icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

jerryjanka
2. máj 2012

@michaelaamartin
@miriska333
@ella_joy
@kucharikova
@laura14
ste pridané - tu je link

ak máte podozrenie že niekto tam šmíruje tak dajte vedieť ja to vyriešim rýchlo vymazaním.

tu teda končím s prispievaním a dufa mže sa stretneme tam

sunny15
2. máj 2012

@babika771 gratulujem,mate peknu vahu a urcite je to preto ze ste podla uzv starsi o 4dni 😉 my sme teraz v pondelok boli podla pm 19/6 a podla uzv to bolo 20/1,Cize sme starsi o 2Dni a mali sme 355g 😉
a inac tiež sa nam paci meno Oliver,ale aj Samuel 😀 😀

lulu1112
2. máj 2012

Ahojte dievcata, dlho som tu nebola, ale stale robota atd, od dnes mam volno a do prace idem az 9. maja, tak mam casu 🙂 Zajtra o 10.00 hod mam promocie a o 16.00 hod idem na morfologicky uzv, tak sa neviem dockat, ako si zas pozriem krpceka 😵 Som zvedava, ci nam pohlavie potvrdi, co si myslime, alebo bude prekvapko 🙂

@jerryjanka mozes aj mna pridat do sukromky? Dakujeeeem 🙂

lulu1112
2. máj 2012

baby ak mate cas a nevideli ste to, pozrite si toto na youtube, stvorenie zivota, naaadhera, az som pri tom revala 😅

https://www.youtube.com/watch?v=wzDCfYMmAEo
jerryjanka
2. máj 2012

už si tam
@lulu1112

tomika
2. máj 2012

@jerryjanka ahoj,aj mna možeš prisať do tej skupiny?A potom tuto zamknu,alebo ako to bude??

lulu1112
2. máj 2012

@jerryjanka dakujeeeeeem 😉

nastasyk
2. máj 2012

@jerryjanka Ahoj, mozes pridat aj mna? Dakujem🙂

jerryjanka
2. máj 2012

@tomika
@nastasyk
ste tam
nezamknú niekto bude chodiť aj sem určite

nastasyk
2. máj 2012

@jerryjanka dakujem🙂

tomika
2. máj 2012

@lulu1112 jujj,velmi pekné,aj mne tiekli slzy do oči

tomika
2. máj 2012

@jerryjanka dakujem

anjelik007
2. máj 2012

@jerryjanka ahoj,tak môžeš tam pridať aj mňa, aj keď teda len občas prispievam...

montinka
2. máj 2012

ahoj dievcata. cakam dievcatkooooooooooooo.😀 huraaaaaaaaaaa

lulu1112
2. máj 2012

@montinka gratulujeeeeem, dufam, ze aj ja zajtra napisem takuto pozitivnu spravicku 😅

inci
2. máj 2012

@montinka gratulujeeeem, takze uz mas vysledky z AMC?

miriamka
2. máj 2012

Ahojte,
mozete aj mna pridat do sukromnej temy?

jojo161
2. máj 2012

@jerryjanka možem sa pridat aj ja? ďakujem

monhla
2. máj 2012

@jerryjanka Môžem aj ja do súkromky?

montinka
2. máj 2012

@lulu1112
@inci dakujem a ano mam a vsetko je v poriadku.🙂 lulu neboj urcite bude dievcatko. 😉

lulu1112
2. máj 2012

Davaju o kocikoch v Damskom klubeeee 🙂

monhla
2. máj 2012

Tak sa chcem pochváliť, že som zvládla oslavu 2. narodením mojej princeznej bez ujmy na zdraví 😀 Celá rodinka sa zišla - počasie vyšlo a malá i deti sa bavili. Dospelí zjedli výborný guláš /a to ho varili až 3 kuchári 🙂 /a baby opekali - iba moja malá sa "natlačila" surovými špekačkami - zabijem sa, keď jej tak chutili? Pridám aj foto torty, len som ju omylom cvakla mm mobilom a mm má dnes dennú. Tak keď to stiahnem, pridám.

P.S. Neviete niektorá ako sa vkladá foto?

babika771
2. máj 2012

@sunny15

Ja som chcela Samuela pre 13 rokmi a bola z toho baba🙂 Oliver sa mi veľmi páči, a keď som to vymyslela a zavolala si ho , že môže prísť a šetkým som vravela že to bude Oliver, tak som si všimla že samý Oliverovia okolo sa začali vyskytovať🙂 Ale to isté je aj so Samuelom🙂

mravvcek
2. máj 2012

@jerryjanka aj mna prosim pridaj je to super napad,lebo fakt niektori sa nudia a smiruju 🙂

mravvcek
2. máj 2012

kocky potrebujem 😀 zase vysvetlit nieco.Moj lekar robi 3D ultrazvuk,ale viem ze okolo 20-22tt by sa mal robit morfologicky,to je to iste?Alebo aky je rozdiel medzi morfologickym a tymto 3D?Neviem ci sa mam objednat alebo nie na morfologicky.Je to povinne?

lu17
2. máj 2012

@mravvcek Morfologicky mas taky, kde ti uz meria babo co sa tyka vahy, velkosti hlavicky, noziciek, plodova voda, placenta atd.... Najlepsie sa musis spytat jeho ,co robi a ak ta nikde neposlal tak asi ti spravi on 🙂 3D je len taka komercna zalezitost,kde vlastne vidis realnejsie obraz dietatka 🙂

lu17
2. máj 2012

@montinka Jeeej, gratulujem 😀 A super ze vsetko je v poriadku 😀

mravvcek
2. máj 2012

@lu17 Aha chapem,cize sa musim opytat mojho lekara ci sa musim objednat na morfologicky 🙂

nikusik
2. máj 2012

@jerryjanka ahoj môžeš aj mňa pridať ku skupinke? 🙂

montinka
2. máj 2012

@lu17 aj ja som rada a ako sa mala tesila ze bude Laurinka.😀