icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

andrea_stella
18. máj 2012

@marcelatje ja som bola tiez v gyn five na usg a to viem, ze sa samozrejme plati lebo to je sukromna klinika,ale ja som chcela vedet ci aj v nestatnych ambulanciach plati pravidlo, ze tie povinne tri usg sa neplatia 😀 lebo mne robil aj dva navyse a musela som zaplatit za vsetko samozrejme okrem tej nemocky ked som bola

vladka1828
18. máj 2012

@anicka245 jeej - aj my sme chceli Mateja, ale nakoniec to bude Adam 😀 a tiež mi každý hovoril, že to bude určite dievčatko....už som bola aj z toho nešťastná, lebo sa hovorí, že dievčatko uberá z krásy 😀 😀 😀 ...no a nakoniec sa z toho "vykľulo" chlapčiatko 😉

anicka245
18. máj 2012

@vladka1828 ja som sa tiez pozerala do zrkadla ze ci mi to kazdy hovori preto lebo sa hovori ze dievca ubera z krasy 😀 lebo kamoska cakala dievcatko a bola vyhadzana a vsetky tetky jej vraveli ze to isto bude dievca a chuda az do placu jej bolo, ze ako jej nepriamo davaju najavo aka je skaredaaa 😀 ale nie vzdy je to pravda sestra ma dve dievcatka a praveze mala aj lepsie vlasy aj plet. 🙂 ale toto by ma ani netrapilo, ja som uz akosi bola presvedcena tymi bosorkami ze to bude baba a ked sme videli pindurika tak to bolo riadne prekvapenie pre mna 🙂 ale ako vravi lekar- na 100% je to az pri porode 🙂

danjelca
18. máj 2012

@anicka245 no neviem anička ja som videla gulky i pipíčka :D a nedalo sa to pomýliť s prstíkom:D

sunny15
18. máj 2012

@babika771 ahoj moja,ten lekar bol magor 😠 😠 len sa nedaj,kym drobec kopka ,tak je vsetko dobre.
nutit ta nemozu do nicoho...drzim ti palce,uvidis vsetko dobre dopadne 🙂

anicka245
18. máj 2012

@danjelca ved to aj u nas sme tak videli 🙂 len ked sa stavaju omyly uz aj na 3D sone tak vies... ale tiez si myslim, ze Matej zostane Matejom 🙂 a tesiiiime sa z toho 🙂

sunny15
18. máj 2012

@zuzka0902 noo vidim ze nas tu je viacej, co si mysleli ze to bude dievcatko a nakoniec je to chlapcek 😀
nas maly je zasa dost aktivny,kopka väcsinou rano okolo 5.00 potompredobedom mi ustedri par uderov a niekedy je zas kludny...ale poobede a vecer taaak to je male šidielko 😀

paula80
18. máj 2012

Baby aj my sme včera na uzv videle jasne pipíka a guľky, no ale u nás to bude už tretí chlapec 🙂A tiež si myslím,že keď už raz tam ten pipík je pekne vidno,dievčatko už z toho nebude 🙂

danjelca
18. máj 2012

@paula80 tak ked by to u nás bolo dievčatko tak som si 100% istá že nám ho zamenili:D...to bol clapček ako vyšitý:Da nôžky samozrejme roztiahnuté, že sme si tu nádheru mohli poobzerať zo všetkých strán:D chrobáčik môj nehanebný:D

anicka245
18. máj 2012

@sunny15 nas maly bol vcera veeelmi aktivny cely den a veselo povzbudzoval pri hokeji 🙂 no a dnes dospava 🙂 ale vecer bude zase vystrajat 🙂

dadika663
18. máj 2012

No nam povedal doktor ze to bude dievcatko ale potom dodal ze moze mat pipik schovani vedla nozicky ale ja viem ze to bude dievcatko mam omnoho vacsie brusko ako pri chlapcoch aj iny tvar ma a aj som viacej pribrala ako pri chalanoch. ked som isla rodit doki sa ma pytal ze dievcatko a vy co tu hladate? a ja jemu ze ja som prisla rodit :D

sunny15
18. máj 2012

@anicka245 nooo taak to budu športovci tí naši drobci 😀
@danjelca 😉 aj ten náš sa pekne ukazal aj na 3D a aj na poradni 😉
@paula80 blahozelam 😉

danjelca
18. máj 2012

baby mám jednu divnú otázku...: 😀 😀 😀 ale fakt divnú...
k pôrodu sa chodí nenamaľovaná??? 😀 😀 😀

anicka245
18. máj 2012

@danjelca asi ako stihnes 😀 😀 kamoska sla na cisarsky a bola krasne vymalovana aby dobre vyzerala na prvych fotkach, no ked ta to prebudi v noci alebo nadranom asi to bude posledne na co budes mysliet 😀 ale som zvedava co napisu skusenejsie ake maju skusenosti 😀

danjelca
18. máj 2012

@anicka245 ja sa pýtam akože kvôli hygiene, to môže mať pacientka makeup aj pri cisárskom?

miriamka
18. máj 2012

@danjelca...zalezi ako stihas.Mne zacala odtekat plodova voda v noci a isli sme do nemocky...takze ja som sa pred odchodom urcite nemalovala, to bolo posledne co ma trapilo v noci a celkovo v tej den 😀

danjelca
18. máj 2012

@miriamka ale teda nie je to zakázané?:DDD

miriamka
18. máj 2012

Myslim ze nie...hadam len umele a nalakovane nechty pri narkozach vadia, makeup nie, lebo ved ked mas pekny decentny makeup ani nevidno ze nejaky mas 😉

danjelca
18. máj 2012

@miriamka ok, však nech tam dajako trocha vyzerám🙂)))))

miriamka
18. máj 2012

@danjelca...ver, ze to Ti bude uplne jedno 😀

danjelca
18. máj 2012

@miriamka 😀

anicka245
18. máj 2012

@danjelca ona bola objednana na presnu hodinu na cisarak takze sa pekne vymalovala, podla mna makeup na tvari moze byt

sunny15
18. máj 2012

@danjelca na sekciu urcite nechod namalovana...ak budes mat spinalnu analgezu tak ti daju kyslikovu masku na tvar,aby sa ti lepsie dychalo a to budes mat zbytocne ruz ci lesk,a ak by ta uspali taak to uz je uplne zbytocne...to by ti kazali hned sa odmalovat...totiz tam dostanes masku na tvar a potom ta zaintubuju....make up po sekcii si neupravis lebo budes lezat nonstop 24hodin... 😉 a pri spontannom porode...tam zas sa spotis ale spirala neuskodi,ale na pery vtedy skor balzam,popripade tonovaciu tycinku odporucam to je dobre na vysusene pery a dobre to aj vyzera... ja sice stale chodim nalicena,ale na porodnej sale su väcsinou nenamalovane zeny 😉

danjelca
18. máj 2012

@sunny15 ja som závislá na svojom čerešńovom labelle bez neho má pocit uplne vyprahnutých úst . Ved nemyslím nejaký večerný makeup, ale tak uplne normálne, jemná linka,totižto bez makeupu budem vyzerať že práve odpadávam:D som taká bledula:D

sunny15
18. máj 2012

@danjelca 😀 aj ja som taka bledula 😉 ale ked budem rodit normalne tak sa nalicimaj ja len tak jemne aspon 😉

dadika663
18. máj 2012

no dievcata myslim ze ked budete rodit 12 hodin alebo len 9 hodin a nebudete sa moct ani napit tak vam bude jedno ako vyzerate budete to chciet mat co najskor za sebou. ale labelo pomoze a nikomu urcite nebude vadit ak nebudete namalovane
@sunny15

sunny15
18. máj 2012

@dadika663 mne je to jasne ale spirala a balzam je ok

dadika663
18. máj 2012

@sunny15 to ano ale spiralu odporucam vodeodolnu a to som mozno napisala aj malo tych hodim ze dvanast ja som rodila dva dni

sunny15
18. máj 2012

@dadika663 ja som robila na sale,viem co ma caka...aspon teoreticky

nmonika
18. máj 2012

Ja som uz tiez riesila to,ci sa stihnem trosku primalovat pred porodom.Tiez kvoli pleti a pery mam nevyrazne.Nechcem vyzerat ako mrtvolka 🙂 No ktovie co nas caka v ten den D ?!