icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

monhla
3. máj 2012

@jerryjanka Vďaka 🙂

sunny15
3. máj 2012

@lu17 ahaa,tak asi nemal vela casu..nam tiez len obcas prepol...a pojdes aj na fetalny usg v 30tt?

petaba
3. máj 2012

@babika771 však poď aj ty do súkromnej ... rozdiel je len v tom, že to nemôžu čítať všetci 🙂

montinka
3. máj 2012

@katka_77 ano pytala a chcem tam byt tiez.🙂

lenka369
3. máj 2012

@jerryjanka ahoj prosim ta pridas aj mna do sukromky. dakujem

jerryjanka
3. máj 2012

tie čo ste mi napisali ste už v sukromke

jerryjanka
3. máj 2012

ak chcete niekto pridať musite ma v správe označiť, temu nestiham čitať iba upozornenia

olivka84
3. máj 2012

@sunny15 asi som trochu mimo co je to ten fetalny ultrazvuk to som este nepocula. ja cakam kedy mi daju termin na 3D uz ste niektora bola na nom?

miriamka
3. máj 2012

Ahojte,
a kde najdem tu sukromnu temu?

sunny15
3. máj 2012

@olivka84 to je tiez akože morfo usg len tam uz sa aj pozeraju prietoky cez pupocnik a zrelosť placenty-ci bábo je dobre vyživovane...

ivuula
3. máj 2012

@stipec26 velmi pekne dakujem ze si mi napisala kam chodis cvicit, pozriem hlavne casy a snad to bude vyhovovat 🙂

katka_77
3. máj 2012

@miriamka @montinka @babika771 tema sa vola Nase stastie pride na svet v septembri 2012. Ak ste tam este neni, tak staci zonacit @jerrykanka v komente. ale mozno vas tam uz orida aj po tomto, lebo jej to naskoci ako notifikacia. 😉 Urcite ich uz ma plne zuby za poslednych par dni.

jerryjanka
3. máj 2012

ak ešte niekto tam nie je tak mi napište

@katka_77 skomolila si mi meno takže mi to ako notifikacia neprišlo len som sem zabrdla

lu17
3. máj 2012

@sunny15 Asi pojdem, aj ked neviem ci to je potrebne . Plati sa za to? uz sa mi to zda skor take komercne...

lu17
3. máj 2012

@babika771 Ahoj, bola som dnes u mojej dr., poslala ma k gastroenterologovi kvoli tym vysledkom, zajtra idem takze Ti dam vediet. A ty ako si na tom, uz si nieco riesila?

zuzzy12
3. máj 2012

@natanell Ahoj....idem na 3D do Bavoviec-o 2 tyždne....ale to ideme len tak či je všetko v poriadku,my sa nehame prekvapiť ake bude mať babo pohlavie.Vela mamičiek z TO chodi rodiť do PE koli Abutaimovi........Citim sa celkom v pohode...sem tam sa už zadycham 😀 😀 ked vyndem po schodoch...bruško rastie-ked sa trošku viac napapam ako treba 😀 😀 tak ma tlači žaludok a len fučííím 😝 aaale to su maličkosti.A čo by ste si priali....chlapčeka alebo dievčatko?My už mame jedneho beťara čo nam dava zabrať(2roky-obdobie vzdoru)tak uvidime či bude mať parťaka alebo budeme mať princezničku.

zuzzy12
3. máj 2012

@jerryjanka Ahoj pridaš prosim Ťa aj mna do sukromnej temy aj ked často neprispievam?Rada Vas čitam ....preživam sa vami radosti aj starosti....

jerryjanka
3. máj 2012

si tam
@zuzzy12

zuzzy12
3. máj 2012

@jerryjanka Vdaka 😉

katka_77
4. máj 2012

@jerryjanka Ospravedlnujem sa za skomolenie mena. 🙂 To som asi varila a robila milion inych veci naraz preto ta chyba a s nou aj tolko preklepov. 😔

babika771
4. máj 2012

@lu17

Ahoj , Ja idem 9.5. k hepatologovi tak som zvedavá. Napíšem🙂

sunny15
4. máj 2012

@lu17 hej plati za to...je to za 25eur,ale aj mne sa to zda take komercne..

vladka07
4. máj 2012

ahojteee 🙂 ja som v 21tt a rada by som popisala o hocicom 🙂 dakujeem a inak peknyy dnik vaam prajem 😉

lu17
4. máj 2012

@babika771 Ahoj,tak som bola dnes u toho dr- gastroenterologa. Vcelku mi povedala,ze si mam kupit tbl Essentiale forte a brat az do konca tehu a po sestonedeli sa prist ukazat kvoli vyssiemu cholesterolu. Pretoze teraz sa ine lieky nedaju dat, ale usg brucha bolo v poriadku, pecen nezvascena ani zlcnik.... Takze, skor je to o tom, ze sa treba po ukonceni tehu odsledovat ci sa to zmeni,alebo nie. Ja vlastne dlhodobejsie nejem ani mastne, tak ani nemam dovod mat vyssie hodnoty. No a nejaka ta dietka v rezime- nizsich hodnot tuku v potravinach- nizkotucnejsie jogurty, syry, bez kolacikov.... ☹

lu17
4. máj 2012

@sunny15 No, ono to ze ja som si myslela,ze ak mas vymenny listok,tak sa to plati poistovnou, no bola som sklamana ze som aspon nevidela 3D. Co uz, dufam ze sa doplatime. 😀 Ty tiez planujes rodit v nem. Šaci, ze?

natanell
4. máj 2012

@zuzzy12 Ahojkaj,, noo ja tiež idem na 3D do Banoviec ale strašne neskoro ma objednala až 21.06 tolko čakať ☹ ,,akurát včera som bola na poradni a okrem toho že som pribrala 9 kg 😒 ( všetko mi išlo do chrbata a prs) mi poriadne nič nove nepovedala,všetko je v poriadku. Pohlavie nevidela takže som sa nič nedozvedela.... musím čakať až do juna...už som rozmýslala že zavolám do Hlohovca či tam by ma nevzali skor....
aké pohlavie by sme chceli? no kedže chlapca už mám tak určite túžim po dievčatku len či sa mi to splníí , 🙂 ale ja to cítim od prveho dna že je tam dievčatko,tak sa necham prekvapiť.......čo sa týka mna,tak cítim sa supeer ,všetko robím čo možem,,papam všetko rad radom,kombinujem maso s čokoladou ,slane so sladkým.....po tých schodoch to je už aj u mna horšie ,bývam na tretom v podkroví a výtah nieje tak ked pridem pri dvere bolia ma trošku nohy,ale inak v pohode.......

zuzzy12
4. máj 2012

@natanell Ja som volala do BN asi tak pred 2 tyždnami a sestrička mi hovori že najlepšie sono vidno v 26tt a ja že či sa neda skor lebo že sa nemožem dočkať kedy uvidime babo a ona že dobre....tak ma objednala ked budem v 24tt.Tak neviem prečo ťa tak neskoro objednala...ved potom je už babo vädšie...

ivuula
4. máj 2012

@jerryjanka ahoj aj ja by som radsej chcela pridat do sukromnej, dakujem

natanell
4. máj 2012

@natanell NOO TAK TO SKUSIM AJ JA PREOBJEDNAť SA,,PRIDE MI TO DLHO CAKAT,,V PONDELOK RANO TAM ZAVOLAM... A AKE SU OHLASY NA 3D v Banovciach???,

zuzzy12
4. máj 2012

@natanell a tie chute....jaaaj...to ja tiež slane a hned za tym sladke 😝 ...a potom mi to ide všetko do zadku a brucha-tam som najviac pribrala-zatial nejakych 4-5kg.