September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ahojte 🙂 nejdem vas ani citat za tych par dni ste vela toho popisali dufam ze vsetko je ok u kazdej z vas. Takze ja som uz po sobote pani 😀 dopadlo to vsetko velmi dobre, takze sme spokojni a stastni a dokonca sme dnes boli aj na poradni a videli sme drobceka, konecne tam bol aj tatinko takze si uzival prvy pohlad na svoje neposedne dietatko 🙂 pohlavie sa nedalo este rozoznat, mozno az o dva tyzdne na morfologickom. Bol to krasny zazitok, taka ceresnicka na torte po sobote... vsetkym buducim nevestam zelam minimalne taky krasny den aky som prezila ja, je to o to krajsie ze pod srdcom mate toho drobca a je pritomny na vsetkom, uvedomovala som si to dietatko hoci ho este necitim a bol to krasny pocit. 🙂
@kucharikova presne aj ja mam strasne plny nos,nic mi z neho nejde,len musim dychat cez pusu,co je v noci obtiazne kedze ma strasne smadi ☹ este viac ma to vysusuje
nemozeme ziadne kvapky do nosa? neviete baby
som uz priserne unavena, ale opravujem susedke bakalarku a mam pred sebou este min. 2 hodinky prace....ma uz z toho porazi, dufam, ze rano budem spat a zas nevstanem o 5-tej....
tak dnes sme boli na morfologickom, vsetko bolo v poriadku, ziadne poruchy, ci priznaky na DS sa nepotvrdili... tak sme si vydýchli, bolo to ako čakanie na ortieľ smrti... a je to chlapec... takze som trosilililinku sklamana, ze to nie je dievcatko 🙂 ale to vobec nevadi 🙂
dakujem Vam vsetkym za podporu ;)
super gratulujeme že ste zdravučkí, dievčatko si spravíte do páru a braček bude potom na sestričku dávať pozor a ochranovať ju 😵
@kali23 jeeej gratulujem a som rada, ze je vsetko v pohode teraz si uz uzivaj tehu bez stresov a s vedomim, ze babatko je zdravucke 😉
@anicka245 a aj Vam gratulujem ja som si svadbu uzila tiez s drobcom,ale uz s rocnym a bolo to krasne 😉
@jerryjanka tak to dufam, ze nebude ako ja s mojim bratom 🙂)) presny opak 🙂))
@kali23 no tiež môj vzťah s bratom nebol bohviečo 😀
@montinka https://www.modrykonik.sk/fotoblog/jerryjanka/a...
takže si v 5tom mesiaci
@kali23 to je super, a ako ta zbytocne stresovali. Si zivy priklad toho ze tie ich testy su velmi nepresne. Ten utz ked je babato uz taketo velke je fascinujuci...nam dr hovori, pozrite, teraz ma obe nozicky pri hlavicke, teraz nozick u a rucicku, teraz zase obe nozicky a zase nozicku rucicku.... 🙂
@andrea_stella
Myslíš že to by pomohlo proti krčom? To by bolo super🙂
@nmonika
@lulu1112
@mravvcek dievcata mozte aj normalne kvapky nasivin, ale ja mam tu najnizsiu koncentraciu pre deti, v lekarni vam povedia ze nemozte nic, lebo su to lekarnici a musia sa riadit letacikmi, dokonca mozte aj muconasal, ale mne nasivin dokonca ten kojenecky staci, nakvapkam si vzdy rano a v noci a drzi mi cely den, ja som mala tiez nadchu aj pri prvom tam som dokonca dostala od krcneho kvapky rhinocort aqua
@anicka245 ahoj mojka gratulujeeeem mna to tiez onedlho cakaaaa 🙂 snad si to uzijem ako ty a aj ja mam presne v pondelok po svadbe poradnu na ktoru ide uz aj moj vtedy uz manzel 🙂 taktiez sa neviem dockat 🙂 potom by som rada videla nejake foto zo svadby 🙂
ahojte tak aj mna dneska caka o 12 30 MORFOLOGIA neviem sa dockat , ocino pojde fotit monitor tak som zvedava na maleho mimozemstana 😀

@kucharikova ahoj, ja mam problem s nosom, upchava sa mi, ale hlavne stale smrkam a mam chrasty v nose, odkedy som tehotna, tak som si uz pomaly zvykla, nic si na to nedavam, iba si tie chrasty natieram s mastickou z avonu 😖
Inak baby, mna tak strasne pichalo v pravom boku, ako keby som behala dlhu trat, to som bola s kamoskou na nakupoch, ledva som chodila a ani obsediet som nevedela, tak strasne to pichalo, cim to moze byt? A raz mi aj stvrdlo brusko, tak nizsie, ako keby som tam kamen mala, ale potom uz nic, poradnu mam v piatok, tak sa musim lekarke postazovat ☹