icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lusinda1989
16. jan 2012

@marcelatje no pekne uvidim pouvazujem ako sa bude dalej vyvyjat 🙂

kali23
16. jan 2012

@manamani1 zistila som to cez vianočné sviatky, mala som mat dalšiu MS a ked ma vobec nic nebolelo, nebola som vobec nervozna a podrazdena žiadne krce ani PMS... naopak zacali ma ukrutne boliet prsia a taku bolest som este nepoznala... az 28.12 som si kupila svoj prvy tehotensky test a okamzite vyskocili 2 čiarky... MS sa doteraz nedostavila ;)

kali23
16. jan 2012

ja verím v pozitívne účinky kávy, a nemyslím, že tehotenstvo je dôvod prečo seknúť s kávou... 1 kvalitné preso denne urcite neuškodí... horšie je, keď kávičkárovi ako ja, v tehotenstve prestane chutiť ten "opojný mok"... 🙂)))) a kedze to tiez tajíme o stošesť, v sobotu sme od rodiny dostali 2kg kávy...

vcera sme boli s manzelom na balijskej relax. masáži... až potom som sa dozvedela, že masáž chodidiel je v tehotenstve absolútne zakázaná... vraj to dokáže vyvolať pôrod i potrat... no pekne som sa vystrašila, našťastie to bola masáž celého tela...

kali23
16. jan 2012

ešte je to skoro. ale máte nejaký typ na tehotenské oblečenie? niečo som omrkla na nete, a celkom ma šokovali tie ceny... tehotenstvo a deti je tuším ten najlepší biznis... :(

zahadka
16. jan 2012

@kali23 ano, jedna kava denne moze byt, ale viac isto nie. Ale ja som nikdy nebola taky kavickar, obycajnu kavu som nikdy nepila, len Nescu a vymenit ju za obilninovu nahradu mi nerobilo problem. K nam chodi jeden maser - kamarat- a masiroval ma v 8.mesiaci tehotenstva, uz by som si to nedala, bolo to len po sediacky a len chrbat, ale vsetko ma bolelo a ja som mohla len lezat, takze som si to nemohla ani rozhybat 😀 😖

daniela02
16. jan 2012

@kali23 ani nehovor za tie ceny oblecka, je to na hlavu, ja som uz surfovala tiez, ale ked som si to vypocitavala a nakukla do skrine doslo mi, ze najviac budem asi potrebovat na jar a v lete a som dosla k tomu ze som rada, ze som si nakupila kopec upletovych satociek a legin

monika2712
16. jan 2012

Baby jeden uzitocny clanok k tomu co pit v tehotenstve:
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2549-Co-je-dob...

zahadka
16. jan 2012

@kali23 skus si pozriet aj bazar, su tam fajn veci 😉

monika2712
16. jan 2012

@kali23 prave som si kupila letne tehu tricko za 8 eur.. zlacnene z 27 😎 neodolala som, maju super zlavy v jednom obchode teraz, aj na detske oblecko, aj na kociky, vsetko.. len an to ostatne je este priskoro..ale to tricko som vzala.. snad ho vyuzijem 😉

sunny15
16. jan 2012

@kali23 ja suhlasim ze 1 kava denne nikomu neuškodi...kolko zien porodi zdrave dieta a v tehu fajcili aj alkohol pili a zeny ktore ziju zdravo potom potratia alebo predcasne porodia a ovela horsich veci sa deje...
takze ta kava neuskodi 😉 len oddneska mi kava nechuti ani prinajmensom....

kali23
16. jan 2012

ja masáže zbožňujem, v decembri som mala problémy s chrbticou, po rokoch necvičenia som šla k fyzioterapeutovi, tak som dostala 5 reflexných masáži a k tomu 5 dní cvičenia, medzitým som otehotnela, a moje ukrutné bolesti krížov zmizli! je to divné, ale moje ovulačné bolesti mali spojitosť aj s bolesťami krížov... takže teraz prechádzam tým cvičením čo mi len pomôže... o mesiac sa chystám na masáž pre tehotné...

daniela08, ano máme výhodu, že v lete sa uz netreba obliekat ako na jesen ci v zime... ale aj tak... pomaly potrebujem nakúpiť dáke nohavice/rifle, lebo sa uz necítim pohodlne ked sedím, tlačí ma brucho 😅
...bazár ja nemusím...

kali23
16. jan 2012

@monika2712 prezraď kde... inak sme "skoro" susedy 🙂))

monika2712
16. jan 2012

@kali23 v eurovei v Mothercare, maju teraz 50 percent na vsetko. keby som mohla tak vykupim cely obchod 😀

monika2712
16. jan 2012

@kali23 skoro? odkial si?

kali23
16. jan 2012

včera som šla okolo, som vedela, že tam mám vojsť! 🙂

zahadka
16. jan 2012

@kali23 ak bazar nemusis, videla som aj v Kik-u dobre veci, ja mam blizko aj do Polska a tiez som tam videla celkom fajn kusky, vcera som si cez bazar kupila tehu saty na ples (uz mi nabehlo brucho), bola som si ich u jednej pani vyskusat a su ako nove a za lacno

sunny15
16. jan 2012

baby a odkedy asi budeme potrebovat tehu rifle?

kali23
16. jan 2012

ehm no ked nam narastie bruško? 😀 😀

monika2712
16. jan 2012

@kali23 no vidis to. si mala ist kuknut 😉

@sunny15 ked ta zacnu tlacit tie co mas.. ja by som uz teraz potrebovala take kedze som dost pribrala za posledny rok, ale tak este samozrejme pockam kym mi vylezie tehu brusko 😀

kali23
16. jan 2012

aj ja pomalicky priberám ale na stehnách a zadku... tíško závidím štíhlym tehulkám, ktoré majú len bruško 🙂

monika2712
16. jan 2012

@kali23 no to aj ja.. ja budem urcite jak gula.. uz sa tesim v lete jak sa budem potit a fucat 😀

daniela02
16. jan 2012

@kali23 aj ja mam pocit ze moja stihla 36 ide pomaly do zabudnutia, uz teraz sa v rifliach co som nosila mesiac dozadu necitim dobre, u nas tiez pridu prve na vymenu nohavice, inac mam tuniky aj pletene takze zvrsky budu hadam v pohode

zahadka
16. jan 2012

@kali23 to aj ja, ja som este pred prvym tehotenstvom pribrala 8 kg, po porode som sa dostala nazad na predtehu vahu, ale v priebehu pol roka som opat nabrala, ale teraz som zacala chudnut - dosla som na vahu spred prveho tehotenstva.... 😒 stale mam navyse.

No a mne bolo aj pri prvom tehu hned vidiet brusenko a teraz mi opat nabehlo, rano som sice splasnuta, ale vecer uz ma vsetko tlaci 😝

sunny15
16. jan 2012

noo mna trosku tlacia nohavky...ale myslim ze skor ako od 12tt nebudem potrebovat nohavky menit 😀
a v lete urcite budem nosit najmä šaty.... 😀 😀

montinka
16. jan 2012

@kali23 hm aj ja zavidim tehulkam ktorym ide vsetko do bruska a ktore su aj po porode tenke. mne sice islo vsetko iba do brucha ale po porode mi ostalo a stale aj mam brucho ako v piatom mesiaci,nevratili sa mi spat brusne svaly. 😒 ale nevadi ti drobci za to stoja.🙂

zahadka
16. jan 2012

dievcata viacrodicky, mate skusenosti s nejakym dobrym kremom proti striam?? Ja som cele tehotenstvo nemala nic az mozno posledne dva dni a pri porode sa mi urobili, na bruchu mam asi zo 10, ale na bokoch ich mam dost a velmi sa mi rozsirili, niektore maju aj 1 cm sirku. Pouzivala som Elastiq krem, ale mam dojem, ze to len trosku obmedzuje, ale nezabrani. Neviete mi poradit nieco, aby som nemala dalsie? 😕 😨

moncicip
16. jan 2012

Ahojte baby. Ja som vas len prisla pozdravit z minulorocnych septembroviek. Zelam vam vela zdravicka a nech vam to rychlo ubieha.

montinka
16. jan 2012

@zahadka aj ja som mala elstiq ale mne popukala naraz jednu noc uplne komplet brucho takze nic. hmmm ja ti asi moc neporadim. ale viem ze niektore baby sa natierali normalne detskym olejom

hranolka22
16. jan 2012

Ahojte maminky a budúce maminky 🙂
môžem sa pridať?
aj nám vychádza septembrový dátum,podľa tehot. kalkulačky 18.9 😵
u DR som ešte nebola,som objednaná na 26.1

muska21
16. jan 2012

ahojte baby, mozem sa pridat?......tehu este nemam potvrdene dr. ale uz mi to meska 2 tyzdne , tehu testy pozit.
Len mam obavy lebo som v oktobry mala MA nasledkom kyret a dr nam odporucila pockat pol roka, lenze sa tak podarilo, asi preto ze sme to neplanovali. Som 2x po sekcii. Posledna sekcia pre 4 rokmi.

Baby mam otazku......pali niekoho zaha?