icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

jerryjanka
25. apr 2012

ja som perinku nepouživala vôbec - asi 2x teda mala chcela byť navolno 😀 pri druhom chcem kupiť ale nie perinku ale swaddle me kukličku

stipec26
25. apr 2012

@ella_joy ja zatial nenosim, lebo su mi dobre tie, co som mala, kym som neschudla po porodoch.... ale velmi dobru mam, co odolala - cariwell (ciernu) ... ostatne co som mala bavlnene biele aj cipkovane, padli za vlast 😉
http://www.4mama.sk/kojenecke-podprsenky/podprs...

praveze som pozerala, ze tam tie veci niektore vyzeraju tak, ako keby ani neboli tehu, maju tam vsity len ten sev, aby netlacilo (ze nemaju ani tie tehu pasy natahovacie cez brusko) a vraveli, ze sa meria velkost okolo panvy, lebo ta rastie ako posledna, resp. pri druhorodickach uz je roztiahnuta.... musim preklikat, lebo je tam toho dost, chcela by som letne nohavice a nejake tricka, ale nie s tym nazberkanim po bokoch...nech to potom mozem nosit aj pocas dojcenia

sunny15
25. apr 2012

@paula80 presne tak clovek nikdy nevie,fiiha s kocikmi som tak ze ak to bude dievcatko tak by som chcela ruzovy a ked chlapcek tak asi tyrkysovy 😀 ale veru nad znackou aj ja rozmyslam 😉

kali23
25. apr 2012

@jerryjanka moje nervy, to je aka "vychytavka" 🙂 ze moderna perinka? 🙂) zlaté... ja som strasne nemehlo v tomto... ja nic o detoch a veciach pre ne neviem... esteze ste tu vy 🙂 zrazu potrebujem kopec uzitocnych veci 🙂))

kali23
25. apr 2012

@stipec26 tak ja tu perinku potrebujem, kym sa naucim ako mam držat babatko 🙂) ale aj sa tešim na nu🙂 jaj to bude kopec srandy, kym sa s manzelom naucime starat o babo 🙂 to som zvedava, kto bude odvážnejší pri kúpaní... 😀 😀

vladka07
25. apr 2012

ahojtee tehulkyy ja mam termin na 16 septembra 🙂 a teraz som v 20tt mno co vy uz viete co budete mat?? ja sa to dufam dozviem v sobotu na screeningu 😉 rada s vami popisem 🙂 drzim prsteky hadam budeme mat vsetky zdravucke deticky 🙂

jerryjanka
25. apr 2012

@kali23 toho sa vôbec neboj - pride to tak samo, a budeš hned vedieť ako sa starať, kupať, prebalovať, obliekať. tiež som nič nevedela a zrazu akoby osm mala vychovanych 8 detí, perinku som nepouživala mala najradšej bola telo na telo,
na kupanie som vaničku nepouživala najskôr umyvadlo a potom kýblik - je to pre mimi lepšie ako vanička 😵

@vladka07 vitaj

andrea_stella
25. apr 2012

@ella_joy ja by som skusila Watford je to stvrt v Londyne a tam je take centrum obchodne,ale nespomeniem si ako sa vola a tam je vela obchodov ja sa chystam asi tam nakupovat teda svagrina chodi najracsej tam, ked sa vratim z UK dam ti vediet 😉

andrea_stella
25. apr 2012

@stipec26 ahoj moja, hej dnes som az zaplatila zalohu cez IB,ale zaplatila som vlastne celu sumu uz tych 22eur, lebo v UK na to zabudnem doplatit tu polovicu tak nech to mam z krku a ty budes chodit aj v maji?lebo kukala som stranku a zatial je len jeno miesto obsadene somnou budu dve 😀 tak nech tam nechodim sama 😀

sissmiss
25. apr 2012

@paula80 ja to tiez tak nejako citim ze v auguste to bude 🙂

vladka07
25. apr 2012

@jerryjanka dakujeem 🙂

jerryjanka
25. apr 2012

@sissmiss tak možno budeme rodiť naraz 😀
@vladka07 už vieš čo čakate?

andrea_stella
25. apr 2012

@kali23 no jasne aj ja budemmat aj klasicku aj zavinovacky, ja mam dve zdedene klasicke este po mojom muzovi a po mne hehe a jednu som kupovala novu pre samka este uz len teraz dokupim jednu novu zavinovacku nech ma aj toto babo nase druhe a hotovo 😉

andrea_stella
25. apr 2012

@sissmiss no ja pocitam, ze 25,26 august 😀 😀 😀

paula80
25. apr 2012

@jerryjanka aj ja som na tom tak,mňa sa pýtajú na termín a keď poviem,že v sept.,tak vyvaľujú oči,asi si myslia,že už každú chvíľu idem rodiť 🙂 Inak ja som mala bruško veľké pri oboch synoch a teraz tiež, preto si aj myslím,že bude zas chlapec.Vraj pri chlapcoch býva vačšie bruško a aj sa viac priberá,tak neviem.

paula80
25. apr 2012

@kali23 nevedieš, aj ja som pribrala už 5,5 kg,ale teda brucho mám už riadne 🙂

paula80
25. apr 2012

@vladka07 vitaj medzi nami 🙂 máme spoločný termín 🙂

vladka07
25. apr 2012

@paula80 jeej dakujeem aka sranda 🙂 a uz ves co to bude?? 🙂

vladka07
25. apr 2012

@jerryjanka mnoo este nie teraz v sobotu hadam my to povedia 🙂 a ty uz ves co to bude?? 😉

paula80
25. apr 2012

@vladka07 ešte neviem,minulý týž.nebolo vidieť,ale idem o 3 týž.na 3/4D uzv,tak snáď uvidíme. 😉

jerryjanka
25. apr 2012

@vladka07 neviem , mam isť na 4D ku kamaratovi, ale asi je na dovolenke bo mi neodpisuje 😀 tak snad čoskoro zistim

vladka07
25. apr 2012

@paula80 ahaa tak drzim prsteky nek to bude vydno 🙂 mno ja idem teraz v sobotu tak hadam my povedia co to bude 🙂

vladka07
25. apr 2012

@jerryjanka ahaa mno tak hadam ano :D aj ja dufam ze nebude otocene prdelkou :D

piskotik
25. apr 2012

@petaba tak ja mám navrch 4 kilečká, ó bože čo bude dokonca ☹

andrea_stella
25. apr 2012

@kali23 a inak perinka je super vec, niektore mi tu budu urcite vyvracat moj nazor, ze som zastarala alebo co 😀 ako ked som kojila tak som kojila bez perinky je to pohodlnejsie a pouzivala som vankus na kojenie tiez to je super vec,ale ked mi isiel Samko hajkat tak som ho davala vzdy do perinky,ale len do 2,5 mesiaca zhruba potom dosiel na rad spaci vak 😅

stipec26
25. apr 2012

@kali23 podla mna budes ty lepsie kupat 🙂 lebo uz si to vyskusas v porodnici a uz predsa len budes mat vychytanejsie tie pohyby ;) a mozno ju ty ani tak nebudes potrebovat - teda perinku, ale tvoj muzicek a hlavne ked bude maly kolovat z narucia do narucia - je to predsa len pevnejsia, aj na prenasanie... ale kojit odporucam bez perinky, ak sa ti bude dat (mozno sa budes bat, ale hlavne si prikladaj babatko na svoju hrud bez perinky, u teba ma najlepsiu podporu)

piskotik
25. apr 2012

@paula80 ja som pribrala pri oboch cez 20kg a boli to dievčatká, tak teraz neviem, lebo zase som sa akosi rozbehla 😝

sissmiss
25. apr 2012

@paula80 ja mam podla mna brusko obrovske, akoby som bola v 8mesiaci...a vcera jedna znama sa tak opatrne pytala ci cakame babatko, ja ze siesty mesiac a ona ze coze, ze take male brusko, ze clovek je akurat na pochybach ci ano alebo nie, ale ze nie je to vidno...tak som bola taka polichotena a za pol hodku ma pustali tri zenu v mhd sadnut si 🙄 takze neviem ci to neni vidno 😀

stipec26
25. apr 2012

@paula80 ja hovori, ze mam termin po lete 🙂 kazdy si predstavi svoje a ja mam pokoj, nemusim hovorit, ze prvy TP mam 23. potom ze posuvali na 16. september, ale obe deti isli o 2 tyzdne skor, takze uvidime ako sa rozhodne toto tretie... 🙂 brusko trosku maskujem, lebo ked poviem, ze sme len v polovici tak kukaju ako puk, zrejme mysleli, ze od mesiaca bude babo vonku 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@andrea_stella akurat vcera nam hovorila, ze uz dve su iste na dalsi kurz a aby sme sa rychlo zahlasili, aby sme mali moznost pokracovat ;) tak snad mi tam jedno miestecko podrzis 🙂

stipec26
25. apr 2012

@vladka07 ja viem, dala som si zistova z krvicky v 13tt 🙂 a teda chlapceka