icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

daniela02
1. máj 2012

@gelifil ahoj ano chodim do ke,nakolko tam roim,ale gynokologicku mam v po, u neho som bola len na amnio a teraz na uzv

gelifil
1. máj 2012

@daniela02 asi si chcela napisat, ze robim, ale aj rodim 🙂 🙂 🙂

veverka84
1. máj 2012

@michaelaamartin 73 cm a 31 cm je v tej limitovanej od jane co som ti pisala ze ma svagrina, ja mam concord proton 2009 a tam su rozmery 71.5cm a 31 cm preto pisem ze rovnake ten 1.5-2 cm su zanedbatelne to ti nepomoze podla mna ine je uz 4-5 cm...moj nazor

veverka84
1. máj 2012

@michaelaamartin zas mi sibe odpovedam sebe 😀 😀 😀
http://abckocarky.cz/kocarky/prislusenstvi-ke-k... tuto presne mam ja

veverka84
1. máj 2012

@stipec26 ty si sem davala nejaky clanok neotvorila som ho iba som precitala bolo to nieco ze ked pri dojceni zaspavaju deti alebo take nieco?ak ano hodis mi linka pls este raz 🙂 dakujem

michaelaamartin
1. máj 2012

@veverka84 Ďakujem ti za upresnenie. A čo hovoríš na tie fámy, že 3-kolka je nestabilná? Ty si s ňou úplne spokojná?

jerryjanka
1. máj 2012

@michaelaamartin to je kravinaaaaaaaaaaaa - mam 3 kolku a je v pohodke
3 kolky su nestabilné len tie čo maju predné koliesko napevno

sunny15
1. máj 2012

@lu17 noo ano,citim ze mam tvrde brusko a niekedy ma zaboli brusko a ked si tam chytim je tvrde...ale svagrinka hovorila ze to moze byt aj to ze babo tam vytlaci napr.nejaku cast svojho telicka 😉

sissmiss
1. máj 2012

@michaelaamartin neee. Ja som pribrala zatial 4kg. Toto boli moje hmotnosti pred dvoma rokmi a teraz...som sa trosku popravila...
@jerryjanka mozes pridat aj mna? dakujem

jerryjanka
1. máj 2012

@sissmiss si tam

miriska333
1. máj 2012

@jerryjanka ahoj,možem sa tiež ku Vám pridať? ďakujem

jerryjanka
1. máj 2012

@miriska333 si tam

katka_77
2. máj 2012

@veverka84 Si uz v tej sukromnej?

veverka84
2. máj 2012

@michaelaamartin mam ju uz pri druhom dietati prvy slalom som predala kvoli farbe a druhy o rok starsi model len kvoli farbe kupila takze u mna spokojnost velmi velka.a uplne som nakazila okolie maju ho 2 svagriny,sestra,a dve kamosky tieto si ho kupili vyslovene na moje odporucanie 😀 😀 😀 😀 😀 JANE by mi malo davat provizie do kelu 😀 a este co sa tyka striesky tak tieto nove maju neoprenove ale ja osobne som za starsie modely kde je ten sustiek al.2009 sustiak s bavlnou nejaka zvlastna latka ten neopren ked sa dava hlavne sportiak do kufra treba dat bacha lebo sa to moze odret.toto sa pri sustaku nestane...
a chces novy ci pouzity uz som sa ta pytala a cely trojset?co cakate este nevies farbu mas aku predstavu?

veverka84
2. máj 2012

@katka_77 jasne som
uz nikomu sem neodpisem aby sme sa donutili ist tam 😀 😀 😀 😀

tanicka1976
2. máj 2012

Pekne rano baby,
dostala som chripku od najmensej, ta najprv vracala, teploty, sople..mna lame cele telo a teplota...baby myslite ze paralen by zabral a citila by som sa lepsie..bolia ma svaly a cele JA..
paralen alebo ibalgin?
nasla som na nete ze paralen ale este sa chcem spytat vas..
Dakujem

ella_joy
2. máj 2012

@jerryjanka mozes mi poslat na tu druhu september temu link,kde to najdem, pls?

michaelaamartin
2. máj 2012

@jerryjanka Aj ja sa hlásim o pridanie

michaelaamartin
2. máj 2012

@sissmiss Aha, tak to máš ešte málo 4 kg : D .

michaelaamartin
2. máj 2012

@veverka84 Ahoj, hej chceme kúpiť starší kočík. A určite trojkombináciu. Farbu určite čiernu s niečím. Mal by to byť chlapček, zajtra by nám to mali na 100 % potvrdiť. Inak mne sa ten neopren páči, je to krajšie ako ten šuštiak, no ako si písala, fakt ten šuštiak je zrejme praktickejší.

anicka245
2. máj 2012

@katka_77 😀 dakujem, ano mas pravdu, nase prve vyrocie 🙂 nas prvy tyzden, ktory ani nevieme ako ubehol 🙂 ale uzili sme si to boli sme teraz na predlzenom vikende, tato nas tahal po turach a boli sme aj v bani, no malinke si uzilo s nami este takto v brusku 🙂 ja si este stale neviem zvyknut na to "pani" a ani na priezvisko, este mi to bude dlho trvat a budem divne pozerat na kazdeho co ma oslovi pani 🙂

veverka84
2. máj 2012

@michaelaamartin ved pekny je len trosku neprakticky lebo vanicku do kufra nedavas a mam tam zopar takych zader co sa o starsieho autosedacku suchlo ked sa tam davala,ako nic hrozne len do kufra je to zase o niecom inom... 🙂

kucharikova
2. máj 2012

@jerryjanka ahoj,mozes aj mna pridat?diky

laura14
2. máj 2012

@jerryjanka
Ahojky.mozem sa pridat aj ja??
Dakujem

stipec26
2. máj 2012

ahoj
dosla mi zlava na kocik, i ked teda nie pre mimi, ale mozno sa zapaci
http://www.detskezlavy.sk/index

idem vas docitat

babika771
2. máj 2012

Ahojte,

dnes som bola na morfo ultrazvuku a všetko OK🙂 a bábo sa bude volať Oliver🙂))) takže to bude syn,presne ako som čakala.🙂)) Dnes presne 20 týžden, 394gramov🙂 a všetko je OK🙂)) tak sa teším, že bábo je v poriadku, mne je stále raz dobre raz zle... ale hádam bude už iba dobre..

stipec26
2. máj 2012

@babika771 Jej - tak gratulujem k chlapcekovi a pekne meno - tiez sa mi paci
a mozem sa opytat - aj ti nieco zapisovala do TK? lebo ja som bola teraz v pondelok a nic tam nedala, iba info o vahe a tlaku - tam co sa pise do toho riadku... aj fotocku nam nevedela dat, lebo sa zle natocil... nas chrustik mal len 305g tusim 🙂 takze viem, ze o tyzden to bude uz asi take cisielko ako mas ty 🙂 mne sa teraz pohorsilo - aj vracanie a stale sa potim, no som trosku chora, tak hadam len preto...

babika771
2. máj 2012

@stipec26

Ja som chcela Olivera a aj som si ho privolala🙂) Po 13 rokoch🙂)

DO TK nič nepísal, dal mi špeci papier so všetkým. A ja som dnes 20 týžden +0 dni, jemu tam vyšlo 20+4, tak možno preto tá váha.

Ja si musím davať pozor na to čo zjem, ak zjem niečo čo nemám, tak potom skoro dva dni ležím v krčoch.. a potom ma boli chrbat a ani ležať nemôžem... tak už sa niečo aj bojim jesť:(

danjelca
2. máj 2012

ach 11 dní do 3D...ale to ide pomaly:D