icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

soniatko
20. apr 2012

@monhla No mne nic nie je,takze by sme aj mohli, ale akosi to nejde a uprimne, ja odkedy som tehu, na sex som nepomyslela ani raz.

jerryjanka
20. apr 2012

@monhla tak ta moja ma vlastny rozum a môžem sa aj na hlavu postaviť 😀

monhla
20. apr 2012

@soniatko To musíš mať chápavého manžela. neviem, či by môj vydržal 😀 . Ak by sa jednalo o zdravie bábenka tak by mu to nevadilo, ale keby to bol len môj pocit, asi by ma presvedčil. Má úžastné presvedčovacie techniky. 😀 😀 😀

veronika262
20. apr 2012

@stipec26 nie ja osobne nie som v tabulke. je to krasne ked citis malicke.

monhla
20. apr 2012

@jerryjanka To mi hovor.... Chápem.

jerryjanka
20. apr 2012

jaj babizne sa pochvalim aspon - dnes sme preťali polovicu teda 140 dni je za nami a 140 dni pred nami 😵

marcelatje
20. apr 2012

@soniatko u nás sa bál hlavne môj partner, musela som nájsť info na nete ale aj tak mu chvíľu trvalo kým zistil že je to v pohode, ale stále je opatrnejší ako kedysi ..... tak sme to obmedzili na 2x denne 😀 😀 😀 😀 😀

soniatko
20. apr 2012

@monhla No asi mam, my sme sa v tomto nasli, sa cudujem, ze sa nam toto dieta nakonie podarilo. Na zaciatku, ked sme sa on zacali snazit, tak to mohlo byt aj 2X denne, ale ku koncu to bolo aj raz za mesiac. Ale tak po 3 rokoch nam to uz islo riadne na nervy, resp. mne, ked som to brala len ako povinnost na splodenie dietata. 😖

soniatko
20. apr 2012

@marcelatje Si ma teraz pobavila. Ale tak mozno neskor aj na mna pridu chutky. Este ked sme zili v Anglicku, tak tam bola jedna spolubyvajuca tehu a ta svojho partnera doslova uhanala. Nemohla sa dockat, kym sa on vrati z prace a nahodou sa v kuchyni zakecal s mojim MM a uz na neho vyvolavala, nam to bolo strasne smiesne, lebo sme vedeli o co ide. 😀 😀 😀 A mojmu sa buduci tatino vtedy stazoval, ze ona ho budi aj 3X za noc a on chudak skoro rano vstaval a mal fakt tazku pracu. 😒

marcelatje
20. apr 2012

@soniatko našťastie nám to tak vyhovuje obom, mala som raz partnera ktorý uháňal mňa (a to teda vydržím veľa 😀 ) a nebolo to nič moc, skôr to malo opačný efekt ☹

soniatko
20. apr 2012

Mimochodom, rano, ked som sa obliekala, ledva - ledva som zapla rifle. Tak uz je to tu...A to mi boli minuly tyzden este volne.Zajtra si dam asi teplaky do prace, este stastie, ze to mam len par minut a ze sa v praci aj tak prezliekam.

monhla
20. apr 2012

@marcelatje To závidím 😀 😀 😀 😀

monhla
20. apr 2012

@soniatko No veď práve - konečne si to užijete len tak 🙂 . Ale máš prevdu, že ľudia sú rôzny a každému vyhovuje niečo /a niekoľkokrát/ iné 🙂 Hlavne, že ste obaja spokojný a šťastný

sissmiss
20. apr 2012

@marcelatje no...teraz mam hlavu v smutku ze ja len 4x do tyzdna... 2x za den malokedy...ale asi ked mi to staci tak bude vsetko ok, nemusim mat vsetko co maju ostatni 😀

marcelatje
20. apr 2012

@monhla to obmedzenie? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale aby som bola celkom presná môj partner pracuje 1x24h a 2 dni je doma, takže keď ide do práce stíhame to len raz ráno 😀 😀 😀 😀 ale nech to nevyznie že je nejaký nymfoman, ak by to bolo v záujme bábätka tak vydrží 🙂 našťastie 🙄

lu17
20. apr 2012

@sissmiss Ja som mala 2,7 cm, vraj hranicna hodnota. A to nic nebolo pred tym.... Merala mi to usg zospodu. A troska som bola aj otvorena a hnedy vytok troocha 😒

marcelatje
20. apr 2012

@sissmiss samozrejme! najviac nie je vždy najlepšie... ako si napísala, každému ako vyhovuje...a najlepšie ak to vyhovuje obom partnerom vtedy je to v najlepšom poriadku 🙂

marcelatje
20. apr 2012

ďalší level...nebublinkujeme, kopkáme 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

monhla
20. apr 2012

@marcelatje Nie to obmedzenie 😀 - ale to 2x denne. Môj tiež pracuje všeliako /má 12 hod - deň, noc, voľno/ Ale toto nestíhame 🙂 Ale nám režim "kazí" aj malinká. No ako sa človek obetuje pre dieťa 🙂. P.S. Tvoj manžel nie je nynfoman, myslím, že je iba normálny chlap 😀

marcelatje
20. apr 2012

@monhla no veď toto, my sme ešte sami a myslím, že nám zlaté časy skončia hneď ako sa narodí bábo 😕 😀

monhla
20. apr 2012

@marcelatje Tak si to uži, kám sa dá. 🙂

lill7
20. apr 2012

@avinika odber mi robili v TN v nemocnici, najskôr robili morfologický uzv, doktor aj zavtipkoval, takže som pri tom ani nemala nejaký stres a celý čas som sledovala monitor s bábom 🙂 výsledky ešte nemám, ale malého už cítim a verím, že je v poriadku. A v pondelok ma ešte čaká ešte jeden morfologický uzv, tak som zvedavá..

zahadka
20. apr 2012

@marcelatje este, ked je babo male, tak sa da, horsie, ked nebude spavat....len si budes musiet da tichsie "volume" 😀 😀 😀

montinka
20. apr 2012

@marcelatje aj my uz kopkame,zacalo v utorok v nemocke,chvalabohu,uz som bola nervozna na kazdej vizite sa ma pytali ci uz citim pohyby a ked som povedala pred jednou dokinou ze este nie tak ona na mna: Este nie?!!! booooze.

zuzana_v1
20. apr 2012

toto ma dnes celkom pobavilo 🙂 dobry napad na plienky, nie? 😀

kali23
20. apr 2012

no mna dnes prekvapilo nieco ako mlieko... to uz tak skoro? 😅

kali23
20. apr 2012

@zuzana_v1 tak toto nieeee... som si skoro cvrkla 😀 😀 😀 😀 😀

marcelatje
20. apr 2012

@montinka a potom aby človek nebol nervózny 🙄