icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

monika2712
16. jan 2012

@tatulienka neviem, mam z toho taky blby pocit, akoby povera. neviem.. proste z toho nemam dobry pocit.. a manzel s nimi ani nie je stotozneny, takze o mene budu este velke dohady.. takze ja si tu mozem rozpravat co chcem, aj tak mi to mozno neschvali 😀

ktore
16. jan 2012

@tatulienka ano nelka je take nezne meno.aj ja som nad nim rozmyslala.rozmyslam aj nad natalkou ale nie natalia ale natalka.manzel chce barborku tak na tom sa asi nezhodneme.ale este nas napadne mnozstvo mien.chlapec neviem akoby sa volal.to neviem vobec najst nejake meno.po sebe manzel nechce neviem preco sa mu nelubi.hoci ja by som po nom dala.

vladka1828
16. jan 2012

ahojte baby.....máte už aj nejaké zvláštne chute? ja som posledné 2 dni mala velikánsku chuť na paradajky, tak som si dnes v robote bola kupiť paradajkovu šťavu...mňaam 😀 😀 ...aj ked čerstv paradajky by boli lepšie 🙂

vladka1828
16. jan 2012

@monika2712 ani ja som sa ešte nejak nezhodla s manželom na mene - pre dievčatko by sme už aj mali, ale chlapca chce pomenovať Gregor 😠 a to sa mi teda vobec nepáči 😖 😀

monika2712
16. jan 2012

@vladka1828 no my vobec, on ani nevie ake sa mu pacia, tak sa o tom radsej nebavime.. lebo ja daco mam, ale na to sa nejak nadsene netvaril.. tak sa tym nechcem zaoberat.. zatial to je fazulka, bambino a babulka. 😉
mam kamosku co ma syna Gregora, je to take zvlastne meno.. nie je skarede, ale neda sa mu tak krajsie povedat.. proste iba gregor alebo gregorko a to sa mi uz nepaci.. a inak ja hlavne riesim mena v ktorych nie je R, kedze jemne rackujem 😀

ktore
16. jan 2012

@vladka1828 no gregor sa ani mne nepaci ak to tak ale sused sa vola gregorko a je to celkom pekne ked ho tak volaju.nema skratku a volaju ho gregor alebo gregorko.

veverka84
16. jan 2012

ahojte tak vcera som bola na sone a dr uz videl chrusta aj cez brucho tak mi odlahlo ze je v maternici a ze sa niekde nezatulal srdiecko este nebolo kazal mi prist v 10 tt a urci mi aj presny termin kedze to bolo vsetko take rozhadzane...ku svojej dr idem v stredu tak som zvedava co povie ta...
inak mi neni vobec zle len sprepacenim doslova zerem co vidim...a brucho mi nejak nebezpecne vylieza neviem dokedy to utajim

monika2712
16. jan 2012

@ktore inak Nelu som chcela aj ja, aj to mi muz zrusil, ze je to jak pre psa.. s nim je tazko, radsej tuto temu nerozoberame. 😠

ktore
16. jan 2012

@veverka84 kolky si tyzden?tak sa ti dari z papanim dobre.neni ti potom zle?

veverka84
16. jan 2012

VIDIM ZE SA MENA ROZOBERAJU, U NAS VYBERA PRE DIEVCATKO MUZ PRE CHLAPCA JA, DIEVCATKO MANZEL :OLIVIA, LINDA MNE SA PACIA OBE ALE NAJRADSEJ BY SOM VANDU...HODI SA NAM AJ NAJVIAC K PRIEZVISKU...A PRE CHLAPCA SA MI PACI OLIVER,DAVID...ZATIAL 😀 😀 😀

vladka1828
16. jan 2012

@monika2712 ved práve a neviem si predstaviť ako taký 2-ročný drobec povie Gregor, ked sa ho niekto spýta ako sa volá 🙂 🙂 ...ale moj muž je na tekéto veci expert....furt príde s nejakým krkolomným menom 🙂 🙂 ale mám taký pocit, že nech vymyslíme čokoľvek, tak do pôrodu sa nám to nejak "okuká" a pri pôrode vymyslíme niečo iné 🙂 🙂

monika2712
16. jan 2012

@vladka1828 no ved prave, ze kym pride porod, tak uz toho mena budeme asi aj presyteni.. tak naco to riesit.. dostane pracovne meno zatial a potom sa uvidi co to bude 😉
no ja ziadne krkolomne meno nechcem, raz budem na dieta kricat na ihrisku pred vsetkymi a s tym mojim rackovanim sa akurat vsetci pobavia na tom. ani v priezvisku uz nemam R, tak sa tesim, ze som sa ho zbavila, tak aj deti chcem aby nemali, keby nahodou zdedili moje rackovanie 😀

vladka1828
16. jan 2012

@ktore ani mne sa Gregor vôbec nepáči, ale u mažela mám podozrenie, ža ma s tým menom už iba naťahuje 😀 😀 .....som mu povedala, že meno dáva matka po pôrode, tak že ked bude ešte stále vymýšľat s Gregorom, že mu dám meno podľa seba a bude spokojný 😀 😀 😀

veverka84
16. jan 2012

NO ZE ASI 5-6 TT NO PRI DRUHOM SOM NEZRALA TOLKO A V 3 MES UZ BOLO VIDET PRI PRVOM ALE V 6 MES LEN VYKUKLO ALE TERAZ 😀 😀 😀 V SOBOTU SOM SA TAK DOZRALA AZ SOM GRCALA 🙂 ALE INAK V POHODE HLAVNE RAN OKED VSTANEM VLCI HLAD 🙂 LEN NECHAPEM ZE MI NENI ZLE LEBO PRI MALEJ SOM VRACALA CELYCH 9 MES A PRI PRVOM TAK DO 5 MES...BOLO BY SUPER KEBY TO TAKTO OSTANE ALE ASI TO PRIDE...A PRSIA MAM NESKUTOCNE NALIATE A BOLAVEEEEEEEEEEEEE ☹

tatulienka
16. jan 2012

@veverka84 uz mas naliate prsia?mna bolia na dotýk, ale naliate ich nemam..

monika2712
16. jan 2012

@veverka84 skus pisat malymi pismenami lebo ti tie prispevky admini zmazu.

vladka1828
16. jan 2012

@veverka84 ...aj mne sa páči Dávid, ale manžel mi to zatrhol, takže predbežne by to bol bud Adam alebo Martina 😀 😀 neviem...je to ešte daleko..... 🙂

monika2712
16. jan 2012

@vladka1828 aj ja som chcela Davida, ale tiez mi bol zamietnuty..

veverka84
16. jan 2012

NO JA SOM TO MALA PRI OBIDVOCH A TERAZ SOM 22 MES KOJILA MALU PRESTALA SOM A PO 2 MES AKO SOM PRESTALA SA MI TAK SCVRKLI 😀 😀 INAK TAKA ULAVA A TERAZ OPAT 😀 LEDVA BUNDU ZAPNEM 🙂

vladka1828
16. jan 2012

@monika2712 ach jáj - muži nevedia čo je dobré 😀 😀

ktore
16. jan 2012

baby to je neskutocne dlho cakat na knizku a na srdiecko.fuuuuuuuuuu

vladka1828
16. jan 2012

inak moja sestra dala drobcovi meno Félix - každý ju odhováral, že nech dá ine, že spolu s ich priezviskom je to ťažké na výslovnosť.....no a teraz si nikto nevie predstaviť, žeby sa volal inak 😀 😀

veverka84
16. jan 2012

aj mne je david inak zamietnuty ale tak vyberam ja pre chlapca 😀 😀 😀 😀 😀
to som nevedela sa mi to preplo dakujem 🙂
este mi napiste ako na to ked chcem tu niekomu konkretnemu odpovedat s tym zavinacom na zaciatku ak ona to len zavinaca pre nick ci?skusim @vladka1828 😀

ktore
16. jan 2012

@veverka84 pis malymi pismenami lebo uz aj mne to admi vymazal raz.a lepsie je citat z malymi pismenami....mna prsia vcera neskutocne boleli a dnes je to v pohode.

veverka84
16. jan 2012

aha takze uz viem ide to 🙂

monika2712
16. jan 2012

@vladka1828 tak felix mi pride jak pre kocura 😀 😀 inak nas kocur je Jozko a vsetci sa na tom bavia.. vymyslel moj muz samozrejme.. tak som zvedava s akymi super napadmi pride pre dieta 😀 😀 sa mam na co tesit.. 😝
@ktore moja je to neskutocne dlho, ty pojdes aspon v piatok.. ja max na krv pojdem buduci tyzden a potom sono az 29.1... neviem ako to vydrzim.

vladka1828
16. jan 2012

@veverka84 pod správou máš napísené: odpovedz, tak nato klikneš a ideeeš 🙂 🙂

veverka84
16. jan 2012

my mame psa šimona 😀 😀 😀

veverka84
16. jan 2012

@vladka1828 ooooo takze to je az takto jednoducheeeeeeee tak 5 rokov na materskej robi svoje 😀

vladka1828
16. jan 2012

@veverka84 máš odpustené 😀 😀