September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@kali23 tak zatial doki nevravel nič, 6.6 mám poradnu tak snád nebude na mna kukať s vyvalenými očami 😀 Však toto že podla pôvodnej váhy ak sa mám riadiť tak sama neviem nepatrim medzi štihle baby ale ani medzi gulky..taky plnší normál 😀 (teda čo je v tomto svete ten normal že? 😅 ) ale s rovnakou váhou teda ešte o dve kila viac som mala ked som čakala prvu dcérku a pri nej som už mala v 6. mesiaci plus 7 kíl 😒
@erika3011 kolko si vážila? ja 58-59 pred tehu, teraz uz 69 ale ja som nemala ziadne zvracanie, len chute na sladké, tak som pribrala aj z vlastnej pažravosti 😅 tuk na riti a stehnách... brrr
niekde tu bol aj link na porovnanie váhy maternice, bába, vody... a do toho 6 mesiaca to naozaj nie je veľa... takže si myslím, že si v pohode, to priberanie sa určite dostaví ;)
@erika3011 hlavne, ze babo rastie..moja kamoska pocas tehotenstva pribrala 7 kil a babatko malo 3,60 :D stastna to zena 🙂 to napr. ja som najpr nepriberala, no teraz??? lezim, pretoze malinky je nizko takze sa to na mna lepi jedna radost 🙂 uz mam 9 kil + 🙂)
@bobek090912 ked musíš ležkať tak to je iné... ja to vybeham asi aj pri dcérke, tá už má tri roky, do škôlky pôjde až v septembri tak si ju užijem ešte dosýta 😀 ...inak ja som vtedy pribrala tých 16kg a z toho malo dieťa len 3,30kg 😀 😀 😀 čo už hlavne že to zišlo vtedy dole 😀
@erika3011 tak to sa ti urcite podari, verim, ze toho mas teraz pri malej a este s drobcom v brusku dost vela 🙂 drzim prsteky 🙂
@bobek090912 ďakujem aj ja držím pršteky všetkým septembrovkám 😉 už nech to máme za sebou 😀
V PREDETI bezplatné kurzy pre mamičky a oteckov. Stačí len zavolať a objednať sa. Viac informácií o kurze nájdete tu : http://www.predeti.sk/documentview.aspx?file=xk...
@andrea_stella Trosku s oneskorenim...aspon vidiet, ako "vysoko aktualna som"...Ano chodila som aj na novembrovky 2010, to je vazne sranda, ze mame rovnaky rozdiel.....Najskor troška šok, ale tak to malo byt a teraz som rada, ze sa "zadarilo"- ked vidim vsade naokol problemy s donosenim,a vobec s otehotnenim.....
kocky u mna ani dve male deti (rozdiel 15 mesiacov a dojcenie) nezabrali na zrusenie nabratych kileciek.... a to som ani moc nejedla a teda ked jedla tak zle - u mna funguje pravidelna strava, pohyb je fajn, ale u mna vela neznamena.... snad to po tretom babatku pojde lahsie dole a budem konecne spokojna a stastna maminka ;)
@nasatina my tak isto vobec sme druhe tak skoro neplanovali,ale som rada, nakoniec ze sa to takto zariadilo 😉 a vy uz aj viete co cakate ci sa chcete dat prekvapit? 😉
@andrea_stella ....vysielam tam hore signaly, mohlo by to byt dievcatko - nechce sa mi kupovat a prat dokola len teplaky 😀 .Podla posledneho sona to vyzera na "čáárečku", ale dievčata su iste az pri porode 😉
@nasatina tomu ver u nas je to velmi otazne, najprv nebolo vidno nic potom zas to vyzeralo na chalana a teraz na posledy zas nic o tyzden idem do poradne tak sa uz dufaam dozviem ak nie tak to uz necham tak az do porodu 😉
@andrea_stella pri malom to bolo očividné - aj keby som nechcela, musela som vidiet, nedalo sa prehliadnut.....Uz je to rozhodnute, uvidime!!!!Darí sa Vám inak dobre?Toto tehotenstvo nejako nestiham vnimat, dni utekaju pri vareni, prani a spratovani hraciek.
@nasatina vsetko je v najlepsom poriadku ani ja si to nestiham vsimat a hlavne my sa este ponahlame s dorabanim nasho podkrovneho bytu v july sa chceme stahovat takze mame este k tomu fofri tak potom zacnem chystat vsetko pre male a hlavne starsiemu chcem spravit uz konecne detsku izbu nech ma svoj raj a ake si mala tehu prve tri mesiace?no ja uplne desne a uplne odlisne od prveho furt som grcala pri starsom som ani nevedela, ze som tehu po kym brucho nerastlo teraz uz aj pocitujem trochu krize s narastajucim bruchom a hlavne teraz sa uz neda pri krpcoch tak oddychovat ako ked sme ich nemali no ne? 😀 😀 😀
@lusinda1989
@anicka245 baby tak pridavam sa k vam s tym supinatenim...ja mam tak suchu pokozku ze sa aj 3/4 nohavice hambim obliect lebo somsama supina...som si kupila aj krem ze sa budem natierat ale houby z toho leniva som🙂
@andrea_stella ....pri malom som mala ťažkú pohodku, do prace som chodila az dokonca a toto naše druhé múúúša ma necháva v rovnakej pohodke.Akurat som bola viac unavená a určite mám väčšie brucho. Priberám každý mesiac po kilečku. Skonštatovala som, že keby to bolo na Slovensku možne, dam maternicu do prenajmu 😎
@dadika663 ani ja som nemala supiny ale kedze som leniva natierat sa tak mameste viac suchu pokozku ako sommala a tak za posledne cca 2 tyzdne mam aj supiny ale nastastie len na nohach...musim sa donutit natierat...este ked je pekne za sa mozem opalovat tak to sa natrem ale inak nie...
Ja som mala teraz v tehu strašne suchú pokožku a šupinky, všetko ma svrbelo 😒 Natierala som sa každý večer ale aj tak to dlho nevydržalo a to som skúšala všetky možné telové mlieka.. No s niveou baby je to super, už ju nevymením 😀
Ahojte septembrovky, posledné dva dni ma strašne bolia lýtka 😢 V noci chytám kŕče do lýtok aj do priehlavkov a to je neskutočná bolesť. Beriem magnerot 2x denne, ale zjavne nepomáha......a tie lýtka ma trápia najviac, pretože sa mi nedá ani chodiť, celý čas to bolí ako keby som išla chytiť kŕče 😔 Môžem si zvýšiť dávku toho magnerotu alebo radšej zavolám dokimu 😒
Ahoj baby, je tu niekto aj z okresu NZ? ja mám tiež TP 27. septembra. Veľmi by ma potešilo, keby som sa s niekým zoznámila, s kým sa pravdepodobne stretnem 🙂 . Vďaka

@erika3011 ja som prvé 4 mesiace nepribrala nic, vytešovala som sa, a potom za mesiac 4kg a už to ide a tak skoro sa nezastaví... nateraz je to priberanie u mna také primerané, ako som uz písala... 😉