icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

marcelatje
16. jan 2012

@tatulienka @sunny15 hlavne aby sa babatko narodilo zdravé, kedy sa rozhodne to už bude jedno ja si pár dní počkám 😀

ktore
16. jan 2012

@marcelatje ja som tiez priberala v minulom tehu hrozne vela tym ze som prestala fajcit a teraz tiez cakam ze kvoli tomu nabehnu kilecka este viac.ale neva.

ktore
16. jan 2012

@tatulienka ja nemam doma tehu gate a kym mi doktorka neda knizku tak si este ani nekupim.ale keby som mala doma tak si ich obleciem lebo to nik nevidi co mam pod pulovrom.

lu17
16. jan 2012

@delideli Ahoj. Ja som to mala tiež jeden deň práve vtedy ked som bola presne podľa md 5 tyzden. V ten den som bola u dr.a este nic nevidela. Ktovie možnože len taká bolesť. Ja mávam bolesti v podbrusku akoby som mala dostať ms. Ale trvá krátko a prestane.

marcelatje
16. jan 2012

@ktore no ja dúfam, že to nebude ten prípad. Chute na sladké v dôsledku obmedzenia nikotínu ma už prešli a niekde som čítala, že silnejšie baby toľko nepriberú, tak tomu chcem strašne veriť 😀 😀 😀

ktore
16. jan 2012

@delideli ja som mala ale ja som mala zrasty na jednej strane a zaciatkom teho ma na jednej strane viac pichalo.inak ma pichavalo v strede.

ktore
16. jan 2012

@marcelatje no tak to som zvedava aj ja.presne to som sa upokojovala ze mozno toto tehotenstvo nepriberem 30 kil lebo uz mam dost.a telo mozno uz tolko nebude potrebovat

tatulienka
16. jan 2012

@ktore no tak budes musiet chodit s rozopnutým gombikom 🙂 alebo ako to robila moja kamoska, dala si na seba muzove gate :D

tatulienka
16. jan 2012

ja som prve tehu pribrala 20kg...potom som zhodila na 75kg a teraz cez vianoce som pribrala 5kg...tak dufam ze uz vela nepriberiem..

marcelatje
16. jan 2012

@ktore veríme, veríme, veríme 😀

sunny15
16. jan 2012

@tatulienka
@ktore ja mam 53kg ale uz teraz ked si sadnem tak ma tlačia nohavice....a musim si rozopnut nohavky 😀

ktore
16. jan 2012

@tatulienka no na vianoce som aj pribrala este asi tri kila tak som zaokruhlila na 80 kg.najprv bude rozopnuty gombik.a potom uz dufam tehu nohavice....

sunny15
16. jan 2012

baby to aj vy mate vecer take nadute bruško?akoby väcsie? 😉

tatulienka
16. jan 2012

@sunny15 no 53 kg som mala asi este na zakladke naposledý :D ale tak ja som celkom výsoka... mam 172cm...najmenej som v dospelosti mala 59kg...to som bola chuda..to sa uz asi nevrati...co uz

tatulienka
16. jan 2012

@sunny15 ja mam celý den take nafucane ako balon 😀 ale som pocula ze pri druhom tehu je to skor vidiet..

ktore
16. jan 2012

@marcelatje jo jo jo

ktore
16. jan 2012

@tatulienka ja som mala vzdy oklo 62-64 kil potom som dost dlho mala 59-60 potom som otehotnela a pribrala som 30 kil.podarilo sa mi schudnut na 60 ale potom to islo postupne hore a hore a teraz mam tolko kolko mam a dufam ze nebudem mat zase 30 navyse to by som bola ako slonica.

sunny15
16. jan 2012

@ktore mozno aj ja priberiem a budem jak mala gula 😉

sunny15
16. jan 2012

ale to mi nevadi hlavne je aby bábo bolo zdrave a dobre sa vyvijalo 😉

muska21
16. jan 2012

@tatulienka a ako to je pri tretom? 😅

ktore
16. jan 2012

baby ze ak som mala raz pracovny uraz a chybaju mi niektore clanky prstou tak to nema vplyv na vyvoj babetka .teda ze dufam babetko bude mat vsetko tak ako ma byt.lebo si myslim ze taketo vady u deti su geneticke a nie su ovplyvnovane urazom.viete co myslim ze?

ktore
16. jan 2012

@sunny15 tak budeme gulicky a nohy budeme vykladat aby nam neopuchali

ktore
16. jan 2012

a mate uz vymyslene mena?

tatulienka
16. jan 2012

@muska21 co ako je pri tretom?

@ktore no na dievcenskom sme sa zhodli, bude to Nela...ale na chlapcenskom sa nevieme dohodnut...ja bý som chcela Šimona a moj manzel bý chcel Dávida (po tatovi)..tak to sa este uvidi.. 🙂

lu17
16. jan 2012

@ktore My chceme Petka po manzelovi, naplanovane davno pred tym.... A dievcatko Lucka,Emka, ...

muska21
16. jan 2012

@tatulienka ake brusko je pri tretom tehu, ak pri druhom je skor vidno

monika2712
16. jan 2012

Ja brusko nemam nejak extra zatial vypukle ako obvykle... akurat ma sem tam pobolieva, ale to je normalne, fazulka si robi miesto 😉 a mena.. neriesim,na to je priskoro, dievcenske mam ale vybrate, chlapcenske nie.

tatulienka
16. jan 2012

@muska21 no tak to je este skor vidno :D

@monika2712 a ake mas výbrate?je to skoro, mozno sa to este zmeni do porodu, ale rozmýslat treba..ja som si napriklad uz kocik výbrala 🙂

monika2712
16. jan 2012

@tatulienka mena si nechavam pre seba 😝 ale obidve babske su na S 🙂 nerada to hovorim ostatnym, ono ide o to ako sa to meno hodi k priezvisku podla mna.. to je dolezite.
kocik vobec neriesim, este sa moze toho tolko stat. kocik budem kupovat posledne mesiace zrejme, a asi nejaky pouzity, nepotrpim si na uplne novy, je to na kratku dobu a ked natrafim na dobru cenu a zachovaly kocik tak preco nie.. a nemam ani ziadny typ vykukany, chcem hlavne prakticky a lahko zlozitelny do auta.. 😎

tatulienka
16. jan 2012

@monika2712 ja ho tiez este nejdem kupovat...len som si uz pokukala a výbrala..a co tie tajnosti s tým menom?