icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

jenny6
7. máj 2012

@anicka245 Hypoglykémia nie je cukrovka 😉 Samozrejme môže sa vyskytnúť aj u bežných ľudí keď menej jedia, po väčšej fyzickej námahe a kopec ďalších dôvodov.. ale častejšie u diabetikov liečených inzulínom alebo tabletkami.. Cukrovka znamená zvýšenú hladinu cukru v krvi 🙂 Ale telo vždy vie, čo mu chýba. Ak má málo cukru, tak taký fajný zákusok je ideálne riešenie. Si mi teraz urobila na ne chuť 😀

anicka245
7. máj 2012

@jenny6 no ja praveze dost jem preto prave nechapem preco sa mi toto stava 🙂 a praveze dost sladkeho jedavam v poslednom case, ved aj vaha mi teda krasne narasta vdaka tomu, ale za posledny tyzden sa mi uz par krat stalo takto pred obedom ze triaska ruk a ukludnilo ma iba sladke... neviem snad to nie je nic vazne.. len si daj 😀 ja som mala take fajne mmmmmm 😀

zahadka
7. máj 2012

@anicka245 Ahoj, ja toto mavam bezne, chcela som to uz riesit u lekarky a zistili sme, ze cakame babo, tak to nechavam na neskor, mne pomaha bud mala miska cukru zjest a zapit aspon 3 dl vody alebo hroznovy cukor a tiez zapit vodou. Kedze mi to robieva hocikedy, nielen v tehu, obavam sa, ze to bude cukrovka, snad sa mylim..

zahadka
7. máj 2012

@zahadka pre istotu nos zo sebou hroznovy cukor, aby ta to nechytilo niekde mimo domu a nebudes vediet, co so sebou 😉

zahadka
7. máj 2012

@anicka245 ta sprava bola pre teba...neodpovedam zvacsa sama sebe 😀 😀 😀 😀

jerryjanka
7. máj 2012

@piskotik si tam 😉

lusinda1989
7. máj 2012

ahojte dievcence taaaak svadba uspesne za nami 🙂 obaja sme povedali ano a tak sme konecne svoji 🙂 zabava ficala do rana do siestej a nevesta vydrzala a babanko je v poriadku ... neluska ma 16cm 298g dnesna poradna uspesne za nami srdiecko statocne bije dalej hybali sme sa ako divi doktorka nas nemohla ani poriadne pomerat a ani pofotit.... 🙂 malej sa velmi nepaci ked si mamina lahne na brusko 🙂 ultrazvuk sme absolvovali aj s ocinom tak bol nadseni ako pekne ju bolo vidiet polohu mame priecne I. placentu v zadu a mame sa super 🙂
a vy co tu nove dlho som tu nebola 🙂

kali23
7. máj 2012

ahojte baby, chvilu som tu nebola, a priznavam od dovci mam problem to tu docitat... ale ako som si vsimla, vela sa vas uz presunulo do sukromnej, tak teraz neviem, kam mam vlastne chodit a čo skor citat... vrrr
naše chlapča je v pohode, najblizsia poradna za mesiac.
a nechystate sa niektora buducu stredu do Ruzinovskej nem. na ten "cukrovy" test?
A ako to dopadlo s tym planovanym stretkom? uskutočnilo sa niečo, alebo sa ešte len niečo má uskutočniť? 😉

katka_77
8. máj 2012

@lusinda1989 Tak srdecne Gratulujem! 🙂 Nech vam to vydrzi. 🙂

katka_77
8. máj 2012

@lusinda1989 @kali23 Ano kocky, dali sme sa do sukromnej. Oznacte @jerryjanka v sprave a ona vas tam hodi. 😉

paula80
8. máj 2012

@lusinda1989 aj ja vám srdečne gratulujem a nech ste v manželskom živote šťastní a spokojní 🙂 😉

martinkaa
8. máj 2012

Ahojte babenky, chcem sa opýtať, či nevadí, že počas tehotenstva pijem kávu. Pijem Nescu s mliekom ráno pri raňajkách. Veľa ľudí mi povedalo, že 1 káva denne neuškodí, čo hovoríte vy?

p3tra11
8. máj 2012

@martinkaa myslim, ze ak ti nerobi problem, a chuti ti, tak kludne si mozes dat... dokonca som citala, ze 300 ml kofeinovych napojov je denne aj povolenych... ja si robim slabe presso s kopou mlieka, silnejsiu kavu neznesiem...

martinkaa
8. máj 2012

@p3tra11 najprv som prvé 3 mesiace nemala na kávu chuť, ale potom mi znova začala chutiť. Keď sa napijem kofoly, alebo koly, tak kávu v ten deň nepijem.

rheia27
8. máj 2012

@martinkaa skus prejst na tie cakankove, ja si robievam tie, nie je to sice ono ale co uz 🙂

kucharikova
8. máj 2012

@dadika663 ahoj.povedz mu to,mne to zistil ked mi robil tripple testy.odvtedy berem sorbiffer-gyndos predpisal a je mi ok.chvala bohu ma nezapeka,len mam ciernu stolicu od toho 😉

dadika663
8. máj 2012

@kucharikova urcite mu to poviem ale ja som mala zvyseni tlak a hlava ma boly este dnes. je to des ☹ tak lezim ako lazar. ale dakujem za radu si zlata 🙂

natanell
8. máj 2012

Dnes som si dala robiť kývadlo na ruku a vyšlo mi že chlapček a tak isto aj v činskom kalendari. ale ked ja tak strašne tužim po dievčatku,,len ta moja doktorka mi to na sone ešte nevidíí,,a na 3D idem až koncom juna,to je tak dlhoo...rozmýšlam že sa vypýtam niekomu inému na sono v najbližšej poradni ...

jerryjanka
8. máj 2012

https://www.modrykonik.sk/forum/buduce-mamicky-s-rovnakym-terminom-porodu/september-2012/

tu je link na sukromku ak niekto chcete ešte prisť tam tak mi posielajte IP

soniatko
8. máj 2012

@olivka84 Tak to mate super. My sme kupili na Sihoti 4. Ja som na Juh nikdy nechcela ist, ale Vam ta oblast asi vyhovuje. Nam sa to uz pomaly krati a este treba pobalit tolko veci. Neuveritelne, kolko haraburd clovek nahromadi za svoj zivot. 😉

soniatko
8. máj 2012

@p3tra11 To sme na tom napodobne, u nas to v kuchyni vyzera tiez hrozne, este nejake 2 - 3 tyzdne asi nebudem moct varit, ale mam vyhodu v tom, ze nasi byvaju len o 2 ulice dalej, takze sa mozeme stravovat u nich.

soniatko
8. máj 2012

@olivka84 To je divne, lebo ja ked zavolam do Cegysu, tak mi daju termin hned a Hlavacik tam 2 tyzdne nie je? To je zvlastne, lebo minuly stvrtok mi robil sono.

kucharikova
8. máj 2012

@dadika663 ja som zas mala problem na zaciatku tehu s nizkym tlakom,a ktomu malo zeleza no proste som bola sprepacenim za vyraz jak opita.nemas zac,ja rada podelim aj pomozem ak viem 🙂

dadika663
8. máj 2012

@kucharikova si zlata velmi ti dakujem ako ja som mala pred tim problem z migrenou este ked som nebola tehotna .som myslela ze mi to preslo ale mylila som sa mygrena je stale. a k tomu este ten tlak. ako vcera a dnes mam ohromny den vonku krasne a ja sedim doma ☹

kucharikova
8. máj 2012

hybaj cim skor dokimu.moja jestra je tiez tehotna,ma termin 3tyzdne predomnov a ta ma tiez problem s vysokym tlakom.berie magnezium tablety,a tlak si meria aj 5x do dna a zapisuje.keby mala este stale tak vysoky tlak ma ist do nemocnici na infuzie.mame rovnaky termin skoro 3dni je rozdiel 🙂

andrea_stella
8. máj 2012

@natanell mne vsade vychadza dievcatko a v 18tt mi doky povedal, ze to vyzera na chlapca,ale zajtra sa dozviem uz snad na isto 😀 😀 😀

nmonika
8. máj 2012

@kucharikova jej,tiez ste sestry spolu tehotne.Aj ja s mojou,ma termin tyzden po mne 🙂

olivka84
9. máj 2012

@soniatko no sme na juhu zvyknuty, tak sme hladali hlavne tam. len tie stresy okolo toho ked sa vybavuju papiere a zmluvyto je to najhorsie. vam ako dlho trvalo kym vas zapisali do lista vlastnictva vraj to moze trvat aj mesiac.

dadika663
9. máj 2012

@kucharikova ahoj moja tak dnes je to uz lepsie akurat sa musim dat do kopy lebo vyzeram ako horor oci napuchnute tvar pokrcena ale nevadi. a dnes sa pojdem aj cez vychadzku prejst zo svagrinkou von je krasne uz sa tesim. a ja som uz vcera nemala vysoky tlak to uz bola len migrena som si ho merala. uz sa tesim von :D

dadika663
9. máj 2012

ozaj chcem sa opytat aj vy ste take vyhadzane na tvari ako ja v zivote som nemala ani jednu vyrazku a teraz este aj flaky po nich zostavaju. upne take cervene podkozne bolave dzubaky no hrozne ked idem von tak si musim dat kilo makeupu aby som to nejako zakrila ☹