September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
no ze mas ako keby krc a stvrdne ti brusko
mne tez tvrdne obcas brusko a trva to len chilku ale neni to nic prijemne
tak my už mame po glukoze, vôbec to nebolo také strašné 🙂 mame aj po poradni a joj lekárka ma zvozila že už nemám priberat..takže musím vynechať večerné hlady a sladkosti musia ísť bokom. Prítom nemám pocit že by som extrémne veľmi pribrala ale zastrasuje ma zlým pôrodom a sekciou. Hlavne že drobec je v poriadku a mame už aj fotku ako dôkaz že je to chlapisko 🙂
Ahojte maminky ja idem zajtra do poradne takže sa už možno dozvieme čo to bude
@anicka245 a koľko si pribrala, keď ťa doktorka krotí? Ja som zatial pribrala 11 kg a zatiaľ mi nič nepovedala. Ale na mne to moc ani nevidno ze by som pribrala. teda brucho mám, ale inde som minimalne pribrala. A to som z ťažších váh. Pri pôrode budem mať určite nad stovku. Baby ste tu niektora taka, že budete mať nad sto kíl pri pôrode? Ale aj pred otehotnením, keď som videla niektoré baby, ktoré povedlai, že majú napr. 70-80 kg, tak boli oveľa väčšie ako ja. Ja som mala pred otehotnením 88, asi mám ťažké kosti 🙂 Teda nie že by som nemala tuk, to samozrejme mám, ale iné baby čo mali toľko kíl čo ja boli oveľa väčšie.
Ahojte maminky 🙂 Tak aj ja sa k vam pridam a budem sa tesim s vami na ten vytuzeny den 🙂 moj je az 26.september...pekny vecer prajem
@lucica pribrala som 12 kil a to si pamatam ze ked som pribrala prve tri kila este na zaciatku juj co ona robila, ze nech sa krotim, ze by som nemala tolko priberat no a dnes ked som jej povedala kolko som pribrala tak ma doslova zacala strasit ze budem mat tazky porod a ze mi budu musiet robit sekciu. Pritom podla mna to nie je take kriticke ako to ona zobrazuje, ani sa necitim nejako objemnejsia len mam proste vacsie brucho. Kamoska pribrala 40 kil a porodila normalne...
ja som pribrala pri synovi 23kg!!!!!!!!!!! teraz zatial 8kg.A syna som rodila spont.takže nechapem,prečo ti hovoria,že ked vela priberieš ,tak budeš rodiť sekciou.Akurat mi doky povedal,že babätko tych 23kg važiť nebude 😀 😀 😀
@anicka245 ja som pri staršom synovi pribrala neuveriteľných 27 kg a rodila som normálne a malý sa narodil dosť veľký 4300 g a vobec nikto ma nestrašil,koli tým kilám,mladšieho som rodila cisárskym ale koli zlej polohe a pri ňom som pribrala 20 kg,je pravda,že sa mi potom jazva zle hojila,lebo som bola silnejšia,ale porod ok.
Takže nemaj strach 12 kg podľa mňa zatiaľ v poriadku.
baby, máte niektorá problém s opuchaním členkov? Čo Vám na to zaberá. Už mi doktorka robila aj vyšetrenie n kyselinu močvú, ale všetko je v norme. Ako s tým bojovať ☹
baby, ake mate cervix skore?hlavne druhorodicky ma zaujima....
Dnešné 3D skončilo nad očakávania.Budeme mať chlapčeka tak ako sme predpokladali nádherný pocit vidieť toho malého človiečika ako vo vás rastie.Už sa teším na najbližšie 3D. Drobec bol úžasný keď si začal cmúlať a dávať palec z nohy do nosa a úst.Ako to len môže byť tak skvelo poskladané. Môj malý akrobat. Milujem Ťa nadovšetko tato mal krásny darček k meninám.Škoda len že to nevidel ☹
tak konečne máme objednaný kočík......už aby sme ho mali doma 🙂
@anicka245 mnoo ves co ja som bola ale nepovedala my ze kolko vazi ani meria a teraz 19 idem zase mno tak uvidime ze co my budu robyt a tak mnoo lebo vobec netusiim och ale tak hadam to nebude nic strasnee 🙂 a 11jula idem zase ale to asik na glukozovy test alebo ja nevem lebo prej sa to musi urobyt to do 30tt tak nevem hmm ale uz dlho som nebola na sone ☹ a uz by som rada vydela malinku juuj

@dadika663 Ako to vlastne pocitujete, ked tvrdne brusko?