September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@michaelaamartin ja sa kočíkom ešte nezaoberám - zdá sa mi, že mám ešte čas 🙂 ale zrejme by som sa už mala po nejakých aj obzrieť, aby to nedopadlo ako s tehu oblečením.....stále som to odkladala....no keď mi zrazu odpadol gombík na rifliach, vbehla som do obchodu a brala prvé ktoré mi sadli 😀
@zahadka A aký má rozmer vanička pri tej deme?
@vladka1828 😀 vsak toto,ze tí muži su taký...machulu vidia...a ja mojmu hovorim videl si tvaricku ked prepol na 4D?a on ze ani nie...ta som myslela ze ma slak trafi 😀 najviac sa pobavil ked lekar povedal ze je to chlapec...a ja som len neveriacky počuvala a on sa zacal smiať-..noo cakala som proste dievcatko 🙂 a on sa na tom zabaval ze ja som ostala zarazena... 😎
http://shop.babetkovo.sk/index.php/detske-kocik...
tento sa mi celkom pozdava
Nick-- PrTP--mám doma --Tušák--bolo mi zle 1.tr?--zvracala som 1.tr?--chute –G—tep--UTZ—krv 7-w predpovede
kali23-------------1.9.2012--------prvorodička---------tušák----------áno---nie---------sladké
katka 143--------2.9.2012------chlapec, dievča------chlapec---------------------------ovocie
petraas-----------3.9.2012-----------dievča-------------chlapec------ano---nie-------slane, kysle/G dievča/w chlapec
sissmiss---------3.9.2012----------chlapec----------chalan--------áno---nie-------slané/G ch/159/utz CH/w chlapec
olivka84----------3.9.2012 ----------prvorodička-------dievča--------áno----nie------sladké, slané
ivuula-------------3.9.2012-----------prvorodička------chlapec--------nie---trochu---slané----utz D
nastasyk---------4.9.2012 ----------prvorodička-------chlapec-------áno----nie------slané, štiplavé----utz CH
daniela 02--------7.9.2012-----------dievča-------------chlapec-----ano---nie
petra6484---------7.9.2012---------prvorodička--------chlapec------áno---áno-------všetko
zuzana_v1-------8.9.2012----------dievča---------------dievča---------ano---nie-----------sladké/w dievča
michaelamartin--8.9.2012---------------------------------------------------nie----nie------slané a mäso----- utz CH
zahadka----------12.9.2012--------chlapec-------------dievča---------áno--áno----------sladké/w dievča
monhla-----------12.9.2012---------dievča--------------chlapec--------áno----áno-------nechuť/w chlapec
veverka84--------12.9.2012------chlapec/dievča-------chlapec-----ano-ano--------slané a mäso/G dievča
lu 17--------------13.9.2012---------prvorodička---------chlapec------ano---ano-----------slane/w chlapec
marcelatje-------14.9.2012----------prvorodička--------dievča--------áno---áno--------slané, kyslé/utz D
paula80----------16.9.2012--------chlapec, chlapec---chlapec-----áno---nie-------------slané/w chlapec
vladka1828------16.9.2012---------prvorodička ---------chlapec-----nie----nie-------------sladké /w chlapec
danjelca----------16.9.2012---------prvorodička-----------dievča------nie----nie-----------sladké----150
montinka---------17.9.2012--------chlapec, dievča-----dievca------ nie----nie-----------sladké
lusinda1989-----17.9.2012----------prvorodička-------dievča---------ano--nie-------------všetko/G dievča
sunny15----------18.9.2012-----------prvorodička--------dievča--------ano--ano-----------mäso /148/utz CH
soniatko----------20.9.2012-----------prvorodička--------chlapec------áno--nie----------kyslé a polievky
inci------------------20.9.2012---------chlapec, chlapec-----dievča----áno----nie
stipec26-----------23.9.2012---------chlapec, dievča------chlapec----áno--nie--slané, kyslé/G chlapec/168/w chlapec
ftinka--------------25.9.2012---------prvorodička-----------chlapec-----nie----- nie-----nic
katka_77----------27.9.2012---------dievca, dievca-------chlapec-----ano---ano----------slane, kysle/w chlapec
rejocka-------------29.9.2012---------chlapec, chlapec---chlapec----áno---nie----------slané, kyslé/w chlapec
lussinkaaa--------30.9.2012-----------prvorodička---------dievča-------áno---nie-----------slané, kyslé/w dievca
andrea_stella----------------------------chlapec-----------------------------áno---áno-------------sladké-/168/w dievča
@vladka1828 mne prave vcera tak naplno doslo, ze toto je najlepsie obdobie co sa tyka unavy a velkosti bruska. Uz nie sme take unavene, nebyva nam povacsine zle a nie sme este nemotorne....ale za dva mesiace pride obdobie kedy sa nezohneme k topankam poriadne, kedy sa z vane budeme dostavat za pomoci a podobne...takze ak este pobehat obchody tak asi teraz, do toho 7.meho mesiaca a potom to internet isti.
akosi teraz na mna prisiel pocit ako na vracanie,z coho to moze neviem...ale normalne jak v 1.trimestri... 😖
@sunny15 Pekný, ale tiež som tam nenašla vnútorné rozmery vaničky. Máš ho zmeraný?
@sunny15 peknučky ale radim radšej velke kolieska s tymto budeš sedieť celu zimu kym bude sneh doma lebo sa nepohneš ☹
@sunny15 Presne toto som zažila aj ja dnes ráno. Úplne z ničoho nič ma 2 krát natiahlo, ale našťastie som nevracala. Ani netuším z čoho to bolo...
@jerryjanka A skúsená mamina má už nejaký vybratý? Aký máš ty vnútorný rozmer vaničky? Čo ty na mieru 70 x 31 cm? Je to malé na naše obdobie?
@sissmiss asi máš pravdu - je ten najvhodnejší čas, len mz sa s mm nevieme nejako zladiť, čo sa voľna týka...keď som v práci on má zákonite voľno a naopak 😀 a čo sa týka veľkosti bruška - tak pri niektorých činnostiach už cítim, že to nie je to čo bývavalo 😀 😀
@michaelaamartin
@sunny15 Pekne. A ja prave pisem ze jak nam uz nebyva zle
Ahojte tehulky.Dnes ma prehana 😢 ...pravdepodobne som sa včera "predavkovala" jarnou "zeleninou".Horučku nemam tak myslim že to nieje infekčneho pôvodu.Dufam že to do zajtra prejde...tak si nasadim zatial dietu.Len sa chcem spytať mate s hnačkou v tehu skusenosti?Može to ubližiž babetku?Nechcem si davať zatial nič ani čierne uhlie.Budem sa snažť zvyšiť prijem tekutin.... 😒
@vladka1828 ja mam brusko uz pomerne obrovske, ale asi som si nan nejako zvykla, lebo niekedy mi pripada ze ani nie som tehotna...potom sa uvidim v zrkadle zboku a uvedomim si ze to sa len ja tak vnimam, lebo vyzeram ze som v 8 mesiaci 😅
@michaelaamartin Rozmery a váha podvozku s vaničkou:
* šírka 56 cm
* dĺžka 97 cm
* výška 119 cm
* Váha 12,7 kg
@sunny15 No tak na toto si dávaj bacha - treba si vždy odmerať len samotnú vaničku a teda jej vnútro. Uvidíš ako sa zmenší!!!
@jerryjanka vsak akurat tie kolieska sa mi nepacia ze su male..
@michaelaamartin ja mam quinny speedi - vanička 70 cm je malinká až príliš. inak mam ešte quinny zapp a quinny zapp xtra a chcem kupiť surodenecky jane powetrwin
speedi ma vaničku 75 cm a aj to sa niekomu zda malinke - my sme ju nevyužili mala v nej plakala tak sme sa vozili v autosedačke, mam ju pre druhe uvidime, ale do tych 5-6 mesiacov by vydržať mohla
@michaelaamartin ako dizajnovo sa mi velmi páči,ale ako prakticky mi vobec nepride tento kočík...skusim sa este na nete poobhliadnut po niecom podobnom...
@jerryjanka A šírka speedi je tiež tých 31 cm? Ako dlho sa vlastne deti vozia v tej hlbokej vaničke? Myslíš že by to bolo fakt malé? - však ročné dieťatko má ževraj nejakých 75 cm

@michaelaamartin ja kupujem asi demu pure, tam su velke vanicky a moje kriterium bolo tiez, aby bol kocik dostatocne vysoky, lebo pri prvom som mala nizky a islo ma z toho porazit. Chcela by som aj prehadzovatelnu rucku, ale na to nie su peniazky