icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

babika771
23. apr 2012

@soniatko

Vraj je to pravda to s tým IQ🙂 vraj sa potom rodí priveľa politikov, xixi... Musím sa spojiť s lekárkou, ale je to komplikované... nedvíha telefon:( tak skúšam a skúšam🙂

babika771
23. apr 2012

@laura14

Stupava sa hlási🙂

lu17
23. apr 2012

@andrea_stella Moze to byt vyhoda ak budem rodit, lebo sa ten krcek asi rychlejsie otvara 🙂 No uvidime, len teraz nech je vsetko v poriadku 🙂

daniela02
23. apr 2012

@nmonika uz som dala do albumu nasla som na nete len s inym podvozkom, ale urcite pofotim

daniela02
23. apr 2012

@andrea_stella myslim, ze urcite 🙂

laura14
23. apr 2012

@babika771
Super tesim sa 🙂 takze rovnaky termin ako ja mas tusim 🙂 uz si bola na morfo alebo ta to este len caka ??

nmonika
23. apr 2012

@daniela02 ok,idem mrknut

lusinda1989
23. apr 2012

@daniela02 este hladas niekoho na tu perinku???

jenny6
23. apr 2012

Baby, je problém ak mi takmer každé ráno tvrdne bruško? vlastne neviem, či je to tvrdnutie alebo niečo iné.. Len cítim, ako sa to celé vnútro stiahne, no nie je to nejak bolestivé alebo nepríjemné..

daniela02
23. apr 2012

@lusinda1989 ahoj jasne hladam, chcela by som take netypicke nieco na zavazovanie , mozme aj takto cez teba, ci mi das jej nick a ja jej napisem ?

babika771
23. apr 2012

@laura14
morfo mám 2.5. a termín máme fakt skoro podobný🙂) a kde bývaš v Stupave? a si rodáčka ? Ja som tu 5 rok

lusinda1989
23. apr 2012

@daniela02 mamina neni tu na MK a cez sashe neni pre nu moc dobre objednavat lebo musi za to platit proviziu z predaju... kludne mi napis do IP alebo aj tu aku mas predstvu aj farebnu aj co by tam malo byt aj akoby si chcela ako by mala vyzerat pripadne ine poziadavky aj cenove samozrejme a ja posuniem mamine... podotykam ze mamina robi vsetko rucne a je to vysokej kvality.... jujjj jaku jej robim reklamu 🙂 ale nie vazne sak ked pozries na sashe ma nick matilda153 tak si pozri veci co robi. robi aj deky aj kabelky aj hocico... mne uz urobila dve mimi deky a teraz pracuje na svadobnom dare a tak isto mi bude robit tasku na kocik.... je toho vela

daniela02
23. apr 2012

@lusinda1989 jej parada, ja som aj na sashe uz tak ju kuknem tam, napisem ti ip, ja nescem nic narocne, len sa mi pacia viacej perinky farebne ako biele 🙂

laura14
23. apr 2012

@babika771
Jeee nahoda ja mam morfo 3.5. 🙂 v Stupave byvam v centre ved musim nahrat fotku len som tu nechodila tak som nic neriesila... a som rodacka 😎 a ty s ktorej casti si?

daniela02
23. apr 2012

@lusinda1989 tvoja mamka jaka sikovna 🙂 Koniec, tie prehozy umieram 🙂

lusinda1989
23. apr 2012

@daniela02 dakujem poviem jej 🙂

daniela02
23. apr 2012

@lusinda1989 uz ti aj pisem 🙂 ze co asi by som chcela 🙂

lusinda1989
23. apr 2012

@daniela02 tesim sa ak mas nejaku co sa ti paci typovo ale nie farebne pripoj prosim aj obrazok pre maximalnu spokojnost 🙂

daniela02
23. apr 2012

@lusinda1989 uz som ti napisala, poslala som ti v sprave link na jednu stranku, dufam, ze to chyti aj teba 🙂

babika771
23. apr 2012

@laura14
Byvame vedla uradu, ale predávame byt, verím že sa to podarí a pojdeme zatial do podnajmu... ideme rekontruovať totiž starší dom v Stupave.

A ešte pracuješ?

lusinda1989
23. apr 2012

@daniela02 hej hej uz som si vsimla posla asom jej to 🙂
heh a mna to asi nechyti ja som neni moc na tieto veci aj ked to vsetko ovladam aj strikovanie aj vsetko len ja som taka cierna ovca rodiny 🙂 sestru to chytilo ja som skor na sport ako jedina z roboty ale nelke som ustrikovala capicu 🙂 aby som sa pochvalila :D

daniela02
23. apr 2012

@lusinda1989 mozme si podat ruky na domace prace nemam trpezlivost, a som na ne doslova lava, hrala som aktivne futbal, co ti budem hovorit a vzdy som bola viacej chlapec 🙂

Teraz ma vsak sem tam cosi chyti a ked sa mi to paci, stale to skonci tam, preco nie pri prvom sme si nemohli dovolit, teraz si mozme trosku viac, len aby sa to zle nepochopilo. zase nenakupujem bezhlavo a neskutocne draho

lusinda1989
23. apr 2012

@daniela02 no ja som donedavna kym som nezstila ze osm tahu hravala asi od 8mich hadzanu a tiez som bola skor chalan ... ako ja som neni lava na tieto veci len ma to jednoducho nebavi 🙂

nmonika
23. apr 2012

@jenny6 pred chvilockou sme si tu o tom pisali.Na mna to pride vecer,cez den som ok.

laura14
23. apr 2012

@babika771
No tak to mate super domcek je super vec hlavne ked mas deticky 🙂 My zatial v bytiku ale casom uvidime ako sa bude vsetko vyvijat 😉
Ano zatial pracujem uvidim do kedy sa bude dat a ako sa budem citit, a mala by som aj na materskej pracovat ale este to musim dotiahnut v pracizo sefovcami

babika771
23. apr 2012

Ja mam už jednu dcerku, a po 13 rokoch budem mať druhé🙂 asi chalaniska... A kedže už mám trošku viac rôčkov, i ked sa tak na to necítim, ale asi telo áno🙂 tak som už dva mesiace doma:((( mám síce vychádzky, takže si chodím pokopkať do záhradky a posedieť.. aspoň že ju máme 300m od domu🙂
Aj by som šla do práce, ale tam ma už nechcú🙂 kedže hneď museli hľadať náhradu, tak nevedia čo by s nami robili, keby sme tak boli dve. ALe niekedy sa citim dosť blbo, tak som aj rada že som doma🙂

laura14
23. apr 2012

@babika771
Neviem ci tento prispevok patril mne 🙂 tak neviem ci mam odpovedat 🙂

babika771
23. apr 2012

@laura14 áno patril🙂))

laura14
23. apr 2012

@babika771
Podla tej mini fotecky by som ti vobec netypovala 35r 🙂 ja by som tiez uz najradsej bola doma ale peniazky nepustia kedze splacame hypo a pod. ale tak snad vydrzim co najdlhsie max.by som este z domu pracovala ked uz nebudem vladat chodit do prace, ale tak zatial sa to da. Ja sa citim blbo od soboty stala som v obchode pri pokladni lebo tety za pokladnou mali nahodene slimacie tempo a mna tam skoro vystrelo.Nevydrzim stat dlho na jednom mieste normalne mi ostalo dost zle som prisla zelena domou s toho obchodu, a odvtedy sa necitim velmi dobre ☹ oaj ako ti dopadli tripple testy??

babika771
23. apr 2012

No fotka je asi 4 roky stará🙂
My tiež platíme hypo dokonca až 2x🙂 aby nebolo málo, preto by som bola rada keby sa byt predal čím skôr. Jendu hypo by sme vyplatili a za zbytok stavali. Ak si bola u nás v Bille, tak sa Ti ani nedivím, tak je vždy rada až po koniec predajne a mne je tiež zle keď tam čakám, ma ide poraziť... a to chodievam teraz doobeda počas vychádzok. Už aby tu bol aj Lidl, ale zatiaľ ho iba plánuju...
tripl testy dopadli nad očakávania🙂 vyzerá to tak že bábo je ok, ale mamina moc nie🙂) nuž musím iba vydržať...
A viete čo čakáte?