icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

jojo161
7. jún 2012

@babika771 držím hrozne moc silno palce nech všetko dobre dopadne

stipec26
7. jún 2012

@lucica ak ta to nesvrbi a nestipe - tak to mas super... ja som stale dole zapalena, neviem sa toho zbavit.. bola som na vysetreni, ph aj posva je OK... je to len vonkajsie... ale je to dost neprijemne.... ani caste umyvanie nepomaha :( tiez by som ocenila nejake rady... ak mate...

paula80
7. jún 2012

@babika771 držím silno palce,nech ste obaja v poriadku..

anka772
7. jún 2012

@babika771 Držím palce, držkajte sa a hlavne nech všetko dobre dopadne..🙂

zahadka
7. jún 2012

@babika771 snad to vsetko dobre dopadne, drzte sa

gelifil
7. jún 2012

@babika771 drzte sa obaja!!!

lenka369
7. jún 2012

@svaca20 ahoj tak ja mam s krížami problem viec menej od začiatku tehu....nic nepomaha vraj len specialne cvičenia na gymnastickej loptte pre tehotne,este som neskušala ale chstam sa ist.ale babo bude rast a bude ti tam tlačit takže len vydržať.

dadika663
7. jún 2012

@zuzka0902 ja nie viem co ma caka bolest musi preyit kayda y nas ale ten pokladik dryat potom v ruke to krasne stvorenie stoji ya vsetku tu bolest.

dadika663
7. jún 2012

@babika771 drzim prsteky a vela sil a zdravicka zelam aj tebe aj babinku

katka_77
8. jún 2012

@babika771 Myslim na vas, drzte sa, nech to vsetko dobre dopadne. Drzim vsetky palceky. 🙂

lu17
8. jún 2012

@babika771 Drzim Ti palce, a ozvi sa nam ako sa mate 😀 Vsetko bude v poriadku , uvidis 😀

anicka245
8. jún 2012

@babika771 velmi drzim palce! a daj prosim ta vediet ako sa mate!

vladka1828
8. jún 2012

ahojte - včera som bola na glukózovom teste, myslela som si, že budem mať problém vypiť tú glukózu, ale viete čo - mne celkom chutila 😀 😀 možno aj preto, že teraz v tehoten. mám obrovskú chuť na sladké 😀 😀 😀 takže som to mala vypité ako prvá 😉 🙂 u doktora som s výsledkami ešte nebola, ale podľa toho, čo som našla na nete je cukrovka u mňa vylúčená, tak som rada 🙂 a vám sa ako darí?

lusinda1989
8. jún 2012

@stipec26 ahoj ja som sa neskutocne dlho liecila od mykozy a nakoniec co mi pomohlo a nadobro som sa jej zbavila bol rosalgin vyplachy pravidelne 2-3 krat do tyzdna... je to nakladne ale ucinne a moze sa to robit aj v tehotenstve... nehovorim ze mas mykozu ale mohol by pomoct aj tebe 🙂

lusinda1989
8. jún 2012

@babika771 ahoj zlatko drzime ti palceky a daj nam vediet ako sa mate s drobcom ....

stipec26
8. jún 2012

@lusinda1989 a je to mykoza myslis? lebo doktorka sa mi zda povedala, ze nie.. ze iba zaparene, teda kosa vysuchana, spalena do biela..... a vyplachy iba zvonka, ci to sa nejako donutra dava?

lusinda1989
8. jún 2012

ja ked som mala dlho mykozu tak mna to uz ani nesvrbelo ani nic jednoducho uz s tym telo tak nebojovalo... mala som taky tvarohovy vytok ... ale ak to mas iba z vonku zaparene tak odporucim to co funguje na detoch 🙂 detsky puder popripade nejaky detsky krem na zapareninky... aj som to mavala v lete z vloziek jednoducho som tam dole citlivejsia a tak sa mi to zaparovalo... davala som si na to detsky puder a pomohlo to 🙂

lusinda1989
8. jún 2012

@stipec26 boze zasa demencia predchadzajuca odpoved pre teba 😀

lucica
8. jún 2012

@babika771 držím moc palce, nech sa vám darí a hlôavne veeeela zdravicka prajem

vladka1828
8. jún 2012

inak baby za posledný mesiac som pribrala 4 kg 😅 dúfam, že to takým rýchlym tempom nebude pokračovať ďalej 😀 zatiaľ mám celkovo + 8kg, to by malo byť v norme, nie?

lusinda1989
8. jún 2012

@vladka1828 ja som zatial doteraz pribrala 4,5kg z toho 2kg za posledny mesiac 🙂

vladka1828
8. jún 2012

@lusinda1989 fíha, tak to si na tom dobre 🙂 ja dúfam, že sa to priberanie teraz trocha spomalí 🙂

anicka245
8. jún 2012

@vladka1828 tak to si ma potesila ze ti to chutilo 😀 konecne jedna pozitivna sprava o glukoze 🙂 ja dufam ze budem na tom podobne ako ty aj aby mi to chutilo aj aby boli dobre vysledky 🙂 lebo ja stale stale mozem sladke ale uz som to obmedzila lebo ved uz mam +10kg.....

lusinda1989
8. jún 2012

@vladka1828 no hej viac sa bojim ze priberam nejak malo :(

jenny6
8. jún 2012

@lusinda1989 Inak mňa tiež dlho trápili mykózy a vkuse saopakovali, tak mi gynekológ odporúčal vobenzym. Je to troško väčšia investícia no oplatilo sa, odvtedy mám pokoj 🙂

sunny15
8. jún 2012

@babika771 moja,držííím vam neskutočne silno palceky...uvidis s malym to zvladnete obaja 😉 hlavne ak tu sekciu urobia o tyzden -dva...taaak sice maly pobudne v inkubatore...ale uvidis obaja budete ok.daj nam vediet...papa

lusinda1989
8. jún 2012

@jenny6 mne nepomahalio nic ja som bola uz aj u imunologa... niekolko druhov masticiek niekolko desiatok druhov tabletiek no hroza.... hned po sexe s priatelom sa mi to vratilo... a pomohol mi az rosalgin

sunny15
8. jún 2012

baby ja tiez strasne dlho mavam mykozy...ako ma to asi pred 3rokmi chytilo-taha sa to so mnou vzdy.... 😠

@lusinda1989 a u mna to tiez uz tak bolo ze ziadne svrbenie a tak..niekedy ano...ale inokedy len strasny vytok a tak som vedela ze mam mykozu...proste uz imunita s tym ani nebojuje...telo si zvyklo...

jenny6
8. jún 2012

@babika771 Držíííííííím silno palce, ja som mala až zimomriavky keď som si prečítala správu.. Verím že to víde a budete v poriadku obaja 🙂 Držkajte sa.

sunny15
8. jún 2012

@lusinda1989 ja som este rosalgin neskusala...ale asi budem musiet.. 😉