icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

andrea_stella
25. apr 2012

@stipec26 no kuknem ideme ryanair,ale viem, ze do 28tt akceptuju bez potvrdenia lekara, tak kuknem ci to nezmenili a ked tak ponahanam zajtra rychlo dokyho 😀

marcelatje
25. apr 2012

tramtadadaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A v brušku mááááááme......................................... Emkuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

zahadka
25. apr 2012

Sa musim postazovat sama na seba...Ja hlupa som si vymyslela na obed sulance s makom.....Lenze varila som pre 8 ludi, takze od zaciatku varenia zemiakov, po ukoncenie varenia sulancov mi to trvalo 4,5 hod....priserne ma boli chrbat a som totalne vystavena....Na buduce, ked budem mat na nieco take chut, spravim len pre seba a ostatnym vajickovu polievku 😀 😀 😀 😀

zahadka
25. apr 2012

@marcelatje AJ JA CHCEEEEMMM, ale ked bude aj Samko, tak sak nenahnevam 😝 🙂

zubka5
25. apr 2012

No konečne som sa dočkala dňa výsledkov z odberu plodovky. Všetko čo podlieha týmto vyšetreniam bolo OK.
A BUDE TO CHLAPČIATKO !!!!!!🙂 Od radosti som si išla kúpiť prvé modré dupačky 🙂

zuzana_v1
25. apr 2012

Ahojte. Tak dnes sme mali poradnu a vsetko je OK 🙂 Vzdy idem odtial taka vyhappovana 🙂

Inak, baby, co ste zo ZA, chodite niekam cvicit?

@lusinda1989 neries prezliekanie po polnoci. Ja som bola cely cas v mojich svadobnych, lebo som si povedala, ze svadobne mam na sebe len 1x a spolocenske si mozem dat na hocijaku prilezitost. 🙂 A nelutujem to 🙂

veverka84
25. apr 2012

poctivo vas priebezne citam dnes mam upratovaci den umyvam okna hlbkovo upratujem co mi pride pod ruku.medzitym musim do piatku urobit trojposchodovu svadobnu tortu bratovi na sobotu paradicka len ci mi elan vydrzi aj zajtra.rano hned poradna potom kontrola s malym,snad bude vsetko ok 🙂 ale ved na sone som bola vcera takze neni o com -pozitivne myslenie 🙂
velke gratulko novym pohlaviam zistenim 😀 😀 😀 pekne sa to strieda na konci budeme musiet urobit statistiku 😀 😀 😀

lu17
25. apr 2012

@sunny15 Ahoj no co ako? Cakam kedy sa ozves 😀

paula80
25. apr 2012

@suncana
@miriska333 mne tiež zistili zníženú funkciu štítnej až teraz v tehu,dr. mi dala hneď lieky 25,50 obdeň a po mesiaci mi zvýšila na Euthyrox 50mg a hladinu mám už ok.

lusinda1989
25. apr 2012

@marcelatje gratulujeeem milaaacik budu kamooosky tie nase deturence 🙂

stipec26
25. apr 2012

@lusinda1989 tak ale ty si urcite nieco najdes ;) len s mojimi kilami a fakt nafukujucim sa telickom, to bude coraz tazsie.... ja mam pocit, ze uz teraz zadrzujem vodu a tak bobptnam cela 😀 😀 😀 a tuk nevadi tak vela, rucicky na vahe sa zdvihne az ked je toho tuku pozehnane....

stipec26
25. apr 2012

@ftinka ja som pozerala saty, ale vsetky su tak nad kolena... to ja pri mojich lytkach nechcem riskovat.... ale asi skoncim pri nohaviaciach, a bluzke - asi bielu zoberiem mamine a navrh si kupim tento tehotensky pas, bud hnedy alebo fialovy... podla toho ako zladim ostatnych clenov rodiny - http://www.webareal.sk/tehotenska-moda/eshop/20... .... ten vysoky pas (nie ten iba na brusko

zuzana_v1
25. apr 2012

@stipec26 ten pas je krasny 🙂

lusinda1989
25. apr 2012

@stipec26 mojko ani ja uz som neni co kedysi mam cca 75kg :(

ftinka
25. apr 2012

@stipec26 jeej, tak taketo pasy som ani nevidela. to vyzera velmi pekne. Ja mam taku dlsiu akoby tuniku, v pase ma byt opasok. Ale kedze som uz sirsia, tak mne sa to vynesie a tiez som si tam chcela dat taku maslu. Inak, moje kolena su tiez pribeh sam o sebe, takze ani cierne leginy z mojich valcekov zazrak nevykuzlia. Ale nechcela som kupovat dalsie tehu nohavice... tak potom dam foto, ako som vlastne vyzerala 🙂

babika771
25. apr 2012

@lu17

veď to🙂 dufam, že je to všetko iba kvôli tehu🙂) a že potom to prejde... s tým zápalom neviem, trápi ma niečo o čom neviem..

lenkaa222
25. apr 2012

ahoojte mamičky..chcem sa opýtať..idete kupovať všetky čisto nové kočiky...mam môj v ponuke 🙂

stipec26
25. apr 2012

A nasla som nieco este pre buduce augustovky a rychle septembrovky 🙂 tricko aj s podprsenkou... vynosite este teply september ;)
http://www.premamu.sk/kratky-rukav/125-holiday....
...mat tak o 10kg menej 😀 😀 😀 😀

jerryjanka
25. apr 2012

tak ja možno už o tyžden budem vedieť čo sa skryva v brušku

mravvcek
25. apr 2012

kocky prosim vas,zase sa opytam asi hlupost ☹ dnes som si na tricku nasla mokry fliacik,z praveho prsnika,co to je?Je to to kolostrum,ci ako sa to vola?Co to znamena?
Mam si na to kupit tie prsne vlozky pre dojciace maminky?Normalne som sa zlakla ☹

stipec26
25. apr 2012

@jerryjanka tak tyzden bude napinavy.... ci ty nie si az tak moc zvedava?

andrea_stella
25. apr 2012

@marcelatje jej gratulujem aj ja chceeeem 😵 😵 😵 😵 😵 😵

stipec26
25. apr 2012

@mravvcek 🙂 bud rada 🙂 ano kolostrum... je to super, ze sa tvoje telicko pripravuje kazdym smerom... neviem ako casto to budes mat, ale tak kupit mozes 😀 ja som sice nepouzila vsetky, neskor som s nimi vytierala ritku 😀 😀 😀 aby som ich aspon nejako vyuzila 🙂

andrea_stella
25. apr 2012

@stipec26 ja este 14dni a zistim uz na isto ci cakame chlapca 😅 😅 😅 este zatial volame drobca husenickou, lebo tym, ze nie sme si na sto pro isty tak zacneme babo volat menom az po 9.maji 😵 😵 😵

petaba
25. apr 2012

@mrawcek ja som ich kupovala na balíky, tak som mala potom pri kojení veľa mliečka 🙂
my máme sono 4.5., tak snáď aj nám sa ukáže čo sa skrýva v brušku 😀

jerryjanka
25. apr 2012

@stipec26 jasne že som zvedava strašneeeeeeeeee dokonca mi pisal že môžem prisť teraz ale tak teraz sa mi fakt neda a je mi aj akosi zle tak už tyžden vydržkam

danjelca
25. apr 2012

ach ja až 13.5...... 🙂 zistim..

stipec26
25. apr 2012

@andrea_stella @jerryjanka juuuuj ...priznam sa, ze ja som teraz za Vas este viac nervozna a nedockava ako ked som cakala na svoje vysledky z Genetonu.... ale som rada, ze ste si to nechali takto ako napinko ;) aspon mame ciastocne vzruuuso 😉 🙂 cize Janka bude mat chlapceka a Andrejka dievcatko? ci? 🙂

zahadka
25. apr 2012

@danjelca ja idem az 14.5.

danjelca
25. apr 2012

@zahadka 🙂))ok napíšeme v pondelok spolu🙂