September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@michaelaamartin 73 cm a 31 cm je v tej limitovanej od jane co som ti pisala ze ma svagrina, ja mam concord proton 2009 a tam su rozmery 71.5cm a 31 cm preto pisem ze rovnake ten 1.5-2 cm su zanedbatelne to ti nepomoze podla mna ine je uz 4-5 cm...moj nazor
@veverka84 ja mam presne tuto http://abckocarky.cz/kocarky/prislusenstvi-ke-k...
@michaelaamartin zas mi sibe odpovedam sebe 😀 😀 😀
http://abckocarky.cz/kocarky/prislusenstvi-ke-k... tuto presne mam ja
@veverka84 Ďakujem ti za upresnenie. A čo hovoríš na tie fámy, že 3-kolka je nestabilná? Ty si s ňou úplne spokojná?
@michaelaamartin to je kravinaaaaaaaaaaaa - mam 3 kolku a je v pohodke
3 kolky su nestabilné len tie čo maju predné koliesko napevno
@michaelaamartin neee. Ja som pribrala zatial 4kg. Toto boli moje hmotnosti pred dvoma rokmi a teraz...som sa trosku popravila...
@jerryjanka mozes pridat aj mna? dakujem
@sissmiss si tam
@jerryjanka ahoj,možem sa tiež ku Vám pridať? ďakujem
@miriska333 si tam
@michaelaamartin mam ju uz pri druhom dietati prvy slalom som predala kvoli farbe a druhy o rok starsi model len kvoli farbe kupila takze u mna spokojnost velmi velka.a uplne som nakazila okolie maju ho 2 svagriny,sestra,a dve kamosky tieto si ho kupili vyslovene na moje odporucanie 😀 😀 😀 😀 😀 JANE by mi malo davat provizie do kelu 😀 a este co sa tyka striesky tak tieto nove maju neoprenove ale ja osobne som za starsie modely kde je ten sustiek al.2009 sustiak s bavlnou nejaka zvlastna latka ten neopren ked sa dava hlavne sportiak do kufra treba dat bacha lebo sa to moze odret.toto sa pri sustaku nestane...
a chces novy ci pouzity uz som sa ta pytala a cely trojset?co cakate este nevies farbu mas aku predstavu?
Pekne rano baby,
dostala som chripku od najmensej, ta najprv vracala, teploty, sople..mna lame cele telo a teplota...baby myslite ze paralen by zabral a citila by som sa lepsie..bolia ma svaly a cele JA..
paralen alebo ibalgin?
nasla som na nete ze paralen ale este sa chcem spytat vas..
Dakujem
@jerryjanka mozes mi poslat na tu druhu september temu link,kde to najdem, pls?
@jerryjanka Aj ja sa hlásim o pridanie
@sissmiss Aha, tak to máš ešte málo 4 kg : D .
@veverka84 Ahoj, hej chceme kúpiť starší kočík. A určite trojkombináciu. Farbu určite čiernu s niečím. Mal by to byť chlapček, zajtra by nám to mali na 100 % potvrdiť. Inak mne sa ten neopren páči, je to krajšie ako ten šuštiak, no ako si písala, fakt ten šuštiak je zrejme praktickejší.
@katka_77 😀 dakujem, ano mas pravdu, nase prve vyrocie 🙂 nas prvy tyzden, ktory ani nevieme ako ubehol 🙂 ale uzili sme si to boli sme teraz na predlzenom vikende, tato nas tahal po turach a boli sme aj v bani, no malinke si uzilo s nami este takto v brusku 🙂 ja si este stale neviem zvyknut na to "pani" a ani na priezvisko, este mi to bude dlho trvat a budem divne pozerat na kazdeho co ma oslovi pani 🙂
@michaelaamartin ved pekny je len trosku neprakticky lebo vanicku do kufra nedavas a mam tam zopar takych zader co sa o starsieho autosedacku suchlo ked sa tam davala,ako nic hrozne len do kufra je to zase o niecom inom... 🙂
@jerryjanka ahoj,mozes aj mna pridat?diky
@jerryjanka
Ahojky.mozem sa pridat aj ja??
Dakujem
ahoj
dosla mi zlava na kocik, i ked teda nie pre mimi, ale mozno sa zapaci
http://www.detskezlavy.sk/index
idem vas docitat
@babika771 Jej - tak gratulujem k chlapcekovi a pekne meno - tiez sa mi paci
a mozem sa opytat - aj ti nieco zapisovala do TK? lebo ja som bola teraz v pondelok a nic tam nedala, iba info o vahe a tlaku - tam co sa pise do toho riadku... aj fotocku nam nevedela dat, lebo sa zle natocil... nas chrustik mal len 305g tusim 🙂 takze viem, ze o tyzden to bude uz asi take cisielko ako mas ty 🙂 mne sa teraz pohorsilo - aj vracanie a stale sa potim, no som trosku chora, tak hadam len preto...
Ja som chcela Olivera a aj som si ho privolala🙂) Po 13 rokoch🙂)
DO TK nič nepísal, dal mi špeci papier so všetkým. A ja som dnes 20 týžden +0 dni, jemu tam vyšlo 20+4, tak možno preto tá váha.
Ja si musím davať pozor na to čo zjem, ak zjem niečo čo nemám, tak potom skoro dva dni ležím v krčoch.. a potom ma boli chrbat a ani ležať nemôžem... tak už sa niečo aj bojim jesť:(
ach 11 dní do 3D...ale to ide pomaly:D

@gelifil ahoj ano chodim do ke,nakolko tam roim,ale gynokologicku mam v po, u neho som bola len na amnio a teraz na uzv