September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@tomika aha no podla mna sa tu nerozoberali nijake moc osobne temy aby si ich nemohol precitat nikto iny... tehotenstvo je krasne a kazdy normalny clovek vie o veciach s nimi spojenymi... napriklad mne dobre padne ked idem pozriet do temy kde maju termin o mesiac skor aby som vedela co ma caka pripadne poytat o radu alebo si len precitat ako to zvladaju a pride mi to vhod.... nepacia sa mi tieto sukromne temy aby si to nikto nemohol precitat... ved kazda co napise je to jej nazor a za ten by sa nemal nikto hanbit ze si to precita niekto z jeho znamych... ale ako chcete ja som sa tu chcela verejne bavit o tehulkovani ale ako vidim hanbite sa asi za to ze ste tehotne alebo ja neviem za co.... ale tak co uz ....
nechcela som sa nikoho dotknut predchadzajucim prispevkom ale tak pride mi to trosku od veci....
@lusinda1989 no bolo to preto že niektoré baby mali zlé skúsenosti s verejnými témami...
@tomika prepac le mna uz raz vyhodili zo sukromnej temy teda lepsie povedane vymazali lebo som dlho neprispela...bolo to na zaciatku a nic extra sa tam nerozoberalo tak som dlhsi cas neprispela a jednoducho ma vymazali co mi pride dost trapne... lebo nie kazda ma cas a chut sediet tu kazdy den od rana do vecera...
@danjelca a to su napriklad ake?
@tomika a preco by som mala chciet ist niekam odkial ma uz raz vyhnali... ???? to je jedno nechajme to tak je mi luto ze ste vsetky zmyzli do sukromky..... :(
@lusinda1989 myslim, ze žiadna z nás sa za tehu nehanbí 😉 ale mne osobne sa tiez lepšie píše o niektorých veciach spojených s tehu, ktoré sú pre mňa až intímne v súkromnej téme.
Tiež som od úplného začiatku chodievala hlavne sem, potom sa vyskytla tá druhá téma, a ked som tam dlhšie nebola z dovodu nedostatku času, tiež ma chceli vymazať, ale upozornili ma nato, tak som sa ozvala, ze tam chcem ostat.
A ked sa vačšina báb premiestnila tam (čo chápem, že sa nedá to isté riešiť aj tu aj tam) tak tiež viac riešim veci tam, než tu 😉
@kali23 lenze mna na to nikto neupozornil... jednoducho ma vymazali a ked som na to prisla tak ze som tam chcela ist pozriet co je nove tak bola zablokovana pre mna.... a mozem vediet ktore su to veci o ktorych sa tu nechcete bavit???
@tomika tak holenie podla mna nieje az taka osobna tema ale ja som asi v tychto veciach inak vychovana a benevolentnejsia asi ako vacsina.... nie v pohode dakujem mne je tu dobre...
sranda musi byť 😉
@lusinda1989 tak to je zvláštne, jerry... napísala normálne do témy mená všetkých, každej doslo upozornenie, ktoré sa tam dlho neukázali a mali sme sa ozvat, ci tam este chceme chodit, alebo nie... určite ta len prehliadla, to bola náhoda, nie umysel 😉
@kali23 ved v pohode ja jej nic nevycitam ... len mi to pride take smutne ze baby ktore maju o mesiac dva neskor termin si nemozu pozriet co ich caka pripadne sa spytat ze ako sme to prezivali my.... ale ved v pohode je to iba moj nazor 🙂 🙂
nie som si teraz istá, ale zdá sa mi, že je tu ešte aj tretia téma so septembrom 😉
ja osobne sa pýtam vzdy v téme báb, ktoré čakajú druhé či tretie bábo... lebo nie vzdy mám tolko casu aby som mohla sondovať viaceré témy 😅
aj tieto dve ledva stíham čítať... a veľa vecí mi uniká... 😒
@lusinda1989 tak ja som bola tiez jedna z iniciatoriek sukromky. Podla mna niektore veci spojene s tehotenstvom su velmi intimne a preto sa rozoberaju tazsie v teme,kde si to moze precitat hoc kto. Ak by sme sa hanbili za tehu,nemali by sme to v pase ;). Ono je to asi o tom,kto ma ako nastavenu svoju osobnu intimnu zonu.
A do temy sukromnej sa kludne mozes pridat. Budeme rady. Vyhodena si nebola. Zakladatelka len preriedila clenov,ktori neprispievali aj mesiac, nevedeli sme,ci su tehotne a pod. A kontrolovat kazdemu pas naozaj nejde.
Takze ziadne 'urazky' 🙂
@lusinda1989 ahoj 🙂 ja mám termín v októbri a rada chodievam pozerať aj na túto vašu tému, nech viem, čo ma čaká, lebo v našej októbrovej je pomenej báb. To preto lebo väčšina je v súkromke, lenže tam boli tie isté problémy, že z nej vyhadzovali a ťažko sa bolo dostať medzi tie zabehnuté baby 😉 takže som rada, že sú aj tieto verejné témy, kde sa niečo dozviem 🙂

@luly13 a preco ste vsetky odisli do sukromky??? co sa vam tu nepacilo????
@tomika
@sunny15