icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

mravvcek
25. apr 2012

@stipec26 juj ukludnila si ma,cize je to ok 🙂 ved ked si ich kupim,snad ich vyuzijem,ked budem kojit 🙂 dakujem

jerryjanka
25. apr 2012

@stipec26 mne je to fuk - ale chlapčekom nepohrdnem - muž by strašne chcel a aj dedkovci 😀

andrea_stella
25. apr 2012

@stipec26 noooo hehe a ked to bude naopak tak vymenime si babatka 😀 😀 😀 ale nieee, aj ked to bude chlapcek tak ho nevymenim za nikoho a za nic na svete 😉

andrea_stella
25. apr 2012

@stipec26 inak ja som bola zvedava na teba ked si cakala vysledky z Genetonu, niekedy ma este tak pokusa sa tam objednat,ale zachranuje ma jedine to, ze deme do Anglicka 😀 😀 😀

vladka07
25. apr 2012

ahojtee popise dakto somnou?? 😉 ak nespinkate uz 🙂

sissmiss
25. apr 2012

@mravvcek ja som kupovala zarovno s plienkami aj vlozky do podprsenky....nehorazne mi tieklo mlieko...skor striekalo, takze ja som vyuzila a nosila so sebou a vymienala... kolostrum mi zatial ide len par kvapiek a iba v noci, uz si nepamatam ci mi pri malom slo aj cez den....uvidime, tentoraz to kazdopadne prislo u mna skor ako pri prvom...to snad az v nejakom 7 mesiaci a teraz uz v piatom...
Inak minule som paradne vyuzila ten pas z lidlu..isla som sa korculovat a zabudla som si tricko, ale tie pasy som mala so sebou...tak jeden som si dala ako top, druhy ako pas a na to mikinu a jaka kocka som bola 😎

petaba
25. apr 2012

@vladka07 a ty čo nemôžeš spať? ... ja ešte dorábam niečo na webe a hor sa do postele 😀

sissmiss
25. apr 2012

@vladka07 juuj, ja zrovna idem pisat dobru noc 🙂

vladka07
25. apr 2012

🙂 mnoo ja za chilu az do hajan hihi

vladka07
25. apr 2012

@petaba ahaa mno aj ja za chilku pojdem buvkat 😀 len cakam na chlapa hihi samej samim nece spat 🙂

ella_joy
25. apr 2012

@andrea_stella dakujem, tak si to uziiii a daj potom vediet 🙂 inak, pozrela s ten Ryanair, do kolkeho beru tehosky? Lebo ja chcem letiet tak nejak 33-34tt tak ci mam cez nich vobec bookovat letenku..

vladka07
25. apr 2012

@ella_joy ak ti mozem poradit tak oni ta zoberu asik ale isto potrebujes papier od doktora ze si v poriadku a mozes letiet 🙂

andrea_stella
25. apr 2012

@ella_joy iba ak nie si rizikova a necakas dvojcata tak mozes letet do 36tt s papierom 😉

ella_joy
26. apr 2012

@vladka07
@andrea_stella
Dakujem dievcata, mna to vobec nenapadlo, musim vypytat od dokyho najblizsie..

jenny6
26. apr 2012

Čakáme dievčatkooooooooooo 😎 Ja som si bola istá že to bude chalan, že som tým nakazila aj manžela. Tak teraz si musíme zvykať. Ale ešte keď som nebola tehotná, tak tvrdil, že to bude baba. Asi vie čo robí 😀

danjelca
26. apr 2012

@jenny6: Gratulujééém🙂)))
aj ja mám intuíciu na babu ke´dže sa mi pred otehotnením snívalo. Som strašne zvedavá ako je natom moja intuícia🙂)

jenny6
26. apr 2012

@danjelca Ďakujeeem, som išla celú cestu domov vysmiata🙂 Tá moja veľmi nefungovala 😀 tak som zvedavá,ako to víde vám 😉

ivuula
26. apr 2012

@sunny15 to som rada normalne si ma potesila, len uvazujem ako sa bude nakupovat s takym velkym bruskom a pocitom ze stale musim ist cikat 🙂 asi vacsinu veci kupime cez net

sunny15
26. apr 2012

@monhla taak tomu verim aj ja 😀 😀

sunny15
26. apr 2012

@lu17 Ahoj kočky...tak vcera na usg morfo bolo vsetko ok.vyzera byt vsetko v najlepsom poriadku...len pohlavie ma prekvapilo ze cakame chlapceka 😀

sissmiss
26. apr 2012

tak sa ideme bavit, maly ma zapal priedusiek...program na cely tyzden tym padom pada...a ze sme toho mali na plane dost...zlatik oslavuje dnes narodky...takze oslavujeme v posteli aspon s rozpravkami...ale zatial len raz horucka, inak len desny kasel. Drzte sa co mate deti a aj vlastne my maminy, nech sme zdravi vsetci, vraj ide nejaka dalsia vlna, tentoraz prieduskova....ale aj zaludocna viroza je v kurze 😒

sunny15
26. apr 2012

som inac prekvapena lebo od zaciatku som si myslela,citila ze to bude dievcatko...a aj kazdy naokolo okrem mojho svagra tvrdil ze to bude princezna....a este aj ten test pohlavia nam ukazal krasnu ružovu....nooo nic, som rada ze drobnucky je zdravucky 😀 za nic na svete by som ho nevymenila,len si musime zvyknut a hladat meno pre chlapceka 😀

danjelca
26. apr 2012

@sunny15 @jenny6: gratulujem obom🙂
Viete mne to už začína byť fuk, ked ho uvidím nebude krajšieho dieťaťa na šírom svete ako ten môj anjelik🙂

sunny15
26. apr 2012

@ivuula tak ja verim ze budem vladat behat po obchodoch 😉 len namiesto mojho vysnivaneho ružoveho kocika budem musiet hladat inu farbu 😀 😀

ella_joy
26. apr 2012

@ivuula ivka, voobec sa neboj, brusko bude mozno velke, ale budes na MD a nebudes vediet do coho "pichnut". A k tomu bude este leto, tak doma asi sediet nebudes, ked budes moc byt na slniecku..ja som si nakup vychutnavala najviac na MD..robila som si priebezne zoznam,co sa mi pacilo na nete pred MD, a potom som robila zatahy, bud sama alebo s kamoskou..a k tomu budu letne vypredaje..takze mozno kupis par kuskov za par centosov 😉

stipec26
26. apr 2012

@sissmiss fasa... vies potesit po ranku.... ..ze inak len desny kasel - to je pre mna nocna mora, moj kasle hrozne, az ho napina, grcka a zadusa... tak si aspon aj ty oddychni... vylozit nohy a urobte si nieco dobre na papanie.... a ako sa ma tabulka? uz by sme ju mohli kuknut ;) ....viem, ze mas asi ine starosti, ale mozno ta to trosku rozptyli ;)

sunny15
26. apr 2012

@danjelca jasne aj ja si to myslim,len som prekvapena ako ma mohla moja intuicia takto sklamat 😀 😝

stipec26
26. apr 2012

@danjelca iba to moje 🙂 to bude najkrajsie ;) viem s muzickom robit neuveritelne zlatucke deti a este aj velmi prevelmi poslusne a sikovne ;) 😉 🙂 😉 🙂 😀

stipec26
26. apr 2012

@sunny15 ja som to tiez vzdala a to som myslela, aka som ja vestica Teodora 😀 😀 😀 😀 no zrejme okrem zivin davame babatkam aj tento mozgovy zaklad ;)

sunny15
26. apr 2012

inac nas maly mal 302g a sme o 2dni starši 😀 takze druhy termin podla usg a pohybov nam vychadza 16.9. 😀