September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@tanicka1976 ja mam taky skrátený recept na šťastného muža a teda aj manželstvo vlastne - plný žalúdok a prádzne vajká 😀
@tanicka1976 inak som dnes na teba myslela bo som sa tak povracala - ani som nedobehla tak som potom utierala 🙄
@tanicka1976 😀 😀 uplne máš pravdu,u nás je to presne tak 😀 ,iba nie vždy sa to dá tak spraviť,lebo nemám nervy z lana 😀 ale snažim sa 😉
baby termin hore dole ved aj tak sa deti narodia ked sa im bude chcieť 😀
@jerryjanka no az tak jedno to nie je. Hlavme ked ti chcu vyvolavat porod,lebo si uz xy dni po a nakoniec voda i placenta su ok a krpec si tam mohol pobudnut....
@luly13 tak ved ano, ale od toho si tu aby si to ak maš ten pocit že to je ok nedovolila, nedaju ti nič nasilu
ja pojdem na planovany cisarak takže u mna to je ine
@jerryjanka jani ja som sa vcera povracala ako mala decko... 😀 z parenice. fuuuuj. uz ani vidiet 😉
@tanicka1976 ja gulaš - no pribrala som kilo a zasa pol kila schudla takže sa držím stale na minus 4,5 kila 😀
@tomika ved skus jednym uchom dnu druhym von....a daj mu za pravdu nech sa citi 😀 😀 😀
@jerryjanka z gulasu?? ja maso nemozem ani vidiet, iba keby som sa kukla na gulas tak letim kozmickou rychlostou 😀
mne je to smiesne ale ked ma nadrapuje, oci ako zajac, vyzor tvare ako dement tak mi je do placu... 😒
inak v sobotu som skusala lososa a ujalo sa...ani zle mi nebolo...
@tanicka1976 no ja nemôžem vajička - tie idu von skoro vždy, tiež sa vždy potom smejem bo ja sa pri vracani niekedy aj pocikam ked ma moc naťahuje tak mi asi zvierač nefunguje, ale v tej chvili je mi do plaču, a najlepšie je ked nestiham zavrieť dvere pride tam Janka a kuka čo robim 😀 😀
Ahojte, ta ja sa hlasim po uspesnom morfologickom uzv, potvrdil, ze sme tak ako povedala amnio uplne v poriadku, vazime 424gramov, a cely cas sme utesene spinkali, doktor sa snazil ale marne 🙂 Ale bol velmi mily a zlaty, dokonca sme sa dohodli, ze pojdem k nemu rodit 🙂
Takze porodnik Dankovcik 🙂 Dalsi uzv u neho nas caka v Juli🙂
Ahojte kocky. Prajem krasne rano a dufam, ze vsetky mate take krasne slnecne pocasicko ako my. 🙂 🙂 🙂 Ja by som mala ist v sobotu na kontrolu, tak sa uz tesim a dufam, ze uvidime nasu babulku.
A taktiez som vcera objednala par latkovych plienok, ktore mi potom prinesie kamoska z UK, tak sa vytesujem. Normlane mam z toho vacsiu radost ako z kocika. 😉
Inak ma tak napadlo, teda mam 2 hlavne dovody, ze ci by sme sa nemohli vsetky dat do sukromnej skupiny a snad nas @jerryjanka vsetky prida, alebo popripade by som vytorila sukromnu skupinu na FB.
Co vy na to? Vsetky nazory su vitane.
Ak by mal niekto zaujem, tak svoje hlavne dovody kvoli potrebe sukromia odovdonim neskor v sukromnej skupine, ale nie je to nic specialne zamerane na mna, len by to bolo kvoli vseobecnej ochrane kazdej z nas. Ved viete aky dokazu byt niektori ludia a ja sa tiez kolkokrat prekecnem. 😉
@luly13 Tak ta cena bola vazne sokujuca. 1070 euro za kocik aj s vanickou plus 150 za maxi cosi Pebble. S tou cenou za autosedacku som velmi spokojna, lebo normalne su 200.
Inak tu istu cenu by sme zaplatili aj v UK a to sa tam tie kociky vyrabaju. Icandy nemaju povolene predavat na internete, tak ak aj nieco najdes, tak im musis napisat oni ti poslu cenu a potom si aj tak musis ist pre to. Asi je to aby zabezpecili kvalitu a servis po predaji.
Inak ten obycajny icandy je o mnoho lacnejsi (tusim okolo 200 euro) ako ten limitovany, ale hlavne nech ma manzel radost. 😉
@ella_joy Ano ten limitovany. a stvrte. 😀 😀 😀 No moj nazor bol vzdy, ze bud 2 alebo 4 ale nemam rada neparne cisla, ale asi si to po porode rychlo rozmyslim. Aj ked tie kombinacie pre dve deticky vyzeraju naozaj super. Ale pri styroch detoch uz potrebujes vsetko vacsie vratane domu a aj auta. Ved uz teraz sa bojim, ze ako sa tam vzadu natlacia aj s autosedackou, ked pojdeme na dlhsie cesty. 😒 To vazne clovek uz musi inak rozmyslat pri 3 detickach....... hotelove izby su vacsou pre 4 alebo 2+2, sedenie v lietadle je casto bud 2 alebo 4, atd.
Co vy na to ostatne kocky, co budete mat 3 deticky? Aj vy to tak beriete, alebo iba ja to tak moc prezivam a zatazujem si hlavu blbostami ??? 🙂
@sissmiss Ja som tiez velky zastanca opatkov. dokonca ked som bola na posledy tehu tak som mala take super cizmy, na asi 10 cm ale hrubom opatku. A musim povedat, ze to bola ta najpohodlnejsia obuv aku som vtedy mala. Ja moc nemusim vsetko ploche, lebo potom ma nielen bolia nohy, ale aj chrbtica. Zial v tejto krajine, kde normalne chodniky neexistuju a tam kde je krasna dlazba sa clovek (zeny) aj tak potkynaju o abaya (ten dlhy cierny plast), tak clovek nema moc na vyber. Jedina co som zistila, ze balerinky z next co sa volaju sole revivers su jedine co znesiem, lebo vnutro je pekne formovane. 🙂 A ak ideme s muzom do baru, tak si tie opatky stale dam, aj ked som potom vzdy odneho vyssia... som zvedava do kolkeho mesiaca vydrzim. 😀
Babulky musim koncit, docitam / dopisem vas potom okolo obeda. A prosim komentare na nazor o sukromnej skupine. 🙂
Inak aj vas tak zoziera, ked chcete odpisat na komentar z desat stranok do zadu a potom vas to vyhodi na koniec a pod posledny pridany prispevok ???
@daniela02 ja idem k nemu na usg 25. juna, teraz dme boli 25.4. Videla som ho tam vtedy, lebo presne o 16.00 sa menili s tou druhou dr., co mne robila morfo.A sestricka mi potom vravi, ze ked chcem, mozem ist na dalsi usg k nemu.A dal ti aj svoj mobil?Ja chodim inak k tej dr., co ma dvere vedla usg.Teraz som rozmyslala nad novou nemocnicou, dost ju chvalia teraz v porovnani so starou:Povodne som myslela, ze dankovcik pase, tak zas mam chrobaka v hlave... 😒 😒 😒
@katka_77 ja neviem chodit v teniskach, normalne neviem 😀
aj teraz ked som tehu tak som si nakupila opatkovu obuv, vsetci kukaju ci som sisi 😎 😀
ale ja jednoducho neznesiem balerinky, tenisky a kadejake nizke sandalky..musm mat opatok ...tu v DK mavam este cizmy ale ked budem na sk tak som si kupila sandale do zasob 😎
@veverka84 A aký máš vnútorný rozmer tej hlbokej vaničky - dlžku a šírku? Uvažujem tiež nad ním
@michaelaamartin zmeram ti to a napisem 🙂

baby, viete co je zarukkou stastneho manzelstva??? neanalyzovat co muz vravi, prikyvnut, pohladkat, dat za pravdu, vymojkat, vybozkavat, pochvalit, navarit mu, ....a mysliet si svoje, konat co chcete a ako chcete...nikdy sa nehadat ale spravit si podla seba v tichosti a v klude..bez kriku, nervov.....on bude kludny, vy si usetrite nervy a aj tak si spravite co myslite a uznate vy..
to anmargo 4D uzv, skrin atd...robte ako vy uznate...ak chcete na uzv chodte on si to nevsimne 😉 ani mu to nevravte..a smitec.....
samozrejme keby som si medak kupila a odparkovala ho an dvore tak to aaaano, to hej.....pruser...ale take prkotiny by som enriesila
😎