September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@avinika moja vobec sa tym nezaoberaj,ty citis,ze babo je ok 😀 tie testy su ozaj maximalne nepresne,otrasne a len stresuju mamicky,ja by som ani amnio nikdy nepostupila! Bude zdravucke babatko,to len nasi lekari su taki zakomplexovani,staromodni.Myslim, ze niekde su dokonca vyradene z vysetreni....hlavu hore,drzim palce 😉
@mravvcek
velmi pekne dakujem mravcek 🙂 , amino nepodstupim za nic na svete tiez, uz len tie rizika ktore z neho vyplyvaju, je to moje dietatko a ja ho lubim z celeho srdca a verim ze je uplne v poriadku aj teraz citim ako sa nadherne hybe ako motylik ... a gratulujem ze budete mat chlapceka 🙂
ahojte kočky tak ja dnes mam morfologiu za sebou, všetko je v poriadku a čakáme malinkú princeznú, ešte nám aj počas ultrazvuku zakývala skoro sme sa s manželom rozplakali 🙂
Inak ja som sa pred hod. vrátila z poradne,som spokojná,bola to taká dlhšia poradňa,kontrola zo spodu,uzv morfologický -malinké pomerané.Všetko vypadá byť úplne v poriadku bábo rastie presne ako má, ja chodím do poradne presne každé 4 týž. a vždy bábo veľkostne sedí presne na deň.Takže dnes 18+4.Tr.testy sú nakoniec tiež v poriadku a to som sa moc bála po zlých s mladším synom.Pohlavie mi nepovedal a vlastne som sa ani nepýtala,taká som bola vytešené,že bábo je v poriadku 😀
Idem sa ale zajtra objednať na 4D sono k druhému doktorovi, potom možno uvidíme,čo bude.Optimálne je vraj od 24 t.t.,tak asi až o mesiac by ma objednali,uvidíme.
@mravvcek
@veronika262 boze to je parada, ze uz viete... a ako krasne nam prispievate - na striedacku s pohlaviami 🙂
tesim sa aj s Vami.... ozaj - ste v tej tabulke, co ma sismiss urobenu s pohlaviami?
a tusim dnes uz citim pohyby - ze by to bolo tym, ze som si dala kilo cokolady a z maleho to urobilo mame v brusku vrtulku??? 😀 😀 😀 😀
ahojte, dnes velmi zly den, maly mal od vcera vecera horucky 40 a neustupovalo to, tak nam ho dnes hospitalizovali. Najhorsie, ze maju total plne stavy na oddeleni a musel tam ostat sam ☹ ☹ ☹ Pocula som ho ako tam place, asi ho putali a davali infuzku, az mi srdce trha ☹ 😢
@jerryjanka Uvazuje sa o serklazi,ale na buduci tyzden mam morofologicky usg kde bude merat znova dlzku krcka. Ono sa to nerobi pri jednorazovom merani,ale ak opakovane je namerane ze je kratsi. A velmi by som rada nebola kvoli mojmu nalezu na krcku , no ak to musi byt tak jasne.
AHOJTE..ja som tiez bola na poradni som v 21 a moje babatko o trochu mensie ako keby iba v 20 tyzdni..ako by som mu vedela pomoct aby dobehlo?🙂 lekar povedal ze je to este v norme no ani pohyby zatial necitim..?! dakujem za odpovede a aj za tie minule..brusko uz troska vycnieva 🙂
@stipec26 neviem, pytala som sa, sestricka mi povedala, ze to si bezne nechavaju 4 dni a primarka sa velmi nevyjadrovala, ze pri velmi dobrom stave po 2 dnoch...ale to mu este budu robit kadejake vysetrenia, podla nich uvidi. Inak okrem horucok nemal nic take, mozno mu najdu nieco v krvi alebo v moci. Ale ani CRP nemal zly vysledok, tak neviem, co by mu mohlo byt ☹
@kukucino spravne papat, prechadzky, pohyb... ono to nie je nic zle... nahodou - mozno aj zle pomeral... staci aby sa sekol s masinkou o milimeter a uz moze byt babo mensie/vacsie... kazde babo sa vyvija svojou rychlostou a moze ta to tesit, aspon nemusis nosit viac gramov 🙂 🙂 🙂
@petra6484 pekne... to su speci tehu? a musis viac vypucit brusko, nech sa sustredia tam 😀 😀 😀
@avinika vobec sa netrap, ja som si tym tiez presla, v 30 ma oznacili za velmi rizikovu kvoli veku, uz som tu davno pisala, cely ten moj postup aj testov, aj terminov, a pozitivneho vysledku... s manzelom sme to nechali tak, na osud... amnio sme odmietli, pretoze po roznych diskusiach na fore, ci konkretnych clankoch nas to teda nepresvedčilo...
a konkretne vysledky nic neznamenajú, ked su pozitivne vo velkej vacsine sa narodia zdrave deticky a ked su negativne, narodi sa babo s DS... takto to proste je... tieto testy vobec netreba riesit...
ja idem v pondelok na morfologicky uvz, tak mam tiez stres, lebo by sa mali teda potvrdit alebo vyvratit tie vysledky screeningu... na druhej strane sa tesim, ze sa uz mozno konecne dozvieme, co to bude 😀

babyyyy prave som sa vratila z poradne a dnes sme sa dozvedeli,ze to bude chlapisko 😀 nas maly chrustik juj ale sa tesim,pipik nam ukazal v plnej krase 😀 😀 😀 bude narcis 🙂