icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

veverka84
24. apr 2012

@tanicka1976 my ideme bratovi na svadbu takze vyniknem v plnej krase 😀 😀 😀 😀

ella_joy
24. apr 2012

@tanicka1976 ja som na tom podobne ☹ ani tu niet naznak zlepsenia....uz sa teim, ze budem zachviku na SK na par dni a trosku sa vyhrejeme 😵

andrea_stella
24. apr 2012

@ivuula no koza sprosta nepytala som sa ho, ale aj tak to uz kaslem,teraz v piatok letime do UK a 9.maja idem k nemu na morfo a nechce sa mi uz tretpat do Stupavy a tvoj manzel je ivancan?ja byvam inak smerom na Zalesie blizko cintorina 😉

laura14
24. apr 2012

Tehulky odporucam Vam MAGNE B6 ja som mala taka divne bolesti v podprusku a akonahle si dam toto magnesko sa mi rychlo ulavi. Ak si date jednu tabletku ziadnej z Vas to neuskodi

andrea_stella
24. apr 2012

no tak ako chce sa mi revat jak hovado, v piatok ideme do Anglicka a stale tam ma byt len do 13stupnov a prsat porazi ma 😠 😖 😅

tanicka1976
24. apr 2012

@ella_joy kde si ? v UK? ja idem koncom maja na sk 😉

lu17
24. apr 2012

@babika771 Ahoj prave som sa vratila od dr. pretoze som bola po vysledky krvi, no a pecenove testy zvysene a aj cholesterol! Ma porazi, len este som nebola u internistu na konzultaciu tak uvidim co ako. A aj Ty mas nejake hodnoty zvysene? Nieco som surfovala po nete,vraj to zvykne byt vyssie v tehu.

ella_joy
24. apr 2012

@tanicka1976 nie nie Tanicka, ja som vo Francuzku...ale pocasie mame rovnake ako v UK 🙄 na SK idem uz buduci tyzden na sono 😵
BTW, mozno mi budes vediet pradit, chcem ist do Londyna na shopping pre mimi, niekedy v July, vies mi odporucit nieco, kde sa mozem vyblaznit? Okrem Oxford street

stipec26
24. apr 2012

@ella_joy aj @andrea_stella ti hadam poradi ;) tesi sa na nakupy v UK 🙂 bude to tam mas schodene za chvilocku 🙂

inak @andrea_stella zahlasovala si sa na ten kurz na maj?

babika771
24. apr 2012

@lu17
ano je to vyššie v tehu, ale poslala ma tiež pre istotu na vyšetrenia... potom mi napíš ako si dopadla.

laura14
24. apr 2012

@babika771
Hlavne nech ti to dobre dopadne.teraz v tehu nam hocico povyskakuje ale myslim ze to zmizne po tehu 😉

babika771
24. apr 2012

@laura14
Ano všetky tie moje novoobjavené choroby vraj zmiznu akonáhle porodím, takže nech je už september🙂

petra6484
24. apr 2012

ahojte tak morfologiu mame za sebou , tatino bol uz UV celi bez seba 😀 malinky je zdravucky len nebolo vidiet ci je to naozaj chlapcek tak si musim pockat do 3.5 na UV u svojho lekara , jedine negativum co mi zistili bolo ze mam nizsie placentu ako by mala byt tak ze mam vela oddychovat, co sa cudujem ved nic nerobim tak si musim asi davat viacej pozor

jerryjanka
24. apr 2012

@tanicka1976 ahojky Tani tak už je lepšie? nestiham čitať temu tak sa pytam priamo teba - lebo u mna ani velmi nie, vraciam menej krat ale naťahuje ma stale, nechuti mi jest - stale mam minus 4 kila 🙄

lu17
24. apr 2012

@babika771 Jasne napisem 🙂 uvidim, ked ma posle moja dr. A ake hodnoty si mala vyssie ?

sunny15
24. apr 2012

@ivuula neboj ani ja nemam pre bábo nic kupene a do 7.mesiaca ani nic nechcem kupovat...totiz clovek nikdy nevie...takze az tak neskoro zacnem kupovat zakladne vecicky 😉 a kocik si zarezervujem a az ked porodim manzel si ho pojde vyzdvihnut. 😉

ivuula
24. apr 2012

@sunny15 jej to som rada, ja uvazujem ze cca od polovice jula zacneme chystat a hlavne pockame co sa nezbiera z rodiny po starsich detoch 🙂

soniatko
24. apr 2012

@piskotik Zatial som si na to nic nedavala, chcem ist k obvodnej, nech mi na to nieco da. Sestricka u gynekologa mi vravela, ze su na to nejake tabletky, len som zabudla nazov.

sissmiss
24. apr 2012

@sunny15 my chceme pouzivany quinny, takze zacneme niekedy v juni aby sme dobre zohnali, inak by sme novy tiez kupovali az po porode...lebo ved odnesieme v autosedacke (starsie vajicko po malom este mam) a tych par prvych dni asi nebudem behat po vonku...a satka je uz doma keby daco 🙂

tanicka1976
24. apr 2012

@ella_joy ahoj, nuz ja som v dansku, kodan, .To uk sa sa pytala koli tomu ze vacsinou su kocky v Uk a tam je tiez zima 😉
@jerryjanka cau jani, nuz lepsie..jest sa nenajem lebo mi nechuti moc..ale uz nevraciam a ani ma nenapina..ale stale to nie je ono.. nepribrala som nic..ja to citim v kostiach ze normalne z chuti sa najem az po porode..
inak pri druhej dcere to tak bolo, ja som v porodnici zacala konecne jest, supla som do seba vsetko, chutilo mi a ani zle mi nebolo..vtedy som si uvedomila ze woooooow ja uz nie som tehu...a vsetko je zas spat 😀

jerryjanka
24. apr 2012

@tanicka1976 tak to ja som sa už zmierila tiež s tym že až v septembri sa najem - a v porodke to nebude - až doma 😀

jerryjanka
24. apr 2012

@sissmiss ktory quinny chceš?

soniatko
24. apr 2012

Dievcata, uz sa to tu niektora z Vas pytala, ale nenasla som odpoved..je normalne, ked som 3 dni necitila pohyby? Kolegyna mi vravela, ze je to normalne, ze som ich este iba zacala citit... ale mne to pride take divne. Ako je to u vas, citite ich kazdy den?

jerryjanka
24. apr 2012

@soniatko je to normalne - ja som aj viac necitila uplne na začiatku pohybov je to take strašne nepravidelne, respektive si to cez den asi nevšimneš a ked si v klude babko možno spí

sissmiss
24. apr 2012

@jerryjanka zatial buzz 🙂

sissmiss
24. apr 2012

@soniatko ja citim od 18tt, je to moje druhe babato a este v 21 som necitila kazdy den...kludne aj tri dni nic...a dnes brusko nadskakovalo neurekom. Ale vcera pomenej, viac som pospavala, mozno bolo ono hore prave ked som spala. Vecer som trosku citila tlak, ale nie kopance, podla mna je to prirodzene ze nie vzdy ich citime tak silno, ze obcas su slabsie a obcas ich necitime vobec

monhla
24. apr 2012

@ivuula Gratulujem. A neboj sa. Nakupovaním vecičiek sa ešte nič nepokazilo. Ak sa niečo má stať- tak sa bohužiaľ aj stane ☹ a nezávisí to od množstva nakúpených vecičiek pre baby. V kľude si "začni robiť radosť" a hor sa do výberu - aj keď nič nekúpiš už len vaberanie je papáda - hlavne pre malú princeznú 😀

monhla
24. apr 2012

@tanicka1976 žiadne príroda - robíme doma PÁRTY 😀 😀 😀 Princeznička má 2 ročky. 🙂

monhla
24. apr 2012

@sunny15 To urobila aj kamoška. A rodila v 7. mesiaci. Malý bol našťastie časom v poriadku, ale ona mala hysáky nielen z predčastného pôrodu a strachu o bábko ale kedže malý bol prvorodený a ona nechcela nič chystať dopredu - tak nemala doma nič -všetko základné jej kupovala svokra ☹ a hoci kočík urgovali aj tak ho nemala ešte 3 týždne po návrate z pôrodnice doma. Viem to lebo my sme "čakali" o týždeň neskôr neterku a doma bol kočik, postieľka, výbavička dokonca aj rodinné kolíska a všetko bolo o.k. hoci ma tá kamoška stále stašila, že je nešťastie mať doma prázdnu kolísku.

jerryjanka
24. apr 2012

ja som mala 80% veci kupenych ešte predtym ako sme vôbec čakali prve dieťa - proste ak sa niečo stať má stane sa - nebola by som vo svojej koži keby som ležala v nemocke a doma nič a zhanal by muž - no amen tma - takto som aj kopec peniažkov ušetrila lebo som kupovala fakt akciove veci a za super ceny netlačil ma čas. potom som už len chystala čistila prala a tak, nakoniec som v decembri skončila v nemocke a v januari zasa - potom som už porodila. ale mali sme všetko nachystane