September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@marcelatje ja som tiez priberala v minulom tehu hrozne vela tym ze som prestala fajcit a teraz tiez cakam ze kvoli tomu nabehnu kilecka este viac.ale neva.
@tatulienka ja nemam doma tehu gate a kym mi doktorka neda knizku tak si este ani nekupim.ale keby som mala doma tak si ich obleciem lebo to nik nevidi co mam pod pulovrom.
@ktore no ja dúfam, že to nebude ten prípad. Chute na sladké v dôsledku obmedzenia nikotínu ma už prešli a niekde som čítala, že silnejšie baby toľko nepriberú, tak tomu chcem strašne veriť 😀 😀 😀
@marcelatje no tak to som zvedava aj ja.presne to som sa upokojovala ze mozno toto tehotenstvo nepriberem 30 kil lebo uz mam dost.a telo mozno uz tolko nebude potrebovat
@ktore no tak budes musiet chodit s rozopnutým gombikom 🙂 alebo ako to robila moja kamoska, dala si na seba muzove gate :D
ja som prve tehu pribrala 20kg...potom som zhodila na 75kg a teraz cez vianoce som pribrala 5kg...tak dufam ze uz vela nepriberiem..
@tatulienka
@ktore ja mam 53kg ale uz teraz ked si sadnem tak ma tlačia nohavice....a musim si rozopnut nohavky 😀
@tatulienka no na vianoce som aj pribrala este asi tri kila tak som zaokruhlila na 80 kg.najprv bude rozopnuty gombik.a potom uz dufam tehu nohavice....
@sunny15 no 53 kg som mala asi este na zakladke naposledý :D ale tak ja som celkom výsoka... mam 172cm...najmenej som v dospelosti mala 59kg...to som bola chuda..to sa uz asi nevrati...co uz
@sunny15 ja mam celý den take nafucane ako balon 😀 ale som pocula ze pri druhom tehu je to skor vidiet..
@tatulienka ja som mala vzdy oklo 62-64 kil potom som dost dlho mala 59-60 potom som otehotnela a pribrala som 30 kil.podarilo sa mi schudnut na 60 ale potom to islo postupne hore a hore a teraz mam tolko kolko mam a dufam ze nebudem mat zase 30 navyse to by som bola ako slonica.
baby ze ak som mala raz pracovny uraz a chybaju mi niektore clanky prstou tak to nema vplyv na vyvoj babetka .teda ze dufam babetko bude mat vsetko tak ako ma byt.lebo si myslim ze taketo vady u deti su geneticke a nie su ovplyvnovane urazom.viete co myslim ze?
Ja brusko nemam nejak extra zatial vypukle ako obvykle... akurat ma sem tam pobolieva, ale to je normalne, fazulka si robi miesto 😉 a mena.. neriesim,na to je priskoro, dievcenske mam ale vybrate, chlapcenske nie.
@muska21 no tak to je este skor vidno :D
@monika2712 a ake mas výbrate?je to skoro, mozno sa to este zmeni do porodu, ale rozmýslat treba..ja som si napriklad uz kocik výbrala 🙂
@tatulienka mena si nechavam pre seba 😝 ale obidve babske su na S 🙂 nerada to hovorim ostatnym, ono ide o to ako sa to meno hodi k priezvisku podla mna.. to je dolezite.
kocik vobec neriesim, este sa moze toho tolko stat. kocik budem kupovat posledne mesiace zrejme, a asi nejaky pouzity, nepotrpim si na uplne novy, je to na kratku dobu a ked natrafim na dobru cenu a zachovaly kocik tak preco nie.. a nemam ani ziadny typ vykukany, chcem hlavne prakticky a lahko zlozitelny do auta.. 😎
@monika2712 ja ho tiez este nejdem kupovat...len som si uz pokukala a výbrala..a co tie tajnosti s tým menom?

@tatulienka @sunny15 hlavne aby sa babatko narodilo zdravé, kedy sa rozhodne to už bude jedno ja si pár dní počkám 😀