icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sunny15
24. apr 2012

@sissmiss nooo tak to bude mat radost z drobceka 😉 po tolkych rokoch opät bude kocikovat 😀 myslim ze ked ty si taka ohniva a on kludas tak sa navzajom doplnate 😉 my sme tak s mm on skor je taky ohnivy a ja zas kludna a trpezliva...ale ked ma nieco vytočí,tak to stoji zato 😀 😀

daniela02
24. apr 2012

@montinka tak co ti poviem, chystame prerabky v byte, pomaly ale isto vsetko nakupujeme, lebo cez leto chceme ist na dovcu a ja budem mat frmol v robote s odovzdavanim agedy takze stihat nebudeme a chcem uz mat radsej vsetko pripravene

sissmiss
24. apr 2012

@monhla vdaka 🙂 moj vie cim som si presla tak zhruba, takze chape, aj sa snazi. Len ja sa bojim co sa bude diat so mnou, ale nejako to verim ustojim.

sissmiss
24. apr 2012

@sunny15 to aj on ked ho dozeriem 😀 ale to sa mi podarilo asi dva krat doteraz 😝

sunny15
24. apr 2012

@sissmiss 😀 😀 som zvedava po kom bude váš drobček 😀

veverka84
24. apr 2012

a inak katka77 som zabudla napisat kocik Icandy a ten cerveny mnam ten je nadherny aj ta limitovana ale u mna sa paci viac ako bugaboo.apropo uz ste kupili moj nazor zavazi??? 😀 😀 😀 😀

piskotik
24. apr 2012

@soniatko aj niečo používaš na tie žily, krém...?

piskotik
24. apr 2012

@anicka245 tak vidíš ako krásne dopadla svadba, gratulujem mladá pani nech sa Vám po zvyšok života spoločne darí 😀 😀 😀

kali23
24. apr 2012

@laura14 ano, presne to bol aj nas pripad... ale verim, ze aj u teba to bude uplne v poriaku... tak ako skoro u vsetkých báb, ktoré takto vystrašili...

laura14
24. apr 2012

@kali23
no ved prave ze nas vystrasia a potom do dalsieho sona moze aj trpnut,ale verim ze to bude ok musi 🙂

andrea_stella
24. apr 2012

@babika771 hej hej mne to pomohlo to je vlastne len doplnok to mozu kludne aj tehotne, ja si davam jednu tabletu denne a preslo mi to,ale mozes max 2 asi podla toho ake hrozne mas tie krce, ja uz si to teraz chvilu prestanem davat a zacnem k ma nahoou zas budu chytat krce 😉

babika771
24. apr 2012

Babenky, má niektorá z Vás skúsenosti s tehotenskou hepatopathiou?

babika771
24. apr 2012

@andrea_stella

No ja som po dnešnej návšteve lekárky taká vystrašená, že lieky iba na predpis... ale ďakujem za snahu🙂

andrea_stella
24. apr 2012

@babika771 to nie su lieky,ale vitaminy magnezko s draslikom a vit. B6 ale v pohode 🙂

andrea_stella
24. apr 2012

baby ja Vam niektorym tak zavidim, ze uz mate morfo usg za sebou, ja idem az o 15dni koli tomu anglicku ☹

daniela02
24. apr 2012

Tak maminka si tak kludne lezka na gauciku, ruka na bruchu a zrazu kop, nebolo by to nic nezvycajne, ale druhy kop uz bol vidiet aj cez saty 🙂 To budu mat ocko s Emmkou zabavu , ked fazulke v brusku budu robit naschvaly 🙂

ivuula
24. apr 2012

@daniela02 jej to je nadherne, u teba uz to je aj vidiet? ja mam podobny termin a kopanie je jemnucke az tak ze niekedy neviem ci to ono vobec bolo 🙂

daniela02
24. apr 2012

@ivuula ja si myslim, ze to nebude stale vidiet, ale sem tam, ale aspon na chvilu ma objall taky pocit radosti, ze az 🙂

ivuula
24. apr 2012

vcera sme boli na 3D a vlastne aj na 4D - mame aj video a sme sa dozvedeli pohlavie, budeme mat dievcatko 🙂 a myslim ze za super cenu 35 EUR. pozeram ze my sme trochu pozadu lebo sme s manzelikom ani nezacali chysat vybavicku a ani kocik sme nepozerali. a to cakame prve babo. ja sa stale bojim aby sa nieco nestalo alebo aby sme to nezakrikli.

montinka
24. apr 2012

@daniela02 noooo dobry frmol.a kam idete na dovcu?

daniela02
24. apr 2012

@montinka juj este nemame presny plan, ale chceme dat nejake to madarsko a asi aj cechy alebo besenovu tu na svk, ideme este so znamymi co maju malicke

andrea_stella
24. apr 2012

@ivuula ahoj kukam, ze si z Ivanky aj ja som 😀 a to kde si bola na takom lacnom 3D

ivuula
24. apr 2012

@andrea_stella ahoj, jej to super konecne niekto z okolia 🙂 ja chodim tu v Ivanke k MUDr. Drabovi a on ma ambulanciu aj v Stupave a tam robi 3D/4D. inak medzi tym je rozdiel ze 3D mas len obraz a 4D je video a on robi hned 4D.

andrea_stella
24. apr 2012

@ivuula aj ja chodim k Drabovi a nic take mi nespominal dostane po frnaku ked pojdem na dalsiu poradnu 😀 a ty si ivancanka ci dostahovana?

ivuula
24. apr 2012

a pytala si sa na 3D? my sme tam boli s muzom a povedali sme mu ci o nejakom vie... inak super ze ma objednal do tyzdna cize ziadne dlhe cakanie. ja som vyrastala v bernolakove a v Ivanke byvam cca 4 roky.

ivuula
24. apr 2012

@andrea_stella a pytala si sa na 3D? my sme tam boli s muzom a povedali sme mu ci o nejakom vie... inak super ze ma objednal do tyzdna cize ziadne dlhe cakanie. ja som vyrastala v bernolakove a v Ivanke byvam cca 4 roky.

zahadka
24. apr 2012

Baby, nalada mi stupla o 1000 bodov, Jakubka mame doma a hned mi je lepsie aj po fyzickej stranke. 🙂 🙂 🙂

tanicka1976
24. apr 2012

Maminky zijuce na SK, teste sa, cez vikend budete mat 29 st a slnko..takze vytaste bruska a von do prirody.. 😝

ja tu mam kosu a dazd........a aj dlho bude 😖

tanicka1976
24. apr 2012

a zabudla som vam popriat pekny den, vela pohody a usmev na tvari 😉

veverka84
24. apr 2012

@zahadka parada tesim sa s tebou po tazkych dnoch uz bude veselo.co mu vlastne bolo zistili ci nie?my sme boli s bolenim bruska tyzden a vsetko ok ze pricinu nenasli 😒