September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
inak baby uz mate niektora kocik kupeny ? ja uvazujem ze ho kupim teraz po vyplate len sa bojim ci neni skoro nie ze by somm bola poverciva ale predca trochu mi to vrta v hlave.
@dadika663 tak vitaj v klube vyrážok 😀 😀 😀 ja mám tiež také ako nikdy 🙄 neviem čo by na to pomohlo, skúsim sa v lekárni opýtať, mám ich najmä v dekolte a na pleciach ☹
@olivka84 my sme boli už pozerať a porovnávať čo mám vybraté, ale keďže nemali skladom, tak som tam kde som aj bola. Ja poverčivá nie som, takže keď konečne vyberiem čo chcem, tak určite kúpim. Ku koncu budem rada ak sa vôbec dostanem von 😉 a ešte je toho veľmi veľa čo potrebujem, keďže doma nič nemám a všetkého som sa úspešne zbavila 😅
@olivka84 jasné!! 😀 😀 😀
@dadika2504
@marcelatje tak ja by som ho uz tiez chcela mat nech to mam s krku a potom uz sa budem stresovat len s porodom a aby to dobre dopadlo. sestra sa uz v siedmom mesiaci zbalila do porodnice aby ju to neprekvapilo tak si nemyslim ze by som bola nejaka prirychla. 😀
@olivka84 u nás všetky tieto veci rieši môj partner. Baví ho hľadať a porovnávať. Kočík vyberal hneď ako sa dozvedel že budeme mať bábätko, doma ho máme už minimálne mesiac ak nie viac, takže žiadne povery neriešime. Dokonca máme už aj postieľku a vajíčko. Momentálne rieši prebaľovací pult a vaničku ....... jednoducho tým žije a ja ho za to milujem 😀 ja nakupujem veľmi nerada takže jeho snahu si veľmi cením 😀
@marcelatje aj ja mam uz postielku aj vecicky aj vanicku doma uz len ten kociarik a nejake uplne drobnosti ako cumliky, postolky,plienky mokre utierky , flasky , a kozmetiku pre miminko inak sa tiez nestrsujem vobec. aj ked este mi treba kupit kojenecku podprsenku len neviem ake cislo si mam kupit ci mi to bude stacit tak v osmom mesiaci. alebo uz teraz. ci sa mi este nezvacsi obod prs.
@dadika663 no je to určite lepšie ako potom v obrovskom teple s obrovským bruškom všetko naraz zháňať 🙂
@marcelatje tak to mas pravdu budem rada ze vobec dycham 🙂 a nie este aby som behala po obchodoch. som rada ked videm na 3 poschodie bez vytahu u nas a to som este len na zaciatku siesteho mesiaca.ako neni som leniva len uz nemam kondicku ako pred rokom 😝
@dadika663 no nápodobne, ja to mám len na druhom, ale po tom výstupe predýchavam ako po maratóne 😀 😀 😀
@marcelatje asi tak dajak a aky mas vybraty kocik pre miminko ci uz ho mas aj doma? my mame vybraty ale este nie doma
@dadika663 no už je aj doma, ale nepoviem ti značku takto z hlavy, lebo ako som písala ja som to neriešila, to by som musela kuknúť doma 😀
aha a co cakate chlapceka ci dievcatko . nam povedal doktor minuly stvrtok ze to bude asi dievcatko ze tam nevidi pipik ale moze sa stat ze ho ma prilepeny ao stehienko ako ja som tam ziadny pipik nevidela vobec jedine ze on by tam videl ten svoj 🙂 . a ked som este len zistila ze som tehotna tak som vyberala prve dievcenske mena a ked sme boly pozerat kociky tak moj utekal ku cervenemu kociku ze jemu sa paci ten no co ti poviem 🙂
@dadika663 my budeme mať dievčatko, videli sme na utz, jedine že by sa to ešte zmenilo 😕 no dúfam že nie 🙂 už sme nastavení na princezničku <3
aj ja som nastavena na princeznicku dufam ze sa doki nemylil aj meno som jej uz vybrala bude sa volat Sofia to meno sa mi paci uz nejakych 12 rokov a malinka akurat tancuje v brusko sa natahuje teraz 🙂
dievcata leti to ako o zivot vsak...... ze zajtra 22.tyzden... ako keby som len vcera nasla pozitivny test...
@dadika663 a aký ste si vybrali? ja silno uvazujem nad týmto, teda asi sme uz aj rozhodnutý, nechala som si poradit ;) http://ekociky.sk/?868,bexa-b4x-black
mno ja som tez uz kukala daky kociik ale mam este toho vela kupit tak uvidime 🙂 A mozem otazku? kolko kusov asi oblecenia treba babetku od 0do 3 mesiacov?? lebo aby som zbytocne nenakupila vela a potom my to nevynosi 😉 dakujem
@lu17 ale nie, ja si tu pišem IP s jednou babenkou, sme na tom s tehu podobne, a ja nemehlo co sa vobec nevyzná, tak ona mi ho poradila, všetko preskúmala, prelúskala a ona si kúpila tú verziu bielo-čiernu, lebo čaká dievčatko, a mne sa velmi páči tá čierno-biela verzia, pre naše chlapča...
ešte som ho naživo nevidela, ale akurát si tu aj čítam vyjadrenia báb, ktoré ho už majú a sú spokojné 🙂 tiez bola u mna kamoska, tak mi dávala kontrolné otázky ohladne toho kočíka, a všetko na čo sa pýtala, ten kočiar má, tak som rada, že to niekto vybral za mna a dobre🙂
@lu17 ja sa vlastne nevyznám absolútne v ničom ohladne detí... takže na rady som jak špongia... nasávam a nasávam... ja ani netuším, z tých zoznamov pre bábo a čo pre maminku treba nakúpiť, čo je potrebné a čo nie... 😖 len sa utešujem, že to bábo bude zo začiatku potrebovať hlavne čo papať (to sa spolieham na prírodu), niekde spinkať (postielka z ikei a dobrý matrac) a plienočky (toť dilema dalšia) a ešte dáka vanička na kúpanie...
no mám čo robiť do porodu... 😀
@olivka84
@kali23
@dadika663
Kocik sme boli pozerat iba raz,zajtra druhy krat.Tiez sa nam paci Bexa,aj sme ju videli a odskusali.Len v inej farebnej kombinacii.
Nejake vecicky mame tiez pokupene,ale este toho dost treba.Pomalicky pisem zoznam a az sa nam zajtra babenko pekne ukaze,tak bude jasne aku farbu vyberat 🙂
tiez pomaly skrtam so zoznamu co uz vsetko mam a este tam je toho dost. akurat bodiciek mam 3x tolko co potrebujem
@kali23 pekný si vybrala,aj moj muž je za bieločierny,no ja som nejak nie rozhodnutá,ešte som videla peknú kombináciu ružovo čiernu,bol to tušom dorjan,alebo potom pre chlapca čisto modrý-taký jasný,neviem,ale značky rozhodne bexa,dorjan alebo espiro.Ešte jeden typ bexa som videla,ale ten má vpredu 2 kolieska pri sebe,neviem aký je stabilný,možno by vedela povedať @jerryjanka.

@dadika663 ja som zatial nic take extra nemala ale stane sa mi a tiez to boli asi hormony to sposobuju lebo nejem nic takeho ze by to malo byt s toho.