icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

verka1856
15. jún 2012

@dadika2504 to som myslela opacne.ked tvoje mimi sa hybe furt tak je v poho a to moje nie je?mozno ze len spi ve.ja som to nemyslela zle. 😉

vladka07
15. jún 2012

@mony222 aha tak to je mi luto mojka 😒 och mno ale tak nevadi vy to zvladnete 🙂 a ja mnoo na nakup veciciek ves dade do obchodu heh a ja cem tez starsiu postelku a nek vypada jak nova len kocik cem novy 🙂 juuj uz sa tesis co a kedy mas termiin?

vladka07
15. jún 2012

@gp2000 mnoo hehe mno ja som tez trvala ze mia 🙂 alebo lilinka ale tako ste sarinku tak mu urobime radost a bude sarinka 🙂

mony222
15. jún 2012

@vladka07 Uz si zvykame 🙂 No ved hej.A postielku ked vyzdobis pekne tak bude isto pekna a hlavne ze v nej uz bude babo,tak potom to bude uz uplne jedno si myslim 🙂 a kocik si uz aj nejaky pozerala? Ja mam termin 26.9 a neviem sa veru uz dockat. Ty kedy?

vladka07
15. jún 2012

@mony222 mno my mame termin na 17.9 a ano kocik uz mam vyhliadnuty len este musime ho objednat 🙂 mas aj fotku kociku? mno presne aj tak babetko bude v tom len spinkat a o postielku ani nejde mne skor ide aby mala malinka dobry matrac v nej 😉 ale kocik a postielku kupime az ked sa konecne prestahujeme 😀

mony222
15. jún 2012

@vladka07 ved to ja tiez kupujem akurat novy madrac a postielka je pevna stale...kocik som si vybrala graco symbio-cierny... ten sa mi vzdy pacil 🙂 a ty aky? a idete sa stahovat?Ja tiez este.Tak sa tesim na zariadovanie v tych horucavach 😖

sissmiss
16. jún 2012

@dadika2504 @svaca20 preco si myslite ze by dr mal robit aj palpacne vysetrenie v tehotenstve? V zahranici sa neodporuca a nerobi a maju rovnake alebo lepsie vysledky ako na sk...u nas je to este stale pouzivanie stareho postupu nejako zo zvyku. Pri riziku skorsieho otvarania sa odporuca oddychovat a setrit sa, nemaju nejaky zaruceny medicinsky zazrak co s tym ked to tak bude. Skuste pocuvat svoje telo, setrit sa a oddychovat ked to tak citite...

vladka07
16. jún 2012

@mony222 mno ano chceme sa prestohovat do 2 izbaku ale aj zo zahradkou ves 🙂 preto na prizemie a ja mnoo mam ich dost ale nevem si vybrat :D ked vsetky su peknee a dobre 😉 mno jo my sa uz budeme stahovat do zariadeneho tak super ale vsetko to umyvat 😒 och joj mno juuj uz sa tesim ked bude malinka v postielke aj ty ze?

sunny15
16. jún 2012

Ahoj kočky ako sa dari?ja som v noci dostala do nohy dalsi krc...taak ma dnes boli lytko...a este k tomu som celu noc bola hore kvoli paleniu zahy...noo hroza...ako znasate horucavy?opuchaju vam clenky ci prsty?

vladka07
16. jún 2012

@sunny15 ahooj mnoo ja nastastie s opuchanim nemam problem 🙂 a ani zo zahou 😀 zatel mnoo a horucavy celkom v pohode mno do kym som neni dlho na slniecku co radcej ani nesom a to je tvoje prve babo?

sunny15
16. jún 2012

@vladka07 ano je prve bábo-vidim ze aj tvoje 😉
no mne v tych horucavach ak som na slniecku alebo len tak v meste tak prsty na rukach mi opuchaju ale hned ako vojdem do chladku tak odpuchnu... 😉

vladka07
16. jún 2012

@sunny15 aha fuu este ze tak a inak je vsetko ok? a uz ves co to bude? 🙂

sunny15
16. jún 2012

noo inak zatial celkom ok. ak odratam tie opuchy krce v lytkach a zahu... 😀
my budeme mat chlapceka 😉

gelifil
16. jún 2012

@sunny15 aj ja citim par dni dozadu zahu...mala som to aj pri prvom dost velmi, aj teraz, je to des.Co si davas?Ja zatial len suchare...

vladka07
16. jún 2012

@sunny15 jeej tak super 🙂 gratulujem a vybavicku uz mas ci este kupujes? 🙂

mony222
16. jún 2012

@vladka07 Tak to mas dobre ze zariadeny ale aj tak tam isto bude dost robotky...treba vystriehnut ked nebude tak teplo 😀 no tesim sa aj na to ked budem chystat a ukladat vsetky vecicky a doladovat a tak 🙂 a teba mala zatial poslucha? 🙂

sunny15
16. jún 2012

@gelifil ja si dam maalox cmulacie tabl.odporucil mi ich lekar...

sunny15
16. jún 2012

@vladka07 dakujem aj ja tebe...mas pekne meno pre dcerku... 😉
uz sme kupili kočík,ale nemam toho inac takmer nic...ale urcite uz postupne zacnem nakupovat- 😉
a ty uz mas vybavicku?

vladka07
16. jún 2012

@mony222 ves co mno ako sa jej chce 😀 raz kopka ako diva ani v noci neda spinkat maminke 😀 a raz zacas sa stane ze je celkom kludna a neha maminku aj dlksie pospat 😀 a co tvoja hmm ako poslucha 🙂 mnomoj chla vravy ze som magor 😀 lebo ze mam vecicky zoradene ze mam v 1 polovici vecicky od 0do3mes a v 2 od 3do6 a ze mam este aj presne napisane ze kolko coho mam 😀 ale tak cem mat v tom poriadok aby som vedela co my treba este kupim mno

vladka07
16. jún 2012

@sunny15 ves co uz mam ale zopar veciciek na oblecenie my chyba este 😀 ale to pojdeme na nakup v juli hehe a este nemam postielku a kocik uz mam vybraty len treba ho objednat 😀 a este musim kupit take veci ako su plienky,odsavacku a tak mno.. take veci ty 😀 a inak tvije babetko ked bude spavat v postielke bude zakrite perinkou ci bude buvat v (spasaciku)?ja to tak volam 😀

mony222
16. jún 2012

😀 😀 😀 no tak to ja mam tiez...teraz sa smeje lebo ako keby som seba videla...este aj popisane zvlast vecicky,doplnky...atd. Vedmu to vysvetli ze treba mat v tom poriadok... 😝 a ja som robila len ciarky a teraz som zacala pisat uz aj farbu a cislo a by som vedela presnejsie 😀 moja je tiez v celku kludna...sem tam kopne a inak buva ale dve noci dozadu mi nedala spat od pol noci do druhej...sa mi aj zda ako keby sa mi uplne otocila dole hlavickou a neviem ci t nie je skoro 😒

vladka07
16. jún 2012

@mony222 nebooj sa ona sa pretocii mno moja sa tez stale otaca 😉 a tez sa budi obcas okolo 12 a do 2 rano my neda buvat niekedy aj do 4 😒 a to si jak ja :D ja mam tez podla cisla heh ze 54zvlast a tak.. hehe mno tak a co 😀 ja mam tez posisane ze napr body dlhy rukav c54 ktomu ze kolko kusov toho mam hehe a este to ma potriedene ze domace vecicky na doma len a na vonka a tak .. :D mno som troska magor ale co cem v tom mat poriadok proste :D

mony222
16. jún 2012

Ej tak ja uz som sa zlakla ze mam v brusku nejaku moc zivu certicu 😀 ale ako vidim tak ty mas taku istu...len dufam ze nebude taka moc iniciativna v noci aj ked sa narodi 😀 a tie vecicky treba...ja som minule napr zistila ze mam vsetky kosielky len 62 lebo doteraz som si nepisala cisla ale len to tak ukladala...takze teraz hor sa na nakup 68miciek 😀 ja si myslim ze chlap toto nikdy nepochopi a to este len pride asi ten najväcsi fanatizmus do veciciek a hlavne ked t je dievcatko 😝

vladka07
16. jún 2012

@mony222 ved toto chlapy 😝 mnoo presne tak ja tez dufam ze nebude taka ziva aj ked sa narodi 😀 ale ak bude po mne a po nom tak sa mam naco tesit 😀 sodoma gomora 😀 mno ale nevadi dako prezijem hlavne ze uz bude na svete a pri mne 🙂 a inak ides rodit normalne ci ako?

vladka1828
16. jún 2012

@sunny15 skús papať banány....mne to dosť pomáha, tiež som mala pravidelne každú noc kŕč v lýtku 🙂 a s opuchaním mám tiež skúsenosti.... 😀 už sa mi na nohách otláča nielen gumička od ponožky, ale aj vzorka sa mi stále pekne otiskne 😀 😀

vladka07
17. jún 2012

ahojtee 😀 mohli by ste my poradit prosim ze co je dobre proti nevolnosti ked cestujem? alebo ako sa vyhnut tomu aby som neblinkala 😒 byva my zle ked cestujem a uz fakt nevem co mam robyt ☹

brita
17. jún 2012

@vladka07 Ahoj, na toto je najlepsi kindedryl, ale neviem, ci sa moze v tehotenstve. Akuart po kinedryle sa bude dat strasne spat.

vladka07
17. jún 2012

@brita Ahoj mnoo jo ale praveze mne povedala doktorka aj v lekarni ze ked si v tehu kinedryl nemozes tak ma asik pacne ☹ och jooj

brita
17. jún 2012

@vladka07 Juuuj, to je smola 😒 Tak uz asi jedine lahke jedlo a vela vody. Nic lepsie asi nevymyslime. 😖

vladka07
17. jún 2012

@brita mno asik nie mnoo och jooj mno co uz juuj ale aj tak dakujem za radu si mila 🙂 aspon dakto sa ozval