icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

vladka07
14. jún 2012

@ktore mno tak to mas super 🙂 mno mne nerobila uz dlho mno naposledy v 20tt 😒

ktore
14. jún 2012

@vladka07 neviem preco nerobi kazdy lekar rovnako.pred 10 rokmi mi robila 4 krat lebo vtedy to bolo tak.ale uz teraz robia 3D -4D utltrazvuky a tie trvaju dost dlho a je to ok.doktorka mi robi kazdu kontrolu.aspon vidi pekne aj placentu.ak robia aj hodinove videa tak utv nebude skodit.inak by nerobili.asi niektory setria peniaze aj cas

vladka07
14. jún 2012

mnoo asik ano mnoo vem ja som bola na ultrazvuku raz na 1 ktory trval 20min a bol to 3D mnooo hadam uz pojdem skoro na sono uz by som cela vydiet malickuu juuj 🙂 a ty uz budes mat 2 dietatko?

mony222
14. jún 2012

@vladka07 No ved to ze mne tiez povie ze je vzdy vsetko v poriadku...ale idem tam s tym ze by som ju chcela aj vidiet.V pondelok sa ho asi skusim opytat, ze ci by nemohol kuk aspon na chvilku :p Ale vraj nie je dobre robit sono casto,tak neviem.A cakam dievcatko 🙂 teda ak pan doktor dobre vidi 🙂 a ty?

verka1856
15. jún 2012

Ahojte ako casto sa ma hybat male v25t.t od vcerajska sa mu dako nechce dufam ze neni daky problem.

jenny6
15. jún 2012

@verka1856 Ahoj, naša mala bola tiež jeden deň lenivá 😀 Večer som si uvedomila, že celý deň som necítila pohyby ani ráno a už som bola z toho nervózna 😒 Skúšala som meniť polohy, zjesť sladké.. No nakoniec poobede nám to vynahradila a kopala jedna radosť 🙂 Možno len bábo zmenilo v brušku polohu a je mu to pohodlnejšie alebo menej cítiš jeho pohyby 😉

jenny6
15. jún 2012

Inak ultrazvuk je povinný 3x za celé tehotenstvo. Ak nie je problém, tak lekár by ho mal urobiť okolo 20 a okolo30 týždňa. Ak má žena ťažkosti, tak častejšie. Ja som mal na začiatku robené strašne veľa ultrazvuky kvôli hematómu, tak som rada, že teraz to už nie je každú chvíľu 😉 No na druhej strane by som rada videla našu malinkú 😉 Ale ešte vydržíííííím, posledný bol v 20 týždni a ďalší nás čaká začiatkom júla 🙂

anicka245
15. jún 2012

@verka1856 ja tiez pomenej citim pohyby, v poslednom case sa mi skor spravi len taka velka bublina pri rebrach, zrejme ma taku polohu ze moc necitis kopkanie 🙂 dakedy ked som si lahla na chrbat tak sa mi moj drobec vzdy rozhybal a kopal jedna radost ale v poslednom case len tak sem tam aby sa nepovedalo 🙂

olivka84
15. jún 2012

@anicka245 aj mne sa male akosi menej hybe. je priecne tak mozno je to tym neviem nabuduce sa opytam dr

verka1856
15. jún 2012

@anicka245 no uz sa maly rozhybal asi vcera stale buval alebo co.vcera som bola skoro stale v pohybe tak som moýno ani necitila ale dneska mi to vynahradil. 😉

mony222
15. jún 2012

@jenny6 Ja som mala tiez v 20tt a teraz asi az v 30tt ved hej su povinne len tri ale mohlo by ich byt viac 🙂

dadika663
15. jún 2012

@verka1856 tak nasa malinka sa hybe stale kope o 106 ja ju citim stale :D. ALE NEVADI MI TO LEBO VIEM ZE JE V PORIADKU

vladka07
15. jún 2012

@mony222 mnoo ja tez cakam dievcatko 🙂 a uz mate aj meno vybrate?? a bude to tvoje prve babetko?

dadika2504
15. jún 2012

Ahojte, mám takú možno blbú otázku, ale keď idete na poradňu, prezerá vás dr. aj zvnútra, prehmatá bruško, prípadne skontroluje prsníky?

dadika663
15. jún 2012

@dadika2504 moj ma pozera z dnu musi a mal by kazdy doktor ci mas uzavreti krcok.a ci sa neotvaras. ale prsniky mi nepozera vobec

dadika2504
15. jún 2012

No mňa nepozerá vôbec 😖 naposledy ma videl keď som bola v 6tt a to som mala prvé dve tehu rizikové práve kvôli skorému otváraniu sa 😒 Presťahovala som s do iného mesta , zmenila som lekára a teda jeho prístup ma viac než udivuje, preto sa pýtam. Ja k nemu prídem, sadnem si na stoličku, opýta sa ma ako sa mám a po minúte odchádzam preč ☹ Ten pred tým ma vždy dôkladne vyšetril, všetko prehmatal a naozaj som bola spokojná a maximálne mu dôverovala....zatiaľ čo tento tu sa tvári, že načo by ma prezeral, že doba sa zmenila a sú iné techniky. Si fakt pripadám ako drbo keď od neho niečo chcem.....☹

vladka07
15. jún 2012

@dadika2504 ahooj ves co ja ked chodim k doktorke tak mi zmeria tlak musim jej doniest moc a potom my prehmata brusko odmeria mi ho a popocuva malinkej srdiecko ci jej dobre bije 🙂 a uz sa ma len na daco opyta a idem domkov 😀

dadika2504
15. jún 2012

@vladka07 no moč dávam sestričke a aj tlak mi meria ona, takže u nej sa v podstate toho dozviem najviac.....dr. sa tvári, že je tam na to aby sa ma opýtal, či sa mám dobre....to by som zvládla tam sedieť aj ja 🙂

vladka07
15. jún 2012

@dadika2504 mno to hej 🙂 a tak ja mam doktorku a vsetko mi roby ona :D a inak teraz by si mala ist na dalsi scan ze?? (sono) ja dufam ze tez pojdem za chilku uz by som velmi rada vydela malinku 🙂 a inak ako sa citis\?

dadika2504
15. jún 2012

som objednaná na 11.7. Cítim sa v pohode, až na to, že strašne bolia kríže a už od začiatku sa mi na jednej nohe urobili kŕčové žily a tie bolia.....☹ ale tak musím vydržať, aj keď som sa musela vzdať všetkého krátkeho oblečenia, pretože to vyzeralo fakt hrozne s tou mojou nohou....tak hádam leto nejako prežijem....🙂

mony222
15. jún 2012

@vladka07 Hej hej moje prve 🙂 Tak sa neskutocne tesim...joooj a mien mam vybratych vela a neviem si vybrat :p a ty?

svaca20
15. jún 2012

@dadika2504 ahoj, no tá poradňa závisí asi od lekára, nie každý je dôsledný. Mňa lekár vždy zatiaľ pozrel aj zvnútra, kvôli krčku. Po brušku pomeria čo treba, sestrička mi vždy káže na každú poradňu priniesť moč, ktorý skontroluje, dá mi kópiu výsledku, ak sa nejaké vyšetrenie alebo odber robil, zmeria tlak, odváži. ozaj to záleží od lekára.

vladka07
15. jún 2012

@mony222 mnoo my sme sa rozhodli ze bude sarinka 🙂 rozhodovali sme sa medzi miou a sarou , sara vyhrala 😀 aj ja sa mooc tesiim a vybavicku uz maas? 😉

mony222
15. jún 2012

To je tiez velmi pekne meno 🙂 Ja rozmyslam hlavne medzi Lilien a Elissou... vybavicku uz veru skoro mam ale tak stale je co kupovat 🙂 ved som stale na nete alebo niekde v obchode 🙂) jedny dupacky, tam nejaka kosielka... neda mi to 🙂

verka1856
15. jún 2012

@dadika663 no tak to si potesila 😒

dadika663
15. jún 2012

@verka1856 s cim som potesila

vladka07
15. jún 2012

@mony222 dakujem mno aj lilien je pekne lilinku som cela vzdy ale potom som dako rozmislela bo priatelovy sa nepacilo 😒 mno ale nawa mno ja tez hehe obcas neco kupim ale pojdeme na velky nakup juli tak sa tesiim 😀 a kocik a postielku uz mas?

mony222
15. jún 2012

No ja som sa rozhodla postupneto kupovat aby som sa potom nezblaznila z toho 🙂 hej hej uz mam aj kocik aj posttielku..tu mam starsiu uz ale v dobrom stave...musim troska setrit lebo som na to sama kedze ocko sa na nas asi tri mesiace dozadu vykaslal...a kam sa chystas na nakup?

gp2000
15. jún 2012

@vladka07 jéééééj presne tieto dve mena sa boli aj u nas,no teraz sa mi páči Sofinka,a synovi Laurinka,no tatik trva na Sárinke,tak uvidime 🙂

mony222
15. jún 2012

@vladka07 No ja som sa rozhodla postupneto kupovat aby som sa potom nezblaznila z toho hej hej uz mam aj kocik aj posttielku..tu mam starsiu uz ale v dobrom stave...musim troska setrit lebo som na to sama kedze ocko sa na nas asi tri mesiace dozadu vykaslal...a kam sa chystas na nakup?