September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Prezývka--Termín pôrodu pp--mám doma --Tušák/mená--bolo mi zle 1.tr?--zvracala som 1.tr?--chute--G--tep--krv--w predpovede
kali23-------------1.9.2012--------prvorodička---------tušák----------áno---nie---------sladké
katka 143--------2.9.2012------chlapec, dievča------chlapec---------------------------ovocie
petraas-----------3.9.2012-----------dievča-------------chlapec------ano---nie-------slane, kysle--G dievča---w chlapec
sissmiss---------3.9.2012----------chlapec----------chalan--------áno---nie-------slané--ch-159--G chlapec--w chlapec
olivka84----------3.9.2012 ----------prvorodička-------dievča--------áno----nie------sladké, slané
daniela 02--------7.9.2012-----------dievča-------------chlapec-----ano---nie
petra6484---------7.9.2012---------prvorodička--------chlapec------áno---áno-------všetko
zuzana_v1-------8.9.2012----------dievča---------------dievča---------ano---nie-----------sladké----d----w dievča
zahadka----------12.9.2012--------chlapec-------------dievča---------áno--áno----------sladké--------w dievča
monhla-----------12.9.2012---------dievča--------------chlapec--------áno----áno-------nechuť--------w chlapec
veverka84--------12.9.2012------chlapec/dievča-------chlapec-----ano-ano--------slané a mäso------G dievča
lu 17--------------13.9.2012---------prvorodička---------chlapec------ano---ano-----------slane--------w chlapec
marcelatje-------14.9.2012----------prvorodička--------dievča--------áno---áno--------slané, kyslé –d
paula80----------16.9.2012--------chlapec, chlapec---chlapec-----áno---nie-------------slané----d--w chlapec
vladka1828------16.9.2012---------prvorodička ---------chlapec-----nie----nie-------------sladké ------w chlapec
montinka---------17.9.2012--------chlapec, dievča-----dievca------ nie----nie-----------sladké
lusinda1989-----17.9.2012----------prvorodička-------dievča---------ano--nie-------------všetko---G dievča
sunny15----------18.9.2012-----------prvorodička--------dievča--------ano--ano-----------mäso ---148
soniatko----------20.9.2012-----------prvorodička--------chlapec------áno--nie----------kyslé a polievky
inci------------------20.9.2012---------chlapec, chlapec-----dievča----áno----nie
stipec26-----------23.9.2012---------chlapec, dievča------chlapec----áno--nie--slané, kyslé-168--G chlapec-w chlapec
ftinka--------------25.9.2012---------prvorodička-----------chlapec-----nie----- nie-----nic
katka_77----------27.9.2012---------dievca, dievca-------chlapec-----ano---ano----------slane, kysle----w chlapec
rejocka-------------29.9.2012---------chlapec, chlapec---chlapec----áno---nie----------slané, kyslé---ch---w chlapec
lussinkaaa--------30.9.2012-----------prvorodička---------dievča-------áno---nie-----------slané, kyslé---w dievca
andrea_stella----------------------------chlapec-----------------------------áno---áno-------------sladké----168--w dievča
hodte mi do mailu tie ktore viete uz pohlavie a odkial ho viete, ci geneton, ci utz a doplnim, pripadne aj co chyba alebo kto chyba a che tam byt, POPROSIM do mailu, tam to dohladam, tu sa stene sa to strati... 🙂
noo tak to nas je dost na tento termin 😉
aj ja mam podla posledneho utz v sprave 16.9
my sme mali včera 363 g a boli sme o 4 dni popredu, ale termín nám nemenili, nevadí, bábko aj tak príde keď sa mu bude chcieť 😵 😵
a chystáte sa niektorá aj do Kochu?🙂))s tým termínom 16.9?:)
Dievčatá, mám taký problém...... ☹ neviem to ani poriadne opísať, ale mám pocit, že ma bolia "kosti v šuške" žeby panvové? Myslíte že už sa mi rozširuje panva? Nie je to nejako skoro? 😨 😨 😨
@marcelatje podla mna to neni skoro...ja to tiez obcas citim...a este slabiny...to tiez vystreluje odtial....az do stehien
@marcelatje noo pekne 😉 ved jasne drobcek sa sam vypyta na svet 😉 a polohu drobca ste mali aku?my sme boli dole hlavickou,ale dr.vravel ze to sa este moze zmenit...ale napr.svagrinej od 20tt bol maly dole hlavickou a tak aj ostal do porodu 😉
@marcelatje
@sissmiss tiez to citim,ze ma tam z podbruška az do susky picha 😀 ale to je normalne a nie je to skoro,lebo telo potrebuje cas na pripravu a roztahovanie klbou a väziva 🙂
@sunny15 my sme boli hlavičkou hore pri žalúdku a nožičkami pri močovom mechúre 🙂
@marcelatje a pohyby cítiš ako ?,lebo ja cítim kopančeky úplne dole,tak tiež vypadá,že je nožičkami dole pri mechúre
Prezývka--Termín pôrodu pp--mám doma --Tušák/mená--bolo mi zle 1.tr?--zvracala som 1.tr?--chute –G—tep—krv 7---UTZ---w predpovede
kali23-------------1.9.2012--------prvorodička---------tušák----------áno---nie---------sladké
katka 143--------2.9.2012------chlapec, dievča------chlapec---------------------------ovocie
petraas-----------3.9.2012-----------dievča-------------chlapec------ano---nie-------slane, kysle/G dievča/w chlapec
sissmiss---------3.9.2012----------chlapec----------chalan--------áno---nie-------slané/G ch/159/utz CH/w chlapec
olivka84----------3.9.2012 ----------prvorodička-------dievča--------áno----nie------sladké, slané
nastasyk---------4.9.2012 ----------prvorodička-------chlapec-------áno----nie------slané, štiplavé----utz CH
daniela 02--------7.9.2012-----------dievča-------------chlapec-----ano---nie
petra6484---------7.9.2012---------prvorodička--------chlapec------áno---áno-------všetko
zuzana_v1-------8.9.2012----------dievča---------------dievča---------ano---nie-----------sladké/w dievča
zahadka----------12.9.2012--------chlapec-------------dievča---------áno--áno----------sladké/w dievča
monhla-----------12.9.2012---------dievča--------------chlapec--------áno----áno-------nechuť/w chlapec
veverka84--------12.9.2012------chlapec/dievča-------chlapec-----ano-ano--------slané a mäso/G dievča
lu 17--------------13.9.2012---------prvorodička---------chlapec------ano---ano-----------slane/w chlapec
marcelatje-------14.9.2012----------prvorodička--------dievča--------áno---áno--------slané, kyslé/utz D
paula80----------16.9.2012--------chlapec, chlapec---chlapec-----áno---nie-------------slané/w chlapec
vladka1828------16.9.2012---------prvorodička ---------chlapec-----nie----nie-------------sladké /w chlapec
danjelca----------16.9.2012---------prvorodička-----------dievča------nie----nie-----------sladké----150
montinka---------17.9.2012--------chlapec, dievča-----dievca------ nie----nie-----------sladké
lusinda1989-----17.9.2012----------prvorodička-------dievča---------ano--nie-------------všetko/G dievča
sunny15----------18.9.2012-----------prvorodička--------dievča--------ano--ano-----------mäso /148/utz CH
soniatko----------20.9.2012-----------prvorodička--------chlapec------áno--nie----------kyslé a polievky
inci------------------20.9.2012---------chlapec, chlapec-----dievča----áno----nie
stipec26-----------23.9.2012---------chlapec, dievča------chlapec----áno--nie--slané, kyslé/G chlapec/168/w chlapec
ftinka--------------25.9.2012---------prvorodička-----------chlapec-----nie----- nie-----nic
katka_77----------27.9.2012---------dievca, dievca-------chlapec-----ano---ano----------slane, kysle/w chlapec
rejocka-------------29.9.2012---------chlapec, chlapec---chlapec----áno---nie----------slané, kyslé/w chlapec
lussinkaaa--------30.9.2012-----------prvorodička---------dievča-------áno---nie-----------slané, kyslé/w dievca
andrea_stella----------------------------chlapec-----------------------------áno---áno-------------sladké-/168/w dievča
@marcelatje noo ja zas pohyby citim bud v okoli pupku to asi rucickami bucha a skor hore v podbrusi citim kopanceky takze asi uz dlhsie je dole hlavickou,lebo takto pohyby citim uz poriadne dlho 😉
@paula80 mňa tiež kope väčšinou tak dole, aj na utz vravela, že tam to asi cítim najviac. Takže tvoje bábätko je asi tiež tak otočené a kopká do mechúra 😀
@sunny15 hej podľa toho čo mi vraveli to u teba naozaj vyzerá že je hlavičkou dolu 😉
Ahojte kočky. Tak sa uz hlasim z "Pieskoviskovej krajiny", ako to tu volame. Prežili sme 22 hodín cestovania a najlepsie bolo, ked som po polnoci zalahla konečne do postele a malinka v brušku začala robiť niečo čo pripomínalo kotrmelce, saltá a skakanie na trampoline. 😀
Dnes vás budem postupne docitavat medzi vybavovanim (120kg batožiny), pranim a dúfam že aj trošku bazénovaním. 😉

@stipec26 😀 😀 vsak toto 😀 ja uz na ziadne svoje predtuchy asi nedam 😉