September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@petaba na zaciatku som schudla a pritom som vracala min potom som 1 kilo ledva nabrala a min tyzden sme grcali mali sme nejaku virozu aj s detmi a minus 2 dole cize som tam kde som aj bola...ale pri oboch detoch som pribrala malo pri dcere 8 kg a pri synovi 7 kg,chlapec mal 3060 g a 48 cm a dievcatko 3280g a 51 cm cize mozno aj preto...
dakujem skusim to hodit na balkon a potom to skusim oprat gate dam aj na viac stupnou len tie balerinky ma stvu lebo som ich mala asi 2 x a ked ich neoperem su nenositelne ale zase ked sa v pracke rozpadnu tak tiez.zatial drzia po jednom prani...
normalne som dnes zabudla ze je streda a ani som si nevsimla ze uz mam novy tyzden co sa deje so mnou????????????az mail pre brusko ma prebral 😀 😀 😀 ze 21 tt a 6 lunarny mesiac paneboze zachvilu tu mam baby takouto rychlostou...
ahojte tak ja som zatial pribrala 2,5 kg ale brusisko mam uz veru ako hrom.ale to asi preto ze snim mam problemy z predoslych porodov.:-/ no nevadi hlavne ze mimciatko sa v nom ma dobre. 😀
@michaelaamartin ano 3 kombinácia a nie je nový je kupovaný 11/2010 takže má rok aj tri mesiace a je ešte aj v záruke ale je ako nový🙂Taku sivozelenkavu kombináciu.A kupovala som tu na koníku🙂
ja už mám tiež už celkom viditeľné bruško, ale vraj sa hovorí že pri ďaľších tehotenstvách je všetko skôr vidieť ako pri 1. 🙂
@monhla ja viem ze ked sa nieco ma stat,tak sa stane ale skratka mi to neda...robila som v nemocnici potraty boli na dennom poriadku aj predcasne porody s nie bars dobrym koncom.... ☹ takze ja skratka mam taky blok v hlave,co ma skratka nepusti kupovat veci pre drobca v 5.mesiaci 😉 ale urcite v 7.mesiaci si zacnem kupovat vecicky a vsetko potrebne 😀
@sunny15 ani ja zatiaľ nič nechystám,presne ako píšeš,začnem až v tom 7.mes.,i keď ide o moje 3 tehu,toto tretie bolo už neplánované, takže výbavičku budeme kupovať celkom novú,ale som tiež dáka až moc opatrná, i keď kočíky už veru obzerám dávnejšie a teda vobec neviem pre aký sa rozhodnem, hlavne farebná kombinácia.
ozaj, neviem ci ste registrovali - vcera bolo info v Damskom klube o amnio... teraz to reprizuju... ale radsej nepocuvam
no zaujala ma tehu moda... mozno si nieco vyberiete - http://www.krasnebruska.sk/
...
ja ked som zistila že som tehotná tak som si dokupila asi do mesiaca veci čo som popredala, vaničku na kočík, dojčenskú váhu, nejake pyžamká, kýblik na kúpanie, fusak do autosedačky, zimny overalik, a teraz už mam prakticky všetko, dokupila som ešte jeden minikočík do auta pre Janku - druhy minikočík zostane drobátku na nakliknutie autosedačky. v aute budu dva kočiky zaberať menej miesta ako jeden normalny 😀
k tej váhe - ja mam stale minus 4 kilá , ale bruško mam asi ako v 8. mesiaci pri Janke. oblečiem len tehu gate ostatné ma tlačia. je to sranda lebo pri prvom tehu fakt nikto do skoro konca tehu ani nevedel že som tehu, a teraz som v 5 mesiaci a vyzeram ako by som pomaly rodiť išla 😀 😀
aj sem to mam, ak by niekoho zaujalo... ponukla som to teraz v sukromnej
ak budete chciet surodenecky - tak mozem hadam predat uz ten nas 🙂 teda muz je nan fixovany, i ked nikdy nekocikoval... ale tak mozno motyka vystreli 🙂
Graco Quattro Tour Duo
@jerryjanka aspon si normalna - mamicka ako sa patri 🙂 mne sa to paci 🙂
@stipec26 nie skôr som šibnuta na nakupovanie detských vecí, ale fakt som zohnala veci za take super ceny - že no nekup to , vanička quinny za 35 eur, kyblik tummy tub za 10 eur, fusak maxi cosi za 10 eur, proste som nikde take ceny nevidela takže som bola aj rada
@stipec26
a ktoru farbu graco máš? je to jedna z možností ktoru chcem kupiť, a za aku cenu ho budeš predavať?
zase vediem? + cca 6kg... a to mi kazdy povie, ze mam male brusko!! 😀
@kali23 tak si chudunká asi, ja mam na sebe tolko kil že u mna aj minus 10 by nič neznamenalo 😅
@jerryjanka tak ja som akurat dnes muzovi povedala moju predstavu detskej izby... len sa chytil za hlavu, ze je este cas 🙂)) kamosky (tie bez deti) ma tiez volaju na nakupy pre babo... no mne sa vooobec nechce... nechavam to na poslednu chvilu... ved to male babo na zaciatok bude potrebovat hlavne dáke body a plienky... verim ze kopec veci dostaneme, lebo vsetci sa uz nevedeli dockat, co to bude, aby mohli zacat nakupovat...
ozaj v dnesnej modernej dobe budete mat niektora klasicku "perinku"? lebo ja ano, ja si bez nej babo neviem ani predstavit 🙂))))) tú ma na starosti moja mama... uz sa aj pýtala 🙂
@stipec26 ta stranka s tymi vecami je super,uz sa tesim, ked si nieco objednam...uz by som aj teraz, ale divne je, ze do normalnych veci sa nezmestim a tehotenske mi padaju a vyzeram v nich ako matoha..a 40 velkost kupovat mi pride na tych par tyzdnov, kym brucho dorastie do tehu veci, blbost..ci...?. 😕 Ty si ides nieco objednat?
Baby, inak mate uz tehu podprdu? Mne by sa zisla nejaka, mozno nech uz je aj na kojenie..len nechcem nejaku "handrovu" ale nech aj nejako vyzera, tie po synovi su uz dost pouzite....aby sa mi chlap nezlakol, ked sa vyzleciem, co to mam pod pazuchou 😀
Ak mate tip, dajte vediet...
@jerryjanka hmm som najtučnejšia v svojom zivote 🙂 64kg... ale som si vedoma toho, ze sa naozaj prezieram... hlavne dost sladkeho na vecer... budem musiet trosku spomalit 🙂 som strasne zvedava, aka bude moja konecna vaha... kamosky ma strasia, ze pribrali cez 20kg, aj 29... tak to dufam mna necaka, dufam 😀
@jerryjanka mame ciernu - klasiku, videli sme hnedu - kamoska ju ma a vyzerala dost hnusne ;) cenu sa priznam som nerozmyslala..... to by muz musel zahlasit... ale jedno viem, ak by povedal "vela" tak ho nechce predat v kutiku duse a ak len tak trepne cenu, tak mu nezalezi za kolko a vtedy sa vieme dohodnut 🙂 😉
aj moja mamina ma tak naucila kupovat - nie ked potrebujem uz uz, ale ked vidim vopred (aj do buducna) - deckam mam tak teraz napr. nakupene oblecka, lebo ked vidim super oblecko a nemusi byt len teda znackove, ale za 2-3euro, s.olivier urobi akciu z 15euro - no nekup to 😉
@kali23 ja budem na tom s kilami asi podobne ako ty... ale neviem ja sa doma nevazim iba na poradni :D nech sa nestresujem kolko som pribrala 🙂
@stipec26 tak sa ho spytaj a daj vedieť ak by bol za dobru cenu tak ho možno vezmem aj ja

@veverka84 skús to zavesiť niekde do prievanu, dobre vyvetrať... benzín by mal vyprchať a tým snáď aj prestať smrdieť možno. ... a čo sa týka toho priberania, aj si niečo schudla?