icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

vladka1828
10. máj 2012

@lusinda1989 jej mala si pekné šaty 🙂 aj ja som mala takýto štýl šiat - mne tie klasické princeznovské veľmi nešli 😀 och ešte raz si zopakovat svadbu ☹ 🙂

lusinda1989
10. máj 2012

@vladka1828 dakujem svadba ubehla rychlo to je pravda ale teraz nas caka nieco krajsie co bude trvat cely zivot
😀 😀 😀 😀

vladka1828
10. máj 2012

@lusinda1989 tak to máš pravdu.....ale pekne to letí - ved takto o 4 dni, už budem v 6. mesiaci 🙂 dnes sme boli na poradni, tak som vzala aj manžela so sebou, aby videl to malé šidlo v brušku.....doktor mu všetko pekne poukazoval, pozeral aj na pohlavie, ale určitosťou nám ešte nevedel potvrdiť - no ale vyzerá to tak, že to bude chlapčiatko 😀 ach jáááj tie poradne sú super 🙂 😉

soniatko
10. máj 2012

@olivka84 Aj my sme si to uzili, i ked my sme mali financnu poradkynu a vdaka nej sme nemali aspon tolko starosti, ale inak vsetko ostatne ohladne uveru obehal MM, len tie nervy schvalia - neschvalia boli najhorsie.

nmonika
11. máj 2012

Ahojte.Dam update aj tuna : Vcerajsie morfo na vybornu,je to dievcatko,nasa BAMBULKA,ma 362g a okolo 25cm.Manzel bol pri mne,potesil sa.Termin upraveny na 21.9. (+/- 8 dni)
No a sestra bude mat chlapceka,tyzden po mne.
Kupili sme teda nieco ruzove a modre 🙂
Pekny den vam prajem

tamix
11. máj 2012

Ahojte, aj naše morfo dopadlo výborne, mal by to byť chlapec, len chlapčenské meno ešte vôbec nemáme ☹ .
Plánujete dať odobrať pupočníkovú krv svojmu bábätku?
Ponúkol vám váš gynekológ hyalobarrier gel proti zrastom v prípade sekcie?

olivka84
11. máj 2012

@soniatko ani nehovor my sme mali realitku a s tou to bolo neskutocne.....

dadika663
11. máj 2012

@nmonika jej blahozelam tak budes mat dievcatko a termin mas ako ja :D

vladka07
11. máj 2012

@dadika663 mno to ano fuuha ak neves kolko kusov briblizne by som mala mat od 0 do 3mes? 🙂

nmonika
11. máj 2012

@dadika663 jeej,super 🙂

kucharikova
11. máj 2012

@dadika663 ahoj moja tak mi mame uz sono za sebou.budeme mat chlapceka 😀 😀 vsetko ok.juj tak to bolo krasne vidiet drobca,ze slzy mala na krajicku.

dadika663
11. máj 2012

@kucharikova je to krasne vidiet svoje miminko aj ne sa zakazdim tisnu slzy do oci a nas tatinko ma vzdy drzi za ruku ked sme dnu na sone.

dadika663
11. máj 2012

@vladka07 ja neviem ja budem mat sest bodyniek z dlhym rukavom lebo mi budeme mat septembrove miminko ale 2 svetriky 2 postolky 1tky, ale 6torie dupacky so zapinanim medzi nozickami, overal, ciapocky ale 2 tenke a 2 hrubsie, kosielocky ale 4, a ponozcicky ale troje, rukavicky dvoje, a asi dvadsat latkovych plienok ale to budem davat na pampesrsku a dvoje take dupacky len do pasa neviem ci som este daco zabudla

dadika663
11. máj 2012

@kucharikova a som rada ze ste v poriadku aj ty aj miminko teda malinky :D

kali23
11. máj 2012

baby nemáte nejaký tip na šablóny na steny? chcem vymalovať izbičku postavičkami, a kedysi dávno, ked sa ma to ešte netýkalo som našla super stránku, ale teraz akoby sa po nej zlahla zem...

jerryjanka
11. máj 2012

@kali23 a čo tak nalepku napriklad macko pu - su dosť lacne aj ked su väčšie
http://www.ebay.co.uk/itm/Disney-Winnie-the-poo...

kali23
11. máj 2012

@jerryjanka nalepku nemozem, lebo nemam nato dobre steny, a ja som taky maliar amatér, ja rada malujem...
🙂 ale uz som našla 🙂 tento macík sa mi straaasne páci 🙂
http://www.predlohy.sk/tovar/2467x-predloha-na-...

jerryjanka
11. máj 2012

@kali23 ake mate steny?

kali23
11. máj 2012

klasicku omietku, takze nie su hladucke, ako pri sadrokartone

nmonika
11. máj 2012

nasa BAMBULKA 🙂

zahadka
11. máj 2012

aka je poskladana, tie deticky sa musia riadne krcit v tych nasich "bruskach"

nmonika
11. máj 2012

@zahadka ved prave...Ja ju aj tak trosku lutujem,no dufam,ze jej to az tak neprekaza 🙂

kucharikova
11. máj 2012

@nmonika tvoj pokladik jak si vegeti po styroch.moj maly zas vegetil na chrbatiku a pravu rucinku si drzal hore a pozeral ako si hybe s prstikmi 😀 😀

kucharikova
11. máj 2012

@nmonika moja sestra bude mat dievcatko a ja chlapceka 🙂 nejak sa nam to podoba 😀

nmonika
11. máj 2012

@kucharikova jee,to muselo byt tiez nadherne.A nemas fotku?
Sestrin chlapcek bol este aj presne ulozeny ako nasa bambulka,takze mame rovnake foto.
Pekne sa nam to teda podarilo,takto narovnako 🙂

kucharikova
11. máj 2012

@nmonika mam foto ale neviem ju sem dat ☹ cez pc mi to nejde a notebook ma muz so sebou v robote.ked dojde domov tak to skusim 🙂

kucharikova
11. máj 2012

moj synacik🙂)

nmonika
11. máj 2012

@kucharikova takuto tvaricky mam aj ja 🙂

soniatko
11. máj 2012

@olivka84 Aj my sme kupili cez realitku, ale odmietli sme ich financnu poradkynu, poznam ju a nemam o nej dobre info, tak sme si dohodli znamu. Zajtra sa uz konecne stahujeme, takze nas tu caka posledna noc, tento byt vyzera ako po vybuchu, sama krabica a taska. Uz nech je zajtra vecer. Som maximalne unavena...

andrea_stella
12. máj 2012

@kali23 no inak moj maly mal byt najprv Ludko po muzovi,ale to len preto, lebo som bola presvedcena ze budeme mat babu tak som trepla toto meno a potom to muzova rodina nevedela prekusat , ze som mu dala meno Samko ta ako aj muz chcel, nezabudnem na svokrine slova, ze take skarede meno 😠 😠 😠 oni ho prvy mesiac ani nevolali menom kreteni 😀 😀 😀 ale mozem sa na nich vysrat a preto ani teraz nechceme prezradit ake mena dame proste sa dozvedia, ked porodim sak ani vlastne nevieme furt co cakame 😀 😀 😀