September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@inci samozrejme,hlavne,nech je bábatko zdravé,my sme mali zdravotné problémy s mladším synom a veľké,tak teraz hlavne chcem aby bábo bolo v poriadku nech už je ďalší chlapec alebo nie.
Inak oboch synov úplne rozdielnych tak sa len pousmejem a vždy si prestavím,aký asi by bol náš ďalší,či zas úplne iný ako naši dvaja huncúti 🙂
ahojte, ja som si dnes uvedomila ze ak naozaj budeme mat chlapceka ako podla 3D vyzera tak mi to vyslo presne podla toho cinskeho kalendara pohlavia, vyslo mi to aj pri dcerke predtym no podla toho vypoctu z krvy by som mala mat teraz dievcatko 🙂
@andrea_stella aj ja som bola pri mlašom zo začiatku sklamaná,keď mi povedali,že zas chlapček,lebo na uzv mi najprv dr.povedal,že dievčatko,tak som za začala tešiť,že párik a na ďalšom už videl jasného chlapca.Ale sklamanie rýchlo pominulo a tešila som sa aj tak strašne a teraz ak to bude zas tak,tak sa nič nedeje,trošku ma to zamrzí,ale čo už,aspoň ocino bude na seba hrdý,že sa mu stále darí iba chlapcov robiť 🙂
ja uz nakupujem modre vecicky vo velkom 🙂 mam uz kopec veci v tej najmensej velkosti a to mas este polku tehu pred sebou tak neviem kolko tych veci nakoniec budem mat ak to takto pojde dalej 😀
@paula80 no som strasne prestrasne zvedava, co to teda budes mat... ja uz netipujem, lebo moj instinkt je prec, ako som vzdy vsetko vedela natipovat, tak teraz som to asi posunula tomu chrobacikovi v brusku ;) ale dobre, zide sa mu to
@luly13 zatial len ja chodim... je to take pokojne, ale po vcerajsku mam svalovicu 😀 dobre natahovacky, uvolnovacky
@andrea_stella neboj - ved to uz mas odskusane... aj teraz si sama pisala, ze uz viec co a ako bolo so Samkom, tak teraz pri druhom to bude lahsie... a kedze aj s nim si uz lietala - tak s tymto druhym aj to lietanie bude uz OK
a ozaj, nepotrebujes nejake potvrdenie od lekara k palubnej vstupenke, ze si tehu a mozes letiet? teda neviem, ktorou spolocnostou idete, ale vraj su teraz opat nove pravidla a niektore su na tehulky na palube citlive.... a nezabudni vyuzit vyhodu prveho - skoreho nastupu ;)
@paula80 my tiež čakáme druhého chlapčeka, ale teda ja som strašne sklamaná, tak veľmi som túžila po dievčatku, stále by som len plakala a ešte keď vidím vonku ako si kočíkujú dievčatka, hneď mám slzy na krajíčku. Akože viem, že to maličké za to nemôže, ale ja si nemôžem pomôcť ☹
Dnesny den travim v posteli,nadcha a zapalene hrdlo.Takze vela caju s citronom a medom a vylezat sa v posteli.Celkom mi to vyhovuje 🙂
@anjelik007 @paula80 @andrea_stella vy babule - a ked ja vam poviem, ze ja som chcela chlapca teraz - aj ho teda budeme mat, ale akonahle to viem a vidim tu moju krasnu prostrednu princeznu, je mi strasne luto, ze to tretie tiez nebude dievcatko... ale to su hormony.... ja ani neviem, co ma to chytilo... ale teraz sa na nu neviem vynadivat, vypusinkovat, uz zacina byt viac dievcatkovska - aj chovanim, tak snad si ju budem moct hyckat.... ale chlapec bude hadam praktickejsi - je to take "rozhodnutie" z rozumu - lebo modre vecicky mam odlozene a ruzove som posunula sesterke.... no hovorte si - ze to vas chlap za to moze ;) on si to tak namiesal....tak na babatko sa teste (ved aj chlapci mozu byt zlati a citlivi - inak ja mam totalne citlivku prveho) ale poviem Vam, ze keby bola 1000000% sanca, ze by som mala 4 dietatko a aj teda 4 dietatko - dievcatko - idem do toho hned a zaraz ;) ...sranda ako sa mi ta hranica poctu deti posuva smerom hore ;) pred 4 rokymi som nechcela ziadne, horko tazko jedno 😀 😀 😀 😀 😀
...toto je podla mna caste - babatko stale zaspava
http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?...
mozno vyuzijete, ked si spomeniete 😀
ahojte, nejako nic nestiham, ani konika a uz vobec nie vasich 22 stran 😀 dufam, ze rastiete, priberate a vsetky sa citite dobre 🙂 nas caka cez vikend svadba, tak som zvedava ako s drobcom v brusku "zatancim" 😉
@stipec26 ja idem sestre na promocie v juni 🙂 tiez neviem co si obleciem a btw este stale neviem do coho sa prezleciem po polnoci :D
@stipec26 no, tak nakoniec som si kupila taky sifonovy top a dam si k tomu leginy. este som zvazovala ci si pod prsia nezaviazem nejaku stuhu, aby to zvyraznilo brusko. Inak vyzeram ako maly sud :D kupila som si rovno 2 farebne topy, pretoze mame ist dokopy na 3 svadby, neviem ci vsak zvladnem do juna kazdu svadbu... Skusala som mnozstvo siat, ale ani jedny mi nesadli, proste brusko uz je, som i sirsia, ale ked som brala vacsie cisla, tak mi cez prsia boli saty volne... a tehu saty sa pohybovali cenovo dost vysoko... tak uvidime... neveste urcite konkurovat nebudem 😀
@ftinka uzi si to 🙂 nestresuj sa lebo je to zbytocne 😀 ja som este v sobotu rano stresovala a uvedomila som si ze uplne zbytocne, vsetko bolo zariadene uz len to muselo prebehnut 🙂 uzivaj si to s drobcom, ja som si v kostole krasne uzivala ze je tam s nami, v brusku a "uziva" si s nami tu atmosferu 🙂 aj tancoval s nami, bude na co spominat 🙂 a som sa bala ze nevydrzim dlho a tancovala som s detmi dost dlho a aj som vydrzala az do pol stvrtej aj tancovat. Budete mat krasne pocasie 🙂 uzi si to 🙂
@monhla ja som už teraz všetko kupovala z druhej ruky bud na mmb, na ebay alebo tu na koniku
ja chapem ked sa nesplni tajne prianie mať určite pohlavie, že troška smutok, čo už ale nechapem ked si žena ide oči vyplakať a pomaly by radšej ani tehotna nebola lebo to nie je to čo chcela
a mimochodom, ste tu pisali o stitnej... tak ja sa uz od minuleho roka liecim, asi i kvoli tom usom nemohla tolko otehotniet. a od decembra mam stale dobre vysledky, vsetky cisla v norme 🙂 asi i tehu teraz k tomu pomohlo, tak sa velmi tesim... baby, ide to, len treba vydrzat a lieky brat...
čo sa tyka veci ja som pri malej mala koooopec modrych až nove sa koupovali skôr do ružova a to hlavne svokra moja 😀
dievčatko znosí všetko teda aj modre, aj rifličky, ale chlapček teda ružovu, fialovu a šaty teda asi nie že 😀
@anicka245 nie, ja sa idem teraz iba zabavit 🙂 na nasej svadbe sme stresovali uz pred 2,5 rokom 😀 ale vidis, ty uz mas po svadbe, to nejako zletelo. som tu nebola vyse tyzdna. dufam, ze vsetko dobre dopadlo. a velmi ta obdivujem, ze si vydrzala tak do rana... to bol asi ten adrenalin 😀
..ahojte..ked uz spominate tu svadbu..aj my sachystame na svadbu v juni (ako pozvany samozrejme) a mam dilemu co zo satami na mna..nejde sa tu niekto z vas zbavit nejakych?..najlepsie cislo 38 a rezervu na brusko 🙂
Ahojte babeny, tak som Vás konečne stihla dočítať, zajtra ma čaká kontrola so štítnou, tak som zvedavá ako dopadnem, či sa to všetko nejako utriaslo,alebo budem musieť začať užívať lieky. No stále dúfam,že bude všetko ok, však zajtra budem rozumnejšia. Váha zatiaľ ukazuje +2kg,z čoho mám teda radosť že nepriberám takou rýchlosťou ako pri prvom tehu. 🙂 Pohyby už cítim,no zatiaľ sú veľmi nepravidelné, tak neviem či nevyskúšam to sladké ako ste tu písali,aby začali intenzívnejšie. Ja totiž na sladké moc chuť v poslednej dobe nemám a to pred tehu som bola snáď aj závislá 😀 😀 😀
ahojte,nas chvalabohu necaka ziadna svadba atd..dufam že nas svagor neprekvapy do konca roka 😀 baby jak vam samozrejme ze v dobrom zavidim ze citite pohyby,my sme nejaky lenivy alebo maminka to neciti 😉 v piatok do poradne,uzby som chcela vediet co to bude,ale asi nasono ideme az v maji.drzte sa 🙂
@miriska333 ja som bola pred dvoma tyzdnami na kontrole stitnej zlazy, a hoci sa mi hodnoty upravili, tak mi zvysila lieky, neviem ci to je bezny postup teda. ale citim sa uplne v pohode, dokonca niekedy lepsie ako pred tehu (lieky som zacala uzivat az ked som zostala tehu, dovtedy mi to nezistili)

@danjelca Jerryjanka si už vraj kúpli značkový fusak za 10eur. No nekúp to !