icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

dadika663
9. máj 2012

baby a chcem sa vas opytat na tu kojenecku podprsenku ci ju mate uz doma alebo mi ju staci kupit neskor lebo neviem ci este priberiem na prsiach do porodu po porode urcite ano ale ci si ju mam kupit uz teraz

olivka84
9. máj 2012

@dadika663 tak to by aj mna zaujimalo.

lu17
9. máj 2012

@kali23 Neboj, na vsetko prides co treba a tak. len tu baby odporucaju nie vela veci,lebo vraj rychlo rastu a tak si dame poradit od skusenych. Ja si sem tam uz tiez robim radost nejakou tou vecickou pre maleho, ale tak opatrne. Ono radsej pockat,ale potom sa toho urcite nakopi 🙂 Tako je poslky kocik, a este som ho nazivo nevidela, ale mne sa pacia aj Dorjany - to su troska drahsie, a naj z polskych su Xlandery-ale aj najdrahsie. No a a nahlodal ma kocik ABC Design- nemecka vyroba,ktory vysiel v teste medzi prvymi a ovela drahsimi kocikmi. Ale tiez iba skumam a cakam ako bude 🙂 Musim lezat doma, a nechcem riskovat behanie kade tade... Dufam ze bude vsetko ok, a podari sa mi ist aj omrknut tie veci 😀 A uz mate vybrate meno ?

lu17
9. máj 2012

@dadika663 Noo, ja neviem ci nepockat,pretoze objem sa este moze zvacsit a este ked zacneme kojit tak asi troska to narastie 😀 Boooze, to ani plastiku nebudeme potrebovat 🙂 Ja som sa minule zdesila ze D kosiky 🙂 Ale zatial to nie je mega 😀

kali23
9. máj 2012

@lu17 ja uz ine kočiky radsej ani nepozeram, lebo by som sa v tom stratila 😀 a naše maminy nás teda vykočíkovali v iných "vychytávkach" 😀 😀 😀 a sme tu, no nie? dnes je to v tomto hrozné, taký výber a vo všetkom... no na zbláznenie...

a meno? hej mám už x rokov... Tadeáško... hmmm a čím viac sa blíži jeho príchod tým viac do mňa všetci ryjú, aké škaredé meno, že sa mu budú smiať, že mám myslieť dopredu, ked bude dospelý, alebo ze ako ho budem volať... no mne príde to meno úplne normálne... najviac ma štve, že takto nahlodali manžela, a on mi teraz píli uši so Samkom! nič proti, ale Samkovia sú úplne všade, aj naši priatelia majú malého, aj na ulici máme zo 2-3... no ako by som to malému mohla urobiť, ked sa s ním už zhováram a furt mu hovorím ty moj malý hrášek-Tadeášek... 😉

dadika663
9. máj 2012

@vladka07 ano miminka velmi rychlo rastu takze nepotrbuju tolko vela veciciek na zaciatku.

dadika663
9. máj 2012

@kali23 to si napisala pekne aj meno si mu vybrala pekne. nepocuvaj nikoho pocuvaj samu seba . aj my uz mame vybrate meno pre nasu lasocku bude sa volat Sofinka a tiez sa mi paci uz dobrych 12 rokov a viem ze je veeeela sofii na svete ale mne to nevadi paci sa mi to meno

lu17
9. máj 2012

@kali23 Noo, tak nech rypu- presne tak je to na Vas ake meno date 🙂 A my sme tiez uz davno mali vybrate meno pre chlapceka- sice po manzelovi ale pristala som..... a s dievcenskym by sme mali problem . A asi to tak ma byt, ze to co si vysnivate to aj bude 😀

dadika663
9. máj 2012

@lu17 tak ja mam teraz B kosiky ale myslim ze kym pojdem do porodnice tak to bude aj to D cko. a potom zeby E ko kosik dufam ze nie. ale uz aj na obvod ma tlaci podpira

dadika663
9. máj 2012

inak my sme kocik vyberaly podla dlzky vanicky aby tam malo miminko pohodlie a aby sa vyuzila aj co najdlhsie

lu17
9. máj 2012

@dadika663 Ja som tiez mala donedavna B, ale po liekoch co som brala pred tehu sa o kosik zvacsili a teraz mam podla strihu C,D- ale hlavne to presne tak ako pises tlaci na obvode 🙂 Noo ved uvidime ako dopadneme 🙂 Ale chlapi budu spokojni 😀

kali23
9. máj 2012

@lu17 ja si neviem iné meno vobec predstaviť... x-krát som pozerala kalendár, vždy skončím pri tomto... len mna stve, že to vobec niekto ide riešiť, je to moja vec... mne aj ked sa niekedy meno zdalo až pritiahnuté za vlasy, tak som nikdy nič nepovedala, lebo viem, že toho človeka sa to moze aj dotknúť a vobec to nie je moja vec, komentovať a hodnotiť...
a dnes ked sa dávajú rôzne arabské, francúzske a neviem aké mená... to moje je v norme... ešte by sa mohol volat bartolomej, vavrinec, či adolf... 😀 😀 😀

kali23
9. máj 2012

jaj, raz som bola s menom nespokojná, ked nás svagriná natahovala, že sa malý bude volať Sergej (pre nu nic nezvycajné, lebo má ukrajinské korene) no pre nás hotová katastrofa... ja som si aj robievala srandu, že to bude malý Sergio (lebo zase bracho bol dlho v taliansku, tak som ho potaliančila) nakoniec je to Adam 😀 😀 😀

dadika663
9. máj 2012

@lu17 hlavne nech su miminka spokojne myslim ze nase polovicky su uz ad zaciatku spokojne. a ja som sa inak pomylila teraz mam kosik Cko

kucharikova
9. máj 2012

@dadika663 aj ja mam vybrate meno pre dievcatko Sofia tiez 😀 😀

dadika663
9. máj 2012

@kucharikova tak to je sranda budeme mat sofinky obydve tak to je krasne mne sa strasne paci to meno nedam nan dopustit

kucharikova
9. máj 2012

@dadika663 dufam ze to bude sofia,len aby sa mi v piatok nepotvrdil sofiak 😀 😀 ale vsak nevadi.nech je zive a zdrave.pipik alebo susurka je jedno 😀 😀

dadika663
9. máj 2012

@kucharikova tak to je pravda hlavne nech je miminko aj ty v poriadku. takze ty este nevies co cakate. nam doki povedal ked sme boly minuli tyzden na sono ze je to dievcatko ze tam nevidi vajka aaale ze moze mat pipik prilepeny o stehienko. ale ja som tam tiez vajka nevidela takze mi cakame dievcatko

kucharikova
9. máj 2012

@dadika663 ja az v piatok budem vediet ak sa ukaze co to ma medzi nozkami 🙂

dadika663
9. máj 2012

@kucharikova hlavne nech ste zdravucky 😉 . a kam ides na sono?

kucharikova
9. máj 2012

@dadika663 ja az v piatok budem vediet ak sa ukaze co to ma medzi nozkami 🙂

soniatko
9. máj 2012

@kali23 Tadeas je krasne meno, si zober, ze ked z neho bude dospely mlady muz ako pekne to meno bude zniet. Ja som mala vybrate Timoteja a tiez ma vsetci odhovarali, ale mne a MM a sestre sa velmi paci. Vsetci ostatni maju stastie, ze nakoniec cakame Anetku....

kucharikova
9. máj 2012

@dadika663 ja mam gynekologa v nitre a aj na sono tam chodim.

soniatko
9. máj 2012

Trapia aj niektoru z vas krcove zily? Ja ich mam uplne hrozne, strasne ma bolia a este k tomu aj hemoroidy, po 4 hodinach v praci hladam postoj, ako by som sa postavila, aby ma tak neboleli. Buduci tyzden mam dovolenku, pojdem k lekarke, dufam, ze mi na to nieco da. Najhorsie je, ked si do tych zil nechtiac v praci udriem. Auuuu... 😢

dadika663
9. máj 2012

@kucharikova aha tak nech ti to dopadne dobre a nech sa vam vase miminko ukaze. aj tvoje tak kopka lebo moje kopka ako futbaliska alebo sa natahuje ale poriadne ale som stastna lebo viem ze je v poriadku

kali23
9. máj 2012

@soniatko haha, ano aj Timotej je pekné... ale u nás už obsadené, má kámoška 🙂

andrea_stella
9. máj 2012

@kali23 Tadeas je krasne menao aj ja som ho chcela pri prvom no muz mi tiez zacal pilit usi so Samkom tak mame Samka a az tak to neberem ze ich je vela, lebo vraj ked sa narodil moj brat Patrik tak letelo toto meno a teraz okrem mojho brata poznam len dvoch Patov 😀 😀 😀

anicka245
10. máj 2012

baby tvrdlo vam niektorej uz teraz brusko? iba tak ze 5sekund, mne sa to stalo vcera asi 3 krat, myslite ze staci na to iba to magnezko?

jenny6
10. máj 2012

@soniatko A nechceš sa dať od doktora vypísať? S vyšším tehu to bude vyššia záťaž a k tomu leto a teplo.. Inak zatiaľ si môžeš dať aspoň askorutín, ak máš doma 😉 Posilňuje stenu ciev aj keď oproti ostatným liekom od lekárov sú slabšie ale aspoň niečo 🙂