icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

kucharikova
24. apr 2012

@mravvcek mne oporucili quixx to je len prirodna morska voda mozu to kojenci aj tehotne,ale akoze onicom.stipe ma nos ztoho jak slak a vobec sa mi neulavy ☹ dufam ze po porode to zmizne,tak lencakat do septembra

danjelca
24. apr 2012

no baby ja sa dozviem až 13.5 na 3D pohlavie.
Ak ja to nevydržíím:DDDoktor včera nechcel povedať...že až v 27...?

lu17
24. apr 2012

@kali23 Ahoj , super, tesim sa ze vsetko dobre dopadlo 🙂 Myslela som na teba a vecer si tu este nebola 😉 Blahozelam k chlapcekovi 🙂

lu17
24. apr 2012

@anicka245 Blahozelam a prajem vsetko dobre na vasej spolocnej ceste 🙂 Najlepsie je si ten den uzit,aj ked kazdy je v strese, aby si mala na co spominat 🙂

laura14
24. apr 2012

@kali23
Ahoj.tak gratulujem k chlapcekovi mna to caka 3.5. stale mam pocit ze to bude dievcatko tak som zvedava ci ma moj pocit nesklame 🙂
A trosku sa toho morfo aj obavam bo som nemala dobre vysledky s tripple testov tak tu nam maju potvrdit ci ej to ok

veverka84
24. apr 2012

dobre ranko tak mna dnes navecer caka morfo tak som nejaka nesvoja lebo dnes mam nejake male brucho az mi je divne kde sa tam ten drobec moze napchat no snad je vsetko ok a rastieme ako mame...dr vyskusam s pohlavim ci potvrdi dievcatko vcera sme sa s muzom bavili ze keby povie chlapec by bola dobre sranda -moj maly by z koze vyskocil asi od radosti chudak 😀
Anicka velke gratulko nech ste spolu stastni a ked sa drobec narodi este o to viac🙂

sunny15
24. apr 2012

anicka245 gratulujem,prajem vam vela stastia a lasky 😀 v sobotu som na teba aj myslela 😉 my mame o tyzden 1.výročie-ako ten čas letí 😀

papucz
24. apr 2012

@danjelca ani mi este nevieme pohlavie nebolo dobre vidno, tak doktor tiez povedal ze az na buducom sone, musim sa tiez objednat na 3D nech to je skor ako v 30tt, musime vydrzat 🙂

sunny15
24. apr 2012

@lu17 ahoj moja 😉 no ako sa mas?
my zajtra ideme na morfo tak sa trošku aj bojim aby vsetko bolo s drobčekom ok. ale zároven sa veelmi teším,ako ho zas uvidim a prvykrat ho na usg uvidi aj mm 😀 😀 snad nam potvrdia aj pohlavie 😉

sunny15
24. apr 2012

@danjelca a to dr.videl pohlavie a nechcel vam ho prezradit?tak sa cim skor objednaj na 3D...tam ti urcite povedia ze co cakate...

danjelca
24. apr 2012

@papucz ja som sa hned včera objednala...a aj kúpila unisex kočík🙂)Nakoniec vyhral jane nomad.
Ale to pohlavie, už by som tak rada vedela, ale mám termín až 13.5.
Ale ked cítim ako ma kopká, je mi to jedno, má unisex kočík, a chcem presne to pohlavie čo mám v brušku🙂

lu17
24. apr 2012

@sunny15 Ahoj, dakujem mam sa ok, zatial je to v poriadku . Liecim sa zo zapalu a hlavne dost lezim, uz az niekedy nemozem vydrzat 😉 Ja idem na usg vo stvrtok, a uz sa neviem dockat, poctivo lezim aby bolo vsetko v poriadku 🙂 A dr. Ti urcite zajtra povie pohlavie,je sikovny samozrejme pokial sa male nebude velmi vrtiet 🙂 Tak si to pekne obaja uzite, pre chlapov to je taky zazitok 🙂 Neviem ci sa bude dat foto,ale chcela by som 🙂 Tak sa skus opytat a das mi vediet ,ok?

sunny15
24. apr 2012

@lu17 jasne,spytam sa,ale myslim ze da sa aj foto ak je dobre vidiet a je kvalitna snimka, aj DVD sa da tam kupit ale to je velmi drahe.
už sa neviem dockat zajtrajska 😀 a nevies ci ten poplatok 1,20 treba hned zaplatit na recepcii?

danjelca
24. apr 2012

@sunny15 no asi nevidel dobre ale mal taku poznámku že sa to nehovorí, u dievčatiek nie je nič vidieť...?
už som sa hned objednala 13.5.
možno keby videl pipíka už je to jasné?

monhla
24. apr 2012

@lusinda1989 Videla som mamine vecičky. Odkáž jej, že je šikulka. Krásna tvorba 🙂

lu17
24. apr 2012

@sunny15 Najprv chod normalne na usg, poplatok sa vtedy 1,2 e neplati. Platit budes iba 30 ecok, a oni Ti daju papierik po vysetreni a pojdes to potom zaplatit na recepciu 🙂 Neviem ci uz foto je v tom, ja som sa minule nepytala,ale dufam ze bude 😀

lu17
24. apr 2012

@danjelca Skor je to aj o ochote lekara, ale ak nic nevidi tak asi si nie je isty 🙂 Uz pri spravnej polohe musi byt vidiet 😀

danjelca
24. apr 2012

@lu17 no ale zase keby mal povedať a potom zmeniť názor,radšej si počkám. no však na 3D o tri týždne už si budu istý🙂Dúfam...🙂))

lusinda1989
24. apr 2012

@monhla dakujem odkazem 🙂

stipec26
24. apr 2012

@danjelca aj mne doktori povedali az koncom 7. mesiaca pohlavie pri oboch a preto som isla pri tomto tretom do Genetonu a uz vieme pohlavie od 13tt 🙂 ja som strasne zvedava a islo ma vychytit, ze sa ukazovali len ritky na sone

ahojte kocky
nejako nestiham ani klikat, co vsetko sa mi paci... a pisat uz vobec..... ani citat... ale stale som v mysli s Vami a tesim sa z kazdej dobrej spravicky....
v nedelu som si tiez uvedomila, ze sme uz v 5. mesiaci - velkost bruska zodpovedaaaaa 😀 😀 😀 na vahe +4kg.... uz mam za sebou aj prvy pad pocas mojich tehotenstiev (necham, co sa to deje, som nejaka nesikovna), spadla som na autosalone pred milionmi ludi... nastastie ma taska a prsia zachranili pred prihlanutim bruska.... este ze mam tasku ako postarka a prsia ko 2 cisla vacsie 😀 😀 😀 normalne som sa nevladala chvilku ani postavit, nic len kolena bolia, skor myslim, ze z toho soku, co sa stalo... deti hned okolo mna (zlaticka moje, strachovali sa tiez, tatino ostal doma - zrejme som tam nemala lozit)...

monhla
24. apr 2012

@anicka245 Gratulujem a prajem nielen veľa lásky a,e aj zdravíčka a šťastíčka 🙂

monhla
24. apr 2012

@sunny15 My máme o týždeň oslavu 2. narodenín 🙂 a výročie ani nie za mesiac - ako ten čas letí 😀 😀 😀

stipec26
24. apr 2012

@nmonika - inak tebe som chcela na fotku so sestrou napisat (teda ak to bola tvoja), ze mi prislo, ze sa moc nepodobate.... ale teda ine som chcela napisat - ze ja som typovo skor ako ona... aj tym bruskom 🙂 a ze ju teda pozdravujem

sunny15
24. apr 2012

@danjelca tak asi nevidel...len to nechcel povedat...u dievcatiek je pekne vidno kavove zrno 😉
jednej mojej znamej lekari hovorili pocas tehu ze caka chlapceka,ale ona cely cas dietatko volala dievcenskym menom...a predstavte si ona vazne porodila dievcatko... 😀 😀

lu17
24. apr 2012

@danjelca Noo, ved to uz nie je daleko za 3 tyzdne 🙂 Aj ked sme netrpezlive, ja uz tiez cakam co bude, aby som konecne mohla pozerat veci pre babo 😀

sunny15
24. apr 2012

@lu17 ahhaa tak dakujem...len som nevedela ci aj ten poplatok treba platit,lebo na vysetrovniach mali napisane ze este pred vysetrenim zaplatte 1,2eur na recepcii...ale to sa potom na usg nevztahuje...dobre vediet 😉

montinka
24. apr 2012

@paula80 tak to ma tesi. 🙂 uz nech je september.😝

sunny15
24. apr 2012

@lu17 3D fotky (DVD nosič v cene) 25 €
4D video (DVD nosič v cene) 65 € toto maju napisane na stranke nemocnice..

montinka
24. apr 2012

@kucharikova a pinosol ved ten mozes. 😉

stipec26
24. apr 2012

@mravvcek @kucharikova pripadne len Libenar... ten tiez nemoze uskodit a ani nestipe ;)