September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@lusinda1989 ja som v tehu uz mala 3xmykozu..ale dufam ze do porodu sa uz neobjavi...
@sunny15 ja som sa jej zbavila tak pol roka pred tym nez som otehu a ked som videla co len malinky priznacik hned som dala rosalgin a odkedy som tehu tak absolutne nic....
@sunny15 ja som s nim maximalne spokojna aj ked je to drhasie ale tak jedine co mi pomohlo
@anicka245 ja bez sladkého nevydržím ani deň, a tá glukóza mi chutila ako sladké zálievky na kompót 😀 😀 tiež si vravím, že by som mala sladké obmedziť, ale keď mne tak strašnééé chutí 😀 ale zas na druhej strane si vravím, že telo si samo pýta, čo potrebuje...a ja zato nemôžem, že si stále pýta len sladké 😀 😀
@lusinda1989 noo tak to vyskusam aj ja...mne dr.kazal kazdy tyzden si davat probio capiky do posvy...ale niekedy to bolo ok. a inokedy jak keby mi probiotikum spustilo mykozu...ako minule dala som si capik a o den -dva sa objavila mykoza 😒
Ahojte pridám sa k vám.Som 28 týždny.Je to úžasný pocitsom veľmi šťastná 🙂 !!
@sunny15 aj mne dala take probiotika ale tie mi nepomohli.... rosalgin je u mna top aj segre zabral....
Ahojte tak ja som tiez nova medzi vami.ja mavam tiez vytoky ale to uz od 13.a ked mam plesen tak mi dr.da take cipky2al.3a mam ich brat kazde3dni.a pomaha mi to.alewmam aj ureaplazmu a mykoplazmu.jajmam toho dost aj nalez na krcku maternice.co mi zistili uz ked som bola teh.ale maly sa mi hybe v kuse vsetky testy zatiat dobre aj cukor co sa cudujem lebo len sladke jem.joj dala by som si po ustach.
Dakujem pekne.akurat lezim v nemocnici.od rana tvrdnutie brucha a mala som krce asi hodinu a to someste take nezazila.ach dufam ze ma coskoro pustia. 😔
Ahojte, môžte sa aj ja ku vám vtierknuť ? 🙂
Čakáme náš malý zázrak 25.09.2012 pohlavie nevieme a necháme sa prekvapiť, no mám také tušenie, že to bude chlapček 🙂
ja som mala tiež pred 2 týždňami problémy s tvrdnutím bruška, dokonca som bola aj týždeň chorá, DR. nariadila kľudový režim kvôli tomu tvrdnutiu bruška, menej práce a viac odpočinku , no v práci sa to veľmi nedá a akurát prerábame byt, tak máme aj veľa práce doma ... no a teraz oddychuj , keď ti niekto povie ...
Dakujem pekne.no ved ten kludny rezim ako ked mam malu doma.ale ved ja som bola u poho klud smalou na prechadzky a to bolo vsetko.no a varenie atd.klasika.tak neviem potom preco.ved uvidime.
Dakujem pekne.no ved ten kludny rezim ako ked mam malu doma.ale ved ja som bola u poho klud smalou na prechadzky a to bolo vsetko.no a varenie atd.klasika.tak neviem potom preco.ved uvidime.
Neotvarala boze chran.vcera som mala od rana tvrdnutie brucha kazdu chvilu a pobede bolesti v podbrusku asi hodinu to ma vystrasilo najviac tak som isla.a povedali ze nic nevidía vsetko v poriadku ze to sa stava ze tvrdne.
@verka1856 NIE NEBOJIM SA PRECO COHO NIE VELA KRAT LEN KED SA NAMAHAM VELMI TAK ´VTEDY MI TVRDNE INAK POHODICKA :D. takze si este v nemocnici to ti nezavidim a tam ked sa dostanes tak si ta tam nechaju tyzen aby dostaly viacej zaplate od poistovne im sa neoplati ta tam mat 2-3 dni.a to nevadi ani ja som to nevedela ked som sem prisla :D
Ahojte kočky ako sa mate,čo mate dnes v pláne?ja dám malú spať,poupratujem byt a potom budem oddychovať,vonku sa moc nedá isť kedže znova prší takže sa budeme hrať doma

@sunny15 hej hej presne tak dufam ze som sa toho nadobro zbavila 🙂 🙂