September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
som pisala o mojich problemoch na jednu stranku-pre gynekologa a mi pisal ze radšej mam skocit ku svojmu gyndošovi,ze mozno budem potrebovat atb. a moze ist aj o hroziaci potrat ked ma boli podbrusko a krize....to ma strasne vylakal...
@sunny15 nemyslim si ze b tam mal hrozit potrat mozno si len unavena alebo su tam ine problemy.ale hlavne musis mysliet pozitivne a nepripustat si take info.mozes byt prechladnuta alebo mozes mat iny problem s vajecnikmi.ale never vsetkemu co povedia lekari.a hlavne hlavu hore...
@andrea_stella @daniela02 @rheia27 dakujem za info kocky.... este ze vas mam a nemusim lustit kade-tade a googlit 🙂
a vcera som bola opat cvicit, asi budem chodit na obe cvicenia... aj utorky aj stredu, len nech nemusim tahat deti so sebou, lebo to bude amen tma.... ziadny oddych a uvolnenie... a dokonca mam 1x v knizke info o priprave - som ani netusila, ze je tam kolonka na profylaxiu 😀 😀 😀
aha a este info do dennicka - za tieto dva dni co som bola cvicit - som pribrala pol kila... tak snad su to len svaly 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ....si fandim, co?
...ale inak mi prestava chutit jest... co som jedavala pekne 5x denne - ako tak zdravo, tak teraz ranajky nestiham, obed obcas vynecham a posledne jedlo o 16.-17hod... uf
Ahojte, tak som po poradni,ale ziadna slava. Musim lezat hore nohami, otvara sa trocha krcek a je aj kratsi a dnes som znova spinila ☹ Tak sa musim liecit, a vela oddychovat- co som samozrejme aj doteraz robila. No co uz, dufam ze bude vsetko dobre.
tak hnačka a vracanie ma vratilo na hodnotu minus 5 kil - no bodaj by som šla rodiť s tolko kilami ako som mala na začiatku tehu 😀
@lu17 nenavrhli ti serkláž?
Ahojte kocky, tak uz sme spat s Tatier. Som si super oddychôa a zrelaxovala sa za tych par dni. Teraz mam par minut, tak idem docitavat zameskane. A inak sa musim pochvalit: za tyzden a pol som pribrala 4 kila. 🙂 Prvy pribitok na vahe od zaciatku tehu, len dufam, ze to takto nepojde dalej. 😉
ahojte,
pred chvilou mi volala sestricka od mojho gynekologa, ze prisli vysledky tripple testov a mam prist zajtra k doktorovi, ze chce so mnou rozpravat. Som uplne v soku a len placem, pretoze mi vravela ze zavola len ak nebude nieco v poriadku ☹ Doteraz bolo vsetko ok, aj velky ultrazvuk na pozorovanie organov ktory mi robili v pondelok, ukazoval zdrave babatko. Boze ja to nevydrzim do zajtra ☹ Vysli aj niektorej z vas zle tripple testy?
dakujem velmi pekne babulky..zajtra dam vediet. Nastasyk a aky bol dovod ze tvoje vysli zle?
@avinika ja som nemala zle tie statistiky, ci pomery, ale mala so nizku hodnotu HCG /(vo vysledkoch napisane "unussual low"). Vraj to moze byt downov syndrom, alebo nejaje rastepy...poslali ma hned na amnio, ale ja som odmietla, lebo mi moj Dr. nic nevysvetlil. Bola som potom na morfologickom UTZ v Martine u Dr. grochala, vsetko pomeral, pozrel a povedal, ze nevidi ziadne znaky nespravneho vyvinu... 100% istotu nema, ale myslim pozitivne, vraj nizka hodnota HCG mohla byt aj preto, ze je babatko o 5 dni mladie ako podla MS...ale poviem Ti, že ma vystrasili riadne... ja si uz nabuduce tripple testy nedam spraviť....
@nastasyk ja som si ich ani nechcela dat spravit, vies ja som doteraz absolvovala vsetky vysetrenie v Rakusku, tam som bola aj na sijove prejasnenie NT a vtedy sa ma doktor pytal ci ma robit k tomu aj tripple testy, ja som povedala ze nie, to bolo asi v 13 tt , robil to spickovy odbornik a vysledky boli dobre. V pondelok som bola na druhom velkom ultrazvuku v Poprade, chcela som si tu zalozit kartu, pretoze robit budem na Slovensku. A doktor povedal ze preco nemam spravene tripple testy a povedal sestricke aby mi zobrala krv. Inac ultrazvuk nam ukazal zdrave dievcatko..Juj som tak mi je teraz tazko ☹ Moze byt v tom aj vekom, ze som teraz v aprili mala 35r.a nebola som na odbere plodovej vody, vraj sa po 35 robi.. Mna uz napada vsetko..a nic tym asi nevyriesim, zajtra budem mudrejsia..len ta neistota..
@avinika Naozaj sa dopredu netrap, ak si mala dobre NT a sijove prejasnenie, urcite je vsetko v poriadku. Lekari radi strasia Tripple testami, aj ked tie v 12.TT su ovela lepsie... Drzim ti palce, ja viem co to je, ja som preplakala cely vikend, ale uz sa nedam, verim, ze budem mať zdraveho chlapceka ved vsetky hodnoty doteraz som mala v poriadku🙂 a nabuduce žiadne tripply🙂
@soniatko, @stipec26, @luly13, @sunny15, @andrea_stella ... Dakujem vam kocky. Stale sa vytesujem z toho dievcatka, aj ked kazdy si myslel, ze by sme mali mat do tretice chlapca.
@andrea_stella, som sa vazne musela zasmiat, este dobre, ze moj manzel nema komplex, ze nevie spravit chalana 😀 😀 😀 Myslim, ze keby sme boli pri prvom, tak aj chalan by bol dobry, ale ked uz pri tretom, tak si neviem predstavit malinkeho maznacika chlapceka okolo ktoreho baby behaju. Takto to bude aspon mala princezna. 😉 Ale zase traja chalani by boli tiez super. 🙂 Ja mam rada asi vsetko zorganizovane, zabehane a ziadne radikalne zmeny. 😀
@luly13 Tak ten Bugaboo cameleon predsa len vyhral. Manzel vybral farbu 😀 😀 😀 a zajtra ideme pre neho. Teda som mu povedala, ze ked budem chciet zmenu, tak si dokupim inu striesku, atd, ale je rad, ze on vybral prvy. 😉

ahojte,
tak ja sa pripajam k vasim debatam som v 20TT a uz vieme ze budeme mat zlateho maleho klauna...kedze na sone sa vrtel ako maly cirkusant a doktor bol uz z neho pekne na prasky..... 🙂