September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
a prečo sa vlastne presúva do súkromnej? ... ak môžem, tak aj ja sa rada pridám 🙂
@jerryjanka môžeš prosím pridať aj mňa? ďakujeeem 😉
Mate niektora krce v nohach? Co s tym robite?
dakujeme 🙂
Ahojte septembrovky ja som tiež z forumu ale., tehotenska kalkulačka septembrovky2012...pozerám že aj vy ste tu super kolektív a držíte pekne spolu...Nás je tam tiež požehnane a už sa zafarbuju polička chlapcov a dievčatok...zatial prevahuju chlapci tak dufam že dievčatka to dorovnaju...neviem ako to funguje tu ale aspon Vám chcem zaželať vela síl, samé dobré výsledky a hlavne aby ste to všetky vydržali až do konca ,hlavne tie horučavy čo nas čakaju.. ešte sa spýtam či niektorá nieje nahodou z Topolčian alebo okolie??.. alebo Banovce N/Bebravou..?
kocky z tohto mi tiez slza upadla
babatko zlatucke....
@jerryjanka ďakujem za pridanie 🙂
@jerryjanka a montinka
@sissmiss čo s nou? 😅
@tothova5a stop krcom kupis v lekarni brala som to aj ja a po krcoch ani stopy obsahuje to magnezium draslik a vit. B6 😉
@jerryjanka do sukromky. Tiez pisala ale nie priamo tebe,len vseobecne. a v tom zozname co si dala posledne nefiguruje 🙂
@zuzana_v1
ako píše sissmiss pozor na zápal moč. ciest, mne teraz v piatok tiež doktor zistil,pritom vždy pijem veľa,ale mám aj zápal v pošve a zrejme je to z toho,ja som našťastie necítila tie klasické príznakty ako bolesť krížov,ale hne´d mi nasadil lieky a vravel,že v tehu je zápal moč. ciest nebzpečný,treba mu predchádzať a keď už je tak rýchlo liečiiť
teraz je aj teplo,piť treba,ja tiež behám často a musím občas zaskočiť aj do obchodu či reštiky ak nie som blízko domu 🙂
skús preventívne jesť aj brusnice-sušené,to pomáha oveľa viac ako brusnicové čaje či šťavy. sušené brusnice 😉
Kocky, ak ste nahodou este neni v sukromnej, tak napiste @jerryjanka a ona vas tam prida. Za poslednych par dni nas tam naklikala dost a moc jej za to dakujeme. 🙂
A ano @montinka tam tusim este nie je a sa pytala.
@jerryjanka Môžeš prosím aj mňa pridať do skupiny? Ďakujem
@nmonika jeee aká krásna tehulka, taká som vždy chcela byť, štíhlučká s bruškom, ale tak čo už mám to inak dané 🙂
@anjelik007 Dakujem...dobry uhol fotenia 🙂
Dnes 10:30 morfol. sono.Malinke v brusku hned zrana robilo kotrmelce,no a neskor ked sa budeme nanho divat bude asi spinkat 🙂
@jerryjanka Mozem aj ja k vam teda?Uz ked ste skoro vsetky tam 🙂
ahojte mam taky dotaz ako sa vola ta sukromna tema nech najdem
A aký je rozdiel medzi touto temou a sukromnou? To už budete chodievať iba tam? hm? ... mne tu bude smutno🙂

@sissmiss ved ja viem, mam od detstva problemy s moc. cestami, takze viem co su to za bolesti. Ja sa to snazim vynahradit, ked dojdem domov. Keby som nemala taku prac. dobu ako mam, tak uz davno nerobim ( od cca 7:00-10:30 a od 13:00 do max 16:00) a male mi na mechur tlaci len nejaky tyzden. Snad to uz ten maj nejako dobojujem