icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

andrea_stella
23. apr 2012

@daniela02 hehe mne pri malom vobec nic nebolo keby mi brucho nerastlo ani neviem, ze som tehu a teraz mi je asi vsetko no katastrofa,ale teraz aspon tak nepriberam ako pri prvom 😉

laura14
23. apr 2012

Je tu niektora z Vas tehuliek zo Stupavy??

andrea_stella
23. apr 2012

@lusinda1989 podl mna tri dievcence su lepsie ako jeen chlapcisko,ale ne neni to vzdy tak su aj baby vyvrhelky, len ja to porovnavam podl mojho brta to je ziva katastrofa 😀 😀 😀

kali23
23. apr 2012

a k tomu spaniu, ja by som bola najradšej, keby bábo spinkalo vo svojej postielke uz od začiatku 🙂
osobne by mi nevadilo, keby spalo s nami, aj hafík sem tam prilezie, ale manžel sa bojí, odkedy som tehotná, že ma v noci buchne, alebo že hafíka zaľahne... takže bábo určite nebude s nami v posteli 🙂
ale zase z praktického hľadiska, kvoli kojeniu, by bolo pohodlnejšie mať ho v posteli pri sebe 🙂 tak uvidíme 🙂

mne sa velmi páčilo na kamoske, že dieťatku urobila "režim" a od prvého dňa jej pekne spinkalo v postielke, aj neskor, uz bolo tak zvyknutné, že ho na večer pekne uložila a nechala v izbe, a ono pekne samo zaspinkalo... hm v byte to ide, ale v dome asi tazko, ked sú izby na poschodí... 😅

sunny15
23. apr 2012

@nmonika noo jasne pobehni do lekarne a pytaj magne B6...mne lekar od polovice gravidity kazal brat 2x1tbl a pri tvrdnutiach mozes mat davku az 6-8tbl denne ale to uz treba konzultovat s lekarom...ten sumivy je slavy a ja som z neho mala až hnacky...

@lu17 noo tak dufam ze to bude ok.hlavne ležat a mat pokojovy režim... 🙂 ak sa budes otvarat aj tak ti spravia cerclage-zašiju ta alebo ti daju pesar...ale s tym sa nestresuj vsetko bude dobre 😉

andrea_stella
23. apr 2012

@laura14 ahoj nie som zo Stupavy,ale chcela som sa pytat ci chodis ku gyndovi tam, lebo ja chodim tu u nas v Ivanke k Drabovi mne sa zda, ze ordinuje kazdy pondelok aj v Stupave, tk ci nahodou nenavstevujes jeho 😉

lusinda1989
23. apr 2012

@andrea_stella no tak ale to by chcelo potom minimalne styri kupelne 🙂 pre kazdu paradnicu jednu 🙂

laura14
23. apr 2012

@andrea_stella
Nie gynekologa mam v BA v ruzinove ale ma sukromnu ambulanciu, Dr.Diveky ale dakujem za radu 🙂

andrea_stella
23. apr 2012

@kali23 nic v zlom ale poznam velmi malo deti ktore maju do roka alebo do pol roka rezim proste kazdy mesiac je to u tak malych deticiek inak mozno aj kazdy tyzden to maju inak u nas to tiez raz bolo tak a potom tak

andrea_stella
23. apr 2012

@laura14 no aj Drab je z Ruzinova a je celkom v pohode 😅

laura14
23. apr 2012

@andrea_stella
TO MENo my nic nehovori ale tak mozno sa tam nakoniec stretneme 🙂

andrea_stella
23. apr 2012

@lusinda1989 no moja mama je z troch dcer, prvy dvaja surodenci boli chlapci no prvy sa narodil v 7mesiaci cize to neprezil a druheho potretila este skor a az potom mala babka tri dcery, deko cely zivot vykrikoval, ze robil iba na vlozky a pancuchace a ze aj pes je fena 😀 😀 😀

andrea_stella
23. apr 2012

@laura14 no ja chodim do ambulancie do ivanky ale rodit sa chystam znovu do ruzinova 😉

monhla
23. apr 2012

@andrea_stella Aj ja mám v pláne tretiu tehu 🙂 - takže hádam sa manžel dočká aj synčeka - i keď tomu je to úplne jedno, ale svokor by sa veľmi potešil 1.vnukovi po tom množstve vnučiek 😀 Ja tiež dokupujem len pár vecičiek a neutrál - i keď niektoré fest fievčenské alebo chlapčenské vecičky sú neodolateľné 🙂 My máme zasa hromadu fest dievčenských vecičiek - porpípade vymeníme. 😀 😀 😀

laura14
23. apr 2012

@andrea_stella
Ja som tam este nerodila ale nepocula som dobre odozvy na tu porodnicu, ale tak nic ine my neostava kedze moj gynekolog ma odrodi len tam 🙂

lu17
23. apr 2012

@kali23 Drzim Ti palce silnooo 🙂 Neboj vsetko dobre dopadne a mozno uz budes vediet co cakate 😀

monhla
23. apr 2012

@andrea_stella No moja malá vydá aj za piatich chlapcov - vymýšľa, špekuluje a čistá je len pár minút po kúpaní 😀 😀 😀

nmonika
23. apr 2012

Dakujem vam teda za rady.Nemam lekaren poblizku,no urcite kupim a vyskusam.

lu17
23. apr 2012

@sunny15 vdaka, noo ved prave ked to musi byt, kvoli babatku vydrzim vsetko 🙂 Ale oni vraj skor v takom stadiu zasivaju aj ked potom su dost rozbabrane tie krcky po serklazi .... No ale lezim od stvrtka naozaj poctivo, len sem tam dobehnem na MK aby si precitala 🙂 MM robi vsetko, vari a stara sa o mna , je zlaty 🙂

monhla
23. apr 2012

@andrea_stella Bratova malá mala neskutočný režim od troch týždňov - ukážkové bábko. A kedže to bolo jediné dieťa pri ktorom som bola od mala tak som si naivne myslela, že také sú všetky deti. /V noci 1x hore do troch mesiacov, potom prespala celú noc. Večerný a denný spánok podľa hodiniek. A to ju nikto nedrezúroval, proste sme zistili, že tak jej to vyhovuje a bolo. / Potom sa narodila moja malá a celý svet sa mi otočil - režim žiadny dodnes 😀 😀 😀

sunny15
23. apr 2012

@lu17 noo tak to je super ked mm sa tak stara,tak to ma byt 😉 aj moj je taky napomocny 😉
tak snad nebude treba ta zašivat a to lezanie pomoze... 😉

nmonika
23. apr 2012

@daniela02 ten kocik mas 2 alebo 3 kombinaciu?Brazdim net a nasla som aj tie Kajtex.

daniela02
23. apr 2012

@andrea_stella no napodobne pri prvom nic a teraz vsetko a dokonca vyzeram, ze uz idem rodit tak som nabrala aj na vahe aj do bruska

daniela02
23. apr 2012

@nmonika my mame trojkombinaciu a mame nieco podobne ako kajtex matrix sport

nmonika
23. apr 2012

@daniela02 dakujem...bude aj foto?

andrea_stella
23. apr 2012

@laura14 ja som tam rodila bez zazmluvnenia nakoniec a bolo to uplne super vsetci boli na mna hrozne mily podla mna to zalezi aj od typu zien, lebo kym som tam rodila ja tak sa tam vystriedalo par hysteriek ktore ani nepocuvali co im sestricky hovoria ten pobyt bol taky zvlastny ale tiez tam boli mile setricky ktore dost pomohli 😉

andrea_stella
23. apr 2012

@monhla ale ved mozno toto druhe bude uz chlapcek a ja inak prisaham, ze trietie tehu uz nechcem vediet co to bude 😀 inak z mojej strany sm napr. zo vsetkych vnukov a pravnukov a pra pra vnuko jedina prababkina pravnucka, vsetko ma vnukov, pravnukov a prapra vnukov cize som jej chcela urobit radost no asi neurobim 😀

andrea_stella
23. apr 2012

@daniela02 tak si asi mozme podat ruku ze povery a kadejake povedacky na nas absolutne neplatia 😀 😀 😀

marcelatje
23. apr 2012

@andrea_stella no aj u nás je tu jeden tatino čo si opäť po 3x urobil dievčatko a teraz narieka že bude robiť len na tie vložky 😀 😀 😀 😀 susedka odnaproti ide v máji rodiť tretieho chlapca a vedľa majú 7 detí a samých chlapcov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 toľká nespravodlivosť......

andrea_stella
23. apr 2012

@lu17 moja mamina v 1991 roku cakala mojho brata, zacala sa v 7. mesiaic otvarat dokonca sa jej zacali kontrakcie no povedala doktorom, ze ona jednoducho rodit nebude tak skoro tak ju museli zasit pod narkozov, vtedy zistila, ze brat bude chlapcom, lebo este nebol dole hlavickou a inak by jej museli urobit CR, no ona si to tam vydupala cize ziadny porod sa nekonal a ked v 9tom mesiaci isla rodit tak jej velice vypravali ze koli tomu zasitemu krcku bude rodit veeelmi dlho no po odteceni plodovej vody moja mama porodila do 1,5hodiny 😀