September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
a inak katka77 som zabudla napisat kocik Icandy a ten cerveny mnam ten je nadherny aj ta limitovana ale u mna sa paci viac ako bugaboo.apropo uz ste kupili moj nazor zavazi??? 😀 😀 😀 😀
@babika771 hej hej mne to pomohlo to je vlastne len doplnok to mozu kludne aj tehotne, ja si davam jednu tabletu denne a preslo mi to,ale mozes max 2 asi podla toho ake hrozne mas tie krce, ja uz si to teraz chvilu prestanem davat a zacnem k ma nahoou zas budu chytat krce 😉
Babenky, má niektorá z Vás skúsenosti s tehotenskou hepatopathiou?
No ja som po dnešnej návšteve lekárky taká vystrašená, že lieky iba na predpis... ale ďakujem za snahu🙂
@babika771 to nie su lieky,ale vitaminy magnezko s draslikom a vit. B6 ale v pohode 🙂
baby ja Vam niektorym tak zavidim, ze uz mate morfo usg za sebou, ja idem az o 15dni koli tomu anglicku ☹
Tak maminka si tak kludne lezka na gauciku, ruka na bruchu a zrazu kop, nebolo by to nic nezvycajne, ale druhy kop uz bol vidiet aj cez saty 🙂 To budu mat ocko s Emmkou zabavu , ked fazulke v brusku budu robit naschvaly 🙂
vcera sme boli na 3D a vlastne aj na 4D - mame aj video a sme sa dozvedeli pohlavie, budeme mat dievcatko 🙂 a myslim ze za super cenu 35 EUR. pozeram ze my sme trochu pozadu lebo sme s manzelikom ani nezacali chysat vybavicku a ani kocik sme nepozerali. a to cakame prve babo. ja sa stale bojim aby sa nieco nestalo alebo aby sme to nezakrikli.
@ivuula ahoj kukam, ze si z Ivanky aj ja som 😀 a to kde si bola na takom lacnom 3D
@andrea_stella ahoj, jej to super konecne niekto z okolia 🙂 ja chodim tu v Ivanke k MUDr. Drabovi a on ma ambulanciu aj v Stupave a tam robi 3D/4D. inak medzi tym je rozdiel ze 3D mas len obraz a 4D je video a on robi hned 4D.
@ivuula aj ja chodim k Drabovi a nic take mi nespominal dostane po frnaku ked pojdem na dalsiu poradnu 😀 a ty si ivancanka ci dostahovana?
a pytala si sa na 3D? my sme tam boli s muzom a povedali sme mu ci o nejakom vie... inak super ze ma objednal do tyzdna cize ziadne dlhe cakanie. ja som vyrastala v bernolakove a v Ivanke byvam cca 4 roky.
@andrea_stella a pytala si sa na 3D? my sme tam boli s muzom a povedali sme mu ci o nejakom vie... inak super ze ma objednal do tyzdna cize ziadne dlhe cakanie. ja som vyrastala v bernolakove a v Ivanke byvam cca 4 roky.
Baby, nalada mi stupla o 1000 bodov, Jakubka mame doma a hned mi je lepsie aj po fyzickej stranke. 🙂 🙂 🙂
Maminky zijuce na SK, teste sa, cez vikend budete mat 29 st a slnko..takze vytaste bruska a von do prirody.. 😝
ja tu mam kosu a dazd........a aj dlho bude 😖
a zabudla som vam popriat pekny den, vela pohody a usmev na tvari 😉

@sissmiss nooo tak to bude mat radost z drobceka 😉 po tolkych rokoch opät bude kocikovat 😀 myslim ze ked ty si taka ohniva a on kludas tak sa navzajom doplnate 😉 my sme tak s mm on skor je taky ohnivy a ja zas kludna a trpezliva...ale ked ma nieco vytočí,tak to stoji zato 😀 😀