlapec ostatne vždy dievčatko 😀

keenfan
17. apr 2012

Ahojte,
tiez sa pridam k tym co boli dnes na utz, zatial vsetko ok a pytala som sa na pohlavie, tak to vyzera byt chlapcek, prekvapenie sa nekonalo 🙂

stipec26
17. apr 2012

@jerryjanka ahaaaaa takze si uz ciastocne vies.... si sa nepochvalila... ci som len nepostrehla.... v poslednom case vas nejako nestiham, som rada, ze odklikam paci sa mi a uz opat musim...

@keenfan si sa nemala pytat 🙂 😉 ale je to prijemne zistit, ze si sa trafila, nie?

luly13
17. apr 2012

@jerryjanka to su ake ph papieriky?

keenfan
17. apr 2012

@stipec26 trochu som dufala v dievcatko..no, holt cely zivot som obklopena chlapmi, asi to tak ma byt :D

zahadka
17. apr 2012

@jerryjanka to by som aj ja chcela vediet, ake su to papieriky, to si kupila v lekarni?

andrea_stella
17. apr 2012

@stipec26
@keenfan baby inak musim sa vaam priznat ja som si pred nedavnom kupila hned tesne potom ako mi povedal, ze zrejme to bude chalan ale nie je si isty ten test na ocikanie a vysla mi ruzova a farba sa uz nemenila praveze este zbledla do krajsej ruzovej takze si myslim, ze je to kravina nechcela som to hovorit aby ste ma nevysmiali , ze na take kraviny hadzem penaze
@jerryjanka a tie ph paapieriky sa daju kupit normalne v lekarni?

inak co sa tyka toho genetonu tak som si to roymzslela a uz urcite vydrzime do toho 9.maja kedy povedal, ze nam pohlavie povie na vela vela percent tak som zvedava a ak nie tak pojdem na 3D aspon niaky zazitok budeme mat 😉

jerryjanka
17. apr 2012

@zahadka daju sa aj v lekarni kupiť asi za 7 eur 40 kusov
tieto som si kupila na ebay 80 papierikov za 1 libru 😀
je to strašne nespolahlivé, ale hlavne je rozdiel dať za jeden taky test 40 eur a dať za to iste euro a mať to 80x 😀
to som teda skôr tak zo srandy robila nie že by som tomu verila - aj ked tušak na dceru mam

luly13
18. apr 2012

@jerryjanka ale to su klasicke ph papieriky? Ci vyslovene na pohlavie?