September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@lusinda1989 tak snáď ti na stôl nepoložia rizek 😀 😀 😀 ale budem držať palce 🙂
ja som dnes chvála bohu doma, mala som ísť do školy, ale moja konzultantka tá dobrá duša mi napísala že nestíha.... ani nevie aká som jej vďačná, ani do roboty som nešla, lebo je to strašný pocit, keď človek sám sebe nemôže veriť že čo z neho vyjde 😀 😀 😀
@marcelatje tak na tieto pocity takmerzvracania pamatam, teraz je to cosi lepsie, ale obavam sa, ze si ma to este najde 😖
@marcelatje no dufam...des... cez vikend sa u nas vyprazali placky tak som myslela ze to uz fakt nevydrzim 🙂
@zahadka a čiste teoreticky kedy ti to asi prešlo? Doteraz som nemala nejaké väčšie komplikácie sem tam sa mi síce tieto pocity objavovali, ale posledné 3 dni to mám v kuse a nič nepomáha. Dúfam, že horšie to už nebude ☹
@tatulienka ahojki, este nie. v Holandsku sa ide k porodnej asistentke az okolo 8 tyzdna. Vtedy ti urobi aj prve sono na potvrdenie tehotenstva, objedna ta na odber krvi. Ty si uz bola u lekara?
@marcelatje milacik kedy mas ist k dokimu???
@alex999 pri prvom som nemala chut na nic. strasne vela som schudla a nakoniec som rodila s vahou aku som mala pred tehu 😅 este do 6 tyzdna sa to dalo prezit, ale potom som jedla uz len chleba s maslom a ovocie, lebo mi bolo zo vsetkeho zle. ani maso som nemohla citit. chut nan prisla az niekedy po 17 tyzdni. zato teraz mi maso nevadi, len ryby nemusim.
@lusinda1989 ja mám pocit že už len z pomyslenia na niečo je mi blbo, nemôžem povedať že mi je brutál zle, ale ani dobre mi nieje. Jogurty som milovala, teraz ani cítiť o mlieku ani nehovorím a to som bola na seba hrdá že každé ráno pohár mliečka a jogurtík pre bábo a teraz? ☹ takto môžem pokračovať o všetkom, jediné čo mi zatiaľ nevadí je pomelo
@lusinda1989 zajtra 🙂 teším 😀
@marcelatje budem na teba mysliet 🙂
@lusinda1989 neboj dám vedieť 😉 a ty kedy?
@marcelatje preslo mi to po prvom trimestri tak rychlo, ako to prislo, takze si asi este nejaky 1,5 mesiaca pockas, ale potom ti zas bude fantasticky, budes mat kopu energie 😉
@marcelatje tak ja zas teraz pomelo nemusim, minule mi manzel priniesol, lebo mam rada a som mu ho dala zjest 😀
@zahadka no super 😖
chcela som byť v tejto skupine, no opúšťam vás, napriek 4 tehu testom s duchom došla mrcha ☹ držím palce všetkým tehulkám a prajem vám zdravé septembrové bábätka 😉
čaute babky, pridávam sa k Vám ak môžem 🙂 mali by sme byť tiež september 2012
inak baby chcela som sa spytat to CARO to je take cosi ako kava?
@fifitko25 😢 budem držať palce aby to už čoskoro vyšlo 😉
zmenila som si dátum pôrodu podľa toho, čo mi radili baby , ale aj tak si myslím, že to bude vzhľadom na môj benevolentný cyklus úplne inak 😉 to len pre info že prečo došlo k zmene 🙂

@marcelatje no sak moja kaydodenne sme tlacili aj s jankou nejake cokolady 🙂 sak my vieme nie 🙂 mne hrozne vadi smrad z vyprazania...le hrozne... za chvilku mam ist na pohovor tak sa bojim aby som sa im tam nepozvracala.... :(