icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

mravvcek
19. apr 2012

babyyyy prave som sa vratila z poradne a dnes sme sa dozvedeli,ze to bude chlapisko 😀 nas maly chrustik juj ale sa tesim,pipik nam ukazal v plnej krase 😀 😀 😀 bude narcis 🙂

katka_77
19. apr 2012

@stipec26 Neviem ci si pamatam spravne, ale este davnejsie si tusim spominala nejaky cas na kojenie. Cez vikend by som chcela ist na nakupy, a spravit zasoby, lebo v Saudskej take nieco urcite nemaju. 😒

avinika
19. apr 2012

@nastasyk
velmi pekne ti dakujem za krasne slova..iste budes mat zdraveho synceka, ja vnutorne tiez citim ze dcerka je v poriadku .. idem sa prejst a prevetrat hlavu, nech ten maly drobcek v brusku neciti ze sa trapim 🙂

mravvcek
19. apr 2012

@avinika moja vobec sa tym nezaoberaj,ty citis,ze babo je ok 😀 tie testy su ozaj maximalne nepresne,otrasne a len stresuju mamicky,ja by som ani amnio nikdy nepostupila! Bude zdravucke babatko,to len nasi lekari su taki zakomplexovani,staromodni.Myslim, ze niekde su dokonca vyradene z vysetreni....hlavu hore,drzim palce 😉

avinika
19. apr 2012

@mravvcek
velmi pekne dakujem mravcek 🙂 , amino nepodstupim za nic na svete tiez, uz len tie rizika ktore z neho vyplyvaju, je to moje dietatko a ja ho lubim z celeho srdca a verim ze je uplne v poriadku aj teraz citim ako sa nadherne hybe ako motylik ... a gratulujem ze budete mat chlapceka 🙂

veverka84
19. apr 2012

@mravvcek gratulujem k chlapciatku 🙂

veverka84
19. apr 2012

@avinika kasli na to aj ked je to tazke ber to tak ze tie testy maju take vysledky ze 1 z 1000 hadam sa trafia.je to o nicom je na case zrusit to aj u nas.mne to povedala aj sestricky u mojej dr ze sa mi vobec necuduje ze som to odmietla...cize hlavu hore 🙂

mravvcek
19. apr 2012

@avinika dakujem krasne 🙂 nebojaj,najdolezitejsie je to,co citi maminka 🙂 ver v to a bude dobre 😉

mravvcek
19. apr 2012

@veverka84 dakujem velmi pekne 😉

paula80
19. apr 2012

@avinika neboj sa určite to všetko dobre dopadne a bude to len zbytočný poplach,tie tripple testy sa robia v 16 t.t.,určite neskor je to skreslené a vychádza to zle,ako už aj montinka písala,že jej ich robili zas skoro a vyšli zle.Tak verím,že ťa zbytočne strašia.

veronika262
19. apr 2012

ahojte kočky tak ja dnes mam morfologiu za sebou, všetko je v poriadku a čakáme malinkú princeznú, ešte nám aj počas ultrazvuku zakývala skoro sme sa s manželom rozplakali 🙂

paula80
19. apr 2012

Inak ja som sa pred hod. vrátila z poradne,som spokojná,bola to taká dlhšia poradňa,kontrola zo spodu,uzv morfologický -malinké pomerané.Všetko vypadá byť úplne v poriadku bábo rastie presne ako má, ja chodím do poradne presne každé 4 týž. a vždy bábo veľkostne sedí presne na deň.Takže dnes 18+4.Tr.testy sú nakoniec tiež v poriadku a to som sa moc bála po zlých s mladším synom.Pohlavie mi nepovedal a vlastne som sa ani nepýtala,taká som bola vytešené,že bábo je v poriadku 😀
Idem sa ale zajtra objednať na 4D sono k druhému doktorovi, potom možno uvidíme,čo bude.Optimálne je vraj od 24 t.t.,tak asi až o mesiac by ma objednali,uvidíme.

stipec26
19. apr 2012

@mravvcek
@veronika262 boze to je parada, ze uz viete... a ako krasne nam prispievate - na striedacku s pohlaviami 🙂
tesim sa aj s Vami.... ozaj - ste v tej tabulke, co ma sismiss urobenu s pohlaviami?

a tusim dnes uz citim pohyby - ze by to bolo tym, ze som si dala kilo cokolady a z maleho to urobilo mame v brusku vrtulku??? 😀 😀 😀 😀

zahadka
19. apr 2012

ahojte, dnes velmi zly den, maly mal od vcera vecera horucky 40 a neustupovalo to, tak nam ho dnes hospitalizovali. Najhorsie, ze maju total plne stavy na oddeleni a musel tam ostat sam ☹ ☹ ☹ Pocula som ho ako tam place, asi ho putali a davali infuzku, az mi srdce trha ☹ 😢

lu17
19. apr 2012

@jerryjanka Uvazuje sa o serklazi,ale na buduci tyzden mam morofologicky usg kde bude merat znova dlzku krcka. Ono sa to nerobi pri jednorazovom merani,ale ak opakovane je namerane ze je kratsi. A velmi by som rada nebola kvoli mojmu nalezu na krcku , no ak to musi byt tak jasne.

mravvcek
19. apr 2012

@stipec26 dakujem 🙂 ja nie som asi v tabulke,ja som sa k vam votrela neskor 😀
no ja si zajtra asi kupim veliku cokoladku 😀 😀 😀 😀 😀 uz chcem citit pohyby,vobec netusim co je to za pocit,ale po precitani vasich prispevkov sa na to tesim,ako male babo 😀 😀 😀

lu17
19. apr 2012

@zahadka Ahojky, chcem sa opytat myslim ze sa to tyka Teba. Ako riesis to lezanie hore nohami? Lebo mna uz po par hodinach bolia krize 😒

lu17
19. apr 2012

@mravvcek Gratulujem k chlapcekovi 🙂

stipec26
19. apr 2012

@nmonika ....ze jaka modelecka....

kukucino
19. apr 2012

AHOJTE..ja som tiez bola na poradni som v 21 a moje babatko o trochu mensie ako keby iba v 20 tyzdni..ako by som mu vedela pomoct aby dobehlo?🙂 lekar povedal ze je to este v norme no ani pohyby zatial necitim..?! dakujem za odpovede a aj za tie minule..brusko uz troska vycnieva 🙂

petra6484
19. apr 2012

babaeny idem sa pochvylit dneska mi prisli saty a boty na statnice

stipec26
19. apr 2012

@zahadka bozicku, toto si neviem predstavit.... fakt si tam nemohla ostat? na stolicke aspon? chudiatko malicke.... ako dlho si ho tam predbezne chcu nechat?

zahadka
19. apr 2012

@lu17 snazim sa tak lezat co najviac, aj ked niekedy si lahnem rovno. Mna z toho boli hlavne brucho, akoby som mala vsetko ponatahovane a niekedy aj krize. Dufam, ze o mesiac mi povie, ze to uz je dobre, lebo by som sa uz chcela normalne vyspat

lu17
19. apr 2012

@zahadka Vdaka, a dala si si nejake vankuse popod alebo nieco ine aby si bola vyssie? Mala si aj Ty spinenie?

zahadka
19. apr 2012

@stipec26 neviem, pytala som sa, sestricka mi povedala, ze to si bezne nechavaju 4 dni a primarka sa velmi nevyjadrovala, ze pri velmi dobrom stave po 2 dnoch...ale to mu este budu robit kadejake vysetrenia, podla nich uvidi. Inak okrem horucok nemal nic take, mozno mu najdu nieco v krvi alebo v moci. Ale ani CRP nemal zly vysledok, tak neviem, co by mu mohlo byt ☹

stipec26
19. apr 2012

@kukucino spravne papat, prechadzky, pohyb... ono to nie je nic zle... nahodou - mozno aj zle pomeral... staci aby sa sekol s masinkou o milimeter a uz moze byt babo mensie/vacsie... kazde babo sa vyvija svojou rychlostou a moze ta to tesit, aspon nemusis nosit viac gramov 🙂 🙂 🙂

@petra6484 pekne... to su speci tehu? a musis viac vypucit brusko, nech sa sustredia tam 😀 😀 😀

kali23
19. apr 2012

@avinika vobec sa netrap, ja som si tym tiez presla, v 30 ma oznacili za velmi rizikovu kvoli veku, uz som tu davno pisala, cely ten moj postup aj testov, aj terminov, a pozitivneho vysledku... s manzelom sme to nechali tak, na osud... amnio sme odmietli, pretoze po roznych diskusiach na fore, ci konkretnych clankoch nas to teda nepresvedčilo...
a konkretne vysledky nic neznamenajú, ked su pozitivne vo velkej vacsine sa narodia zdrave deticky a ked su negativne, narodi sa babo s DS... takto to proste je... tieto testy vobec netreba riesit...
ja idem v pondelok na morfologicky uvz, tak mam tiez stres, lebo by sa mali teda potvrdit alebo vyvratit tie vysledky screeningu... na druhej strane sa tesim, ze sa uz mozno konecne dozvieme, co to bude 😀

zahadka
19. apr 2012

@lu17 nie, ja mam velmi nizko placentu, nam sa neda zdvihnut postel, tak mi manzel skonstruoval taku drevenu konstrukciu z latiek, to som si dala na postel a na to matrac. Ked som v obyvke podkladam si vankusmi

kukucino
19. apr 2012

@zahadka ..ja to prezivam s tebou..ked som precitala prispevok aj mne prislo tazko..sestra prezila nieco podobne pred velkou nocou..maly mal krce z teploty ale nechcem ta strasit..o dva dni ich pustili domov..drzim palce..

lu17
19. apr 2012

@zahadka Noo, tak to s nasou postelou nepohneme, jedine ze si podlozim dalsi paplon a vankuse... My mame pevny matrac s uloznym priestorom 😀